Allah aşkına nedır bu kiralar

Bu ev konusunda ben sadece zamanında burası benim deyip gecekonduyu oturtmamış dedelerime kızıyorum kaç kişi böyle 3er 5er ev sahibi oldu torunları dahi keyfini sürüyor ben ev sahibiyim ama bu evin borcunu ödemek için gidip kayınpederimle ve köyde yaşadım maaşımı olduğu gibi eve verdim. Şükür borcumuz bitti. Şuan evim olsa ucuza da vermezdim. Hele ahır gibi kullananlardan sonra.

Çünkü en büyük kalem kira...Diğerlerinde seçenek var gider bit pazarindan alır,2.el spotçudan alir yine kalitesizi alır yine o kalemlere çözüm bulunabilir ama kirada en kötü sobalı evler bile 15 deniliyor,Herkesin bu duruma bir son vermesi lazım bu büyük kriz sosyal çürümeye neden oluyor insanlar musuzluktan, geçim derdinden psikopat, arsız, hırsız olup sağa sola saldıracak durumda.. Sağda solda da sen ben varız

Benim ilk tuttuğum evin kirası bir öğretmen maaşının yarısıydı. Biz o evden çıktık, yine aynı ayarda ilana verilip tutulmuş. Fırsatçı tipler mutlaka vardır ama her şeye %500 zam gelirken onların yerinde sayması beklenemezdi.

Allah yardımcınız olsun. Aynen dediğiniz gibi. Adamın evine sanki kendi evimiz gibi baktık ama olan benim psikolojime oldu. Dilerim ki kimse yaşamasın bunu
Ev sahibini öldüren kiracımı kiracısını öldüren ev sahibi ne ararsanız var çok kötü ya Allah yardımcınız olsun

Ev sahipleri tekel değil. Ev sahipleri bu ülkedeki ekonomiden sorumlu da değil. Ev sahipliği bu kadar kolaysa buyrun siz ev sahibi olun, fırsatçılar görsün.

Aynen bu işte kast ettiğim. 2 tane kolye 3 tane bilezik takamayan, çocuğu için izin dahi alamayıp çalışan insanlar fırsatçılıkla vicdansızlıkla suçlanıyorlar. O evleri almak hiç kolay değil. Kolay olduğunu düşünen alsın 3-5 bine kiraya versin. Ama başkasının malına dil uzatmasın.

Amin. Tayinim çıkmasaydı kendimi korumak için silah ruhsatı ve silah alacaktım benim de gidişat oraya gidiyordu.
Diyorum ya millet psikopat olacak bu yönetim de sesini çıkarsan Silivri çıkarmasan kendi ülkende rahatça yaşayamıyorsun

Sorsan Avrupa bizim kıskanıyor he he çatlıyor

Karı koca asgari ücretliyse 15000 verebilir zaten. Yalnız çalışan oda kiralayabilir. Onun için de seçenek var. Yok ben illa ev istiyorum diyen de devletten sosyal konut isteyecek. Yukarıda yazdığım gibi kolundaki bileziği satıp, bebeğini bırakıp çalışan insanların emeğine göz dikmeyecek.

Amin inşallah olurum ev sahibi
Tabii lütfen olunca kaça kiraya verdiğinizi de yazın. Ölmez sağ kalırsak kendi emeğinizle aldığınız eve biçtiğiniz değer-rayiç karşılaştırmasını görmek isterim. Çünkü genelde başkalarının malı üzerinden ya da hiç olmayan mallar üzerinden yapılır ağalık.

Ablacım kendim oturmak için diyorum sen onu yatı katı olanlara soracaksın bana değil

Gerçekten artık yorulduk yahu nedir bu kiralar . Ev bakıyoruz en kötüsü bile 15 demeye başladı hiçmi insaf yok hıcmı vıjdan yok ekonomi zaten iyi değil bırde üstüne kiralar da artıkca arttı.
Ülkenin yarisindan fazlasi asgari ucretli fazla olan yerlerde de zaten turuzim var ev kiraları fazla evli olanlarin. Kucuk çocukları olsa bakici lazim ee bir maas bakiciya gittikten sonra kadınin calismasi boşa oluyor vallahi delirmemek elde degil iki ucu b*** degnek asgari ücretli zaten acliktan ağlıyor üst tabaka da erimeye basladi dur artik ucuruma gitmiyoruz ucurumdan asagi cakildik tozlarimizi aramaya basladik inanin kirada degiliz ona ragmen gecinemiyoruz sürekli eksikerdeyiz ne giyme ne gezme hicbirsey yok Allah sonumuzu hayir eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…