Allah aşkına yardım edin

Yani fotoğrafların uzun yıllar sizde olması kadar saçma bir şey olamaz belki karşı taraftaki kişi de evli yuvası var onun bile eline geçebilirdi o fotoğraflar
kim görse böyle bir şeyi kaldıramaz benim safo eşimde eski nişanlısıyla mesajlaşmalarını silmeyi unutmuş Facebooktan ben de okudum tadım kaçtı tabi ama kızamam çünkü ben de ondan önce nişanlanıp aynı konuşmaları yaptım yapmasam bile geçmiş artık derdim ama sarmaş dolaş öpüp koklarken görseydim bunu hayatım boyunca unutamazdım
Ee okumayın baktınız mesajlasmalar eski ve sizi ilgilendiren bir şey değil facebooka girip okumayın. Bu resmen eski nişanlınin hayatına da saygısızlık. Konu sahibinin eşi de bakmamalıydı o da çok ssaygısızlık yapmış ama şimdi haklı ya kendince hiç onun konusu açılmaz.

Konu sahibi durum çok üzücü sizin için çok acı verici, hele zamanlama korkunç olmuş hakkınızda hayırlısı olsun inşallaha. Eşinizin gördüklerine sinirlenmesi normal ama bakire olmadığınızı zaten bilirken bunu boşanmaya vardıracak hale geldiyse devam etmeye çalışmayın derim.
Sakince açıklamanızı yapın ve çekilin. Belki sakinleşir. Ama bitmesi sizin sonraki hayatınız için daha iyi sanki, çünkü taşıyabilecekmiş gibi durmuyor eşiniz

Ben 10 sene önce, önce nikah 4 ay sonra da düğün yaptım. Ne varmış ki bunda ya:)
Resmi nikahı ben de önce yaptım tayin durumlarından dolayı. Ama evlenip aynı evde karı koca hayatı yaşamaya başladıktan aylar sonra sonra düğün yapsam, gelinlik giysem, göbek atarken “biz ne saçmalıyoruz” diye aklımdan geçiririm kesin. 🙄 Pandemide yasak diye çoğu arkadaşım sade bir nikahla evlendi. Evlendikten sonra düğün yapmak biraz değişik geldi bana. :deli:

Ben 10 sene önce, önce nikah 4 ay sonra da düğün yaptım. Ne varmış ki bunda ya:)
Biz de aynısını yaptık. Nikahla düğün arasında 2 ay var, o iki ayda da aynı evde yaşadık, özellikle memurlar için çok olağan bir durumdur bu. Tayin meselesi izin ayarlama falan olduğu için

Resmi nikahı ben de önce yaptım tayin durumlarından dolayı. Ama evlenip aynı evde karı koca hayatı yaşamaya başladıktan aylar sonra sonra düğün yapsam, gelinlik giysem, göbek atarken “biz ne saçmalıyoruz” diye aklımdan geçiririm kesin. 🙄 Pandemide yasak diye çoğu arkadaşım sade bir nikahla evlendi. Evlendikten sonra düğün yapmak biraz değişik geldi bana. :deli:
Evet bizim de öyle oldu aynı eve girmedik anamgil salmadı :KK70:

Çok mantıksız ama maalesef kabul görecek bir gerekçe ve kanıt olacak.
Cook mantıksız ablam bencede. Cunku onceden yasanmış bişey.. Ama burda konu sahıbı eşe soylediği şeylerı soylecek eş ve mahkeme kabul edecek.

