Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kpss için kursa gidiyordu hafta içi de çalışıyordu iki haftada üç haftada bir görüşüyorduk işte öyle.Benim merak ettigim 4 ay cikma surecinde hic mi bulusmadiniz tanimadiniz
Bence sen de sözlüsü kadar cimriymişsin, o yüzden normal geliyorİstemelerin hepsinde inan aynı şey oluyor. Herkes gitmek istiyor. Yani senin düşündüğün gibi işte evin durumu belli olayı yok . Adamlar o özel günde yan yana olmak istiyor ... Çok azdır 10 kişilik ekiple isteme merasimi .
Maaş konusunda yani kusura bakmada belki anası babası adamın parasına el koyuyor ? yada Annesi babası evlilik için yardım etmeyecek . Sende çok maddiyatsın ya ...
Şu evde buluşup vakit geçirme olayı dini içeriğe girmese onu uzun uzun yazarımda neyse ... diğerlerine gelince
Sinemaya gitsek bende sinemanın kantininden bir şey almak istemem . Alsa da aldırmam . Acıktığımda bende ben acıktım derim . Şimdi o aç değilse benim karnım doymayacak mı ? Ondaki hatada nerede yiyelim diye sormaması ... ama sende zaten çiğköfte seviyorum demişsin bir kere. Adam senin sevdiğini yapmış sen o arada bu gün lahmacun yiyelim dedin de yedirmedi mi ? Bir dürüm 3 lirada ucuz değil gerçekten ben bir buçuk liraya yiyorum . 3 lira versem içim acır herhalde . Bide sözlün diye senin her şeyi alacak diye bir şey yok . Bence sen bu adamı sevmiyorsun . Oda biraz herkesin parası kendine modun da biri olmuyorsa zorlamamak lazım
benmi abartıyorum anlamadım ki sanki her kadın eder gibime geliyor.Tamamını okudum.
Sözlün olgunlaşmamış, olgun bir erkek bir kızla buluşunca az buçuk ayarlar, yemeği planı. Kaliteli vakit geçirmeyi.
Taşın üstünde oturursun ama Mutlu olursun ama bak sen Bi kaç şey yapmışsın memnun değilsin. Nişanlanma cnm , hata olur.
He parası yoktur, dedim ya taş da oturursun ama Mutlu eder seni. Velev ki parası yok sana söyler bu buluşma da sen ısmarlarsın sonuçta hayat arkadaşı olacaksınız.
Bence iyice düşün taşın bir ömür geçecek, bir ömür dile kolay... Bunun düğünü, çocuğu, cartu curtu var.
Bir de sözlünün kişiliği buysa ve sen böyle şeylere dikkat etmesen amenna ama gözüne batiyo yani,
Bence sen de sözlüsü kadar cimriymişsin, o yüzden normal geliyor
Şu lafina bittimBu nedir arkadaş...Üzerine konan sineğin yağında yumurta kıracak nerdeyse.Soru işaretleri varsa nişan falan dinleme.
Bildiğin pinti.Göya evli bütçe mi düşünüyor fazla para harcamak istemior belese getiriyor herseyi açık acik soyle ya böyle degildin de. Of yurek yorar buda.biz sözlümle çok yeni tanışıyoruz 7 ay oldu 4 ay kadar çıktık işte aşklı meşkli geçen süreçten sonra istemeye geldiler beni tabi onun öncesinde annem ve annesi tanıştılar bize geldi kaynanam vs. işte sonra isteme faslı olacak dedik iki ay önce istemeye (yani söze) geldiler kapıyı bir açtım 25 kişi birden gelmişler, bizim ev ufacık zaten hap kadar babam ve annem de bunca misafiri alamaz diye söylemişlerdi işte kaynanamlara yine de dedik hadi en büyük halayla en büyük amca gelsin ayıp olmasın diye kapıyı açınca ufak bir şok geçirdim neyseee
sözden sonra bir hocaya gidip imam nikahı yaptırdık yaptırmaz olsaydık, hani rahatca el ele tutuşun namahrem olmayın dedi annem (benim annemle babam hacıdır bu arada) şimