- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Duzeltmis kiz ama zalım wolfBen kibledim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzeltmis kiz ama zalım wolfBen kibledim bile
Hicbirimiz sokaktan toplamiyoruz ama nezaketin yerini para harcayacam korkusu almiş. Tutumluluk baska 50 krs icin 40 takla atmak baska. 1 lira eksik vericem diye sozlusunu sinemadan cikarip 4 kat asagi indirmeye calisan adamdan koca olmaz. En azindan bana olmaz. Para hesabi yapilacak yer var yapilmayacak yer var.Valla ben bi cimrilik goremedim adam sokaktami buluyor parayi. Daha zengin bir aday bulun bence siz.
Ben de öğrenciyim ya :) olabilir ben de piyasayı tamamen bilmiyorum ama işte etrafta gördüğüm kadarıyla. İstanbul'da Zurna dürüm'ü biliyor musun? 70 cm dürüm ben en son yediğimde 5 liraydı. Şimdi bilemiyorum ama paylaşmış olayımAbla İstanbul da Adıyamanlı dan yiyorum ya normal dürüm 2 öğrenci 1 buçuk burada . Hani ahbap olduğum bir iki usta var bir ara elde yapıyorlardı şimdi bıraktılar her yere merkezden geliyor . biz yoğurmuyoruz diyorlar ... Ondan öyle yazdım
Ben size kısıyorsunuz demedim. Zaten konu siz değilsiniz burada.İstanbul da kurumsal bir mağza da öğrenci 1,5 yani ki ben kısmadığımı belirttim kıssam normla et dürüme 12 vermem öğrenci halimle
Dürümü santimle mi aliyosunuz ? :/Ben de öğrenciyim ya :) olabilir ben de piyasayı tamamen bilmiyorum ama işte etrafta gördüğüm kadarıyla. İstanbul'da Zurna dürüm'ü biliyor musun? 70 cm dürüm ben en son yediğimde 5 liraydı. Şimdi bilemiyorum ama paylaşmış olayım
Hayır Kadıköy'de bir ara öğrenciler arasında baya popüler olmuştu, hesaplı ve doyurucu olduğu için.Dürümü santimle mi aliyosunuz ? :/
Sadece küçük bir öneride bulunmak istemiştim arkadaşa öğrenci olduğu için :) Uzatmaya gerek yok bu konuyu :)Konu istanbulda kac cm dürüm nerde kaca yenire döndü yalniz:)
Hesaplı evet ama bence rutine binince sağlığı olumsuz etkiler.Hayır Kadıköy'de bir ara öğrenciler arasında baya popüler olmuştu, hesaplı ve doyurucu olduğu için.
İmam nikahı el ele tutuşmak için kıyılmaz. Nilah kıyıyosan adamla yatıp sevişeceksin. Bu çocuk oyuncağı değil. Annen baban hacı ama daha bunu bilmiyolar. Hocalar niye bas bas bağrıyo belediye nikahıyla imam nikahını aynı gün yapın diye?
Şimdi sen ayrılınca günaha girmemiş mi olucaksın? Böyle bi saçmalık yok.
Çocuk cimri.
AYRIL!
gecerli bir sebep olmadikca kadin bosayabiliyormu ?okurkene yeminle oldum ,ne bu ya böyle bari bim den alaydınız suyu falan ,cimri resmen ,uyanığa bak evde ohh rahat rahat oturacak para harcamıycak adam ,varyemez geç böylesini bir kalemde 3 kere boşol de geç ,böyle bir insan bırak nişanlıyı arkadaşın olsa çekilmez
bilmem ki hocaya danışması lazım tabiigecerli bir sebep olmadikca kadin bosayabiliyormu ?