Biz de aynısını yaptık. Nikahla düğün arasında 2 ay var, o iki ayda da aynı evde yaşadık, özellikle memurlar için çok olağan bir durumdur bu. Tayin meselesi izin ayarlama falan olduğu için

Peki evlendikten 4 sene sonra düğün yapmak ne derece mantıklı :KK53:
Biz bi hışımla koştur koştur bi başımıza evlendik de. Eşim ailesiyle sonradan barıştı falan. Şimdi düğün istiyorlar ben popişimle gülüyorum ama eşim çok ciddi. Çocuk yapalım öyle düğün yaparız o da görür anasının düğününü diyorum o kadar beklemeyelim diyor =))))

Benim anamgil farklı şehirdelerdi, çok karışmazlardı zaten ama yine de düğünden önce eşim misafir gibi gitti geldi eve. :KK45:
O işin biraz şakasıydı çalışıyordum tayin dönemi gelmemişti daha ondan. Ama yine de anamgilin salacagini sanmam öyle olmasa da düğün olmadan evlenme olacağına inanmıyorlar. Artık pandemi yüzünden herkes alıştı tabii böyle durumlara pandeminin tek iyi yani bu olabilir.

Kablo ve usb’lerin olduğu kutuya koymuş. Söyledi onu. Adam aramamış yani.

Ya zaten nasıl arayacak ben onu anlamadım?
6.hissim evde bir yerde USB olduğunu söylüyor mu diyecek?
Yani evde boş boş otururken dur USB arayayım mı dedi?
Ben daha önce hiç fikri olmadığı bir şeyi nasıl özellikle arar insan onu çözemedim
Şu an otururken dur evde Viking baltası arayayım demiyorum mesela

Ya zaten nasıl arayacak ben onu anlamadım?
6.hissim evde bir yerde USB olduğunu söylüyor mu diyecek?
Yani evde boş boş otururken dur USB arayayım mı dedi?
Ben daha önce hiç fikri olmadığı bir şeyi nasıl özellikle arar insan onu çözemedim
Şu an otururken dur evde Viking baltası arayayım demiyorum mesela
Adamı gömmek için zorlanan yollardan biriydi sadece, tutmadı...

Benim anamgil farklı şehirdelerdi, çok karışmazlardı zaten ama yine de düğünden önce eşim misafir gibi gitti geldi eve. :KK45:
Biz mecburen evimizde yaşadık, yaşabileceğimiz başka bir ev yoktu bulunduğumuz şehirde, nikahı kıyana kadar annem kaldı yanımızda biz evi dayayıp döşedik, nikah kıyılınca annem de gitti. İlginç olan tek şey gerdeğe düğünden sonra girmiş olmamız 🤣🤣🤣 düğüne özel bir şey kalsın istedim ben 😅

namusun serefın cınsıyetı yok
erkek kaldıramaz dıyenlerı benım kafam kaldırmıyor
erkek olunca ne oluyor mevzu pipi mi tum mevzu bu mu ?
Yok valla merakimdan esime sordum, tabii ki hosuma gitmez, seyretmem de, ama tek sorucagim bunu niye hala sakliyosun olur, salak degilim, benden once bi hayatin oldugunu biliyorum dedi, aferim kocum dedim ben de

Yorumunuz için teşekkür ederim. Acı içindeyim. Uçaktan iner inmez ofisine gittim kapıyı açtı buz gibiydi. Tiksinir gbi bakıyordu bana. Senden önceydi sana hiç bir hatam olmadı desem de o fotoların arasında beraber hayallerimizi fikirlerimizi yazdığımız şeyler vardı. Bir de eşimle daha önce birlikte kaldığımız bi yerde onunla da kalmıştım o fotolar. Nasıl için kaldırdı dedi. O çocukla ilişkin bitmiş ona benzer birini bulup aynı ilişkiyi devam ettirmeye çalışmış evlenmişsin dedi. Sana karşı içimde hiçbişey yok artık bitti dedi. Ailesini arayacakmış düğün iptal diye. Bi keresinde yine çok kötü kavga etmiştik buna benzer bi mevzuda o zaman atlatmam aylar sürdü bunun tam düğünden bi hafta önce çıkması bana bi işaret ben artık mücadele etmeyeceğim sen buna değmezsin dedi.Dokunmaya çalıştım uzaklaştı eve git ben akşam geleceğim dedi. Ama akşam da bişey farketmeyecek kafasında bitirmiş durumda hiç bişey gerçek gibi gelmiyor
Çok üzüldüm. Herkesin yapısı aynı değil canım. Ben takılmazdım. Tövbe de etmişsin. Hatasız kul olmaz. Ama benim eşimde affetmezdi malesef. Sana tafsiyede bulunamıyorm. Hakkında hayırlısı olsun 🤲

Biz mecburen evimizde yaşadık, yaşabileceğimiz başka bir ev yoktu bulunduğumuz şehirde, nikahı kıyana kadar annem kaldı yanımızda biz evi dayayıp döşedik, nikah kıyılınca annem de gitti. İlginç olan tek şey gerdeğe düğünden sonra girmiş olmamız 🤣🤣🤣 düğüne özel bir şey kalsın istedim ben 😅
Ben de öyle olsun istemiştim 😂 Ya anneniz evde sizinle kalmamış da olabilir ya da siz daha önce de ilişki yaşamış olabilirsiniz. Garip olan bu değil, evlendikten sonra düğün yapmak. Sadece sevişme olarak bakmıyorum olaya. Adam altı ayda televizyon karşısında uyuklama moduna bile girer, gelirken eve ekmek alıyordur, kadın belki adamın kirli donunu makineye atıyordur, eş ailesini garipsemeye başlamıştır. Evlilik hayatlarında rutinler oluşmuştur yani. Prezervatifin hangi çekmecede olduğu, sabah kahvaltıyı kimin hazırlayıp kaldırdığı vs. her şey oturduktan sonra hadi düğün yapalım demek çok saçma. Evlenmişsiniz işte, hala düğün neyin nesi 😂

Neyse konu sahibi tekrar geçmiş olsun. Tek diyeceğim şey bu kadar ezdirme kendini. 🤦🏻‍♀️

Cook mantıksız ablam bencede. Cunku onceden yasanmış bişey.. Ama burda konu sahıbı eşe soylediği şeylerı soylecek eş ve mahkeme kabul edecek.
Valla bu konuda kadının tek hatası usb'yi kontrol etmeden içinde ne olduğunu hatırlamadığı için imha etmek yerine ıvır zıvırların olduğu kutuya koymak olmuş.
Geri kalan her şeydeyse adam kabahatli, eline rast gele usb geldi içinde ne var acaba diye taktın baktın aaaa eşin eski fotosu, anlayana kadar birkaç foto geçti diyelim, ki otomatik oynatma olmadığına göre elle geçiyordur, çek al USB'yi kırıp çöpe at, kızdın sinirlendin mi yine bağır çağır kavga et niye sakladın deyip hesap sor ama kadının ilk birlikteliği olmadığına kadar bilen bir adamsın madem sanki hiçbir şey bilmiyormuşsun da kandırılmışsın gibi havalara girmezsin.

Konuda eşinizin haklı olduğu tek kısım halen saklamanıza bozulması. Saklamadığınızı söylüyorsunuz ama o öyle düşünmüştür. Onun dışında ondan önce olan bir ilişki bu kadar fazla tepki vermesi bana normal gelmiyor. Fotoğraf ve videolar ne kadar açıktı? Cinsel ilişkinizi izlediyse midesi kaldırmamış olabilir. Yani böyle şeyleri kayıt altına almak kusura bakmayın ama o kadar saçma ki. Nude, sanal seks zart zurt illa bir sorun çıkıyor işte.

Ee okumayın baktınız mesajlasmalar eski ve sizi ilgilendiren bir şey değil facebooka girip okumayın. Bu resmen eski nişanlınin hayatına da saygısızlık. Konu sahibinin eşi de bakmamalıydı o da çok ssaygısızlık yapmış ama şimdi haklı ya kendince hiç onun konusu açılmaz.
Ay ben merak ederim, catlarim bakmazsam😆

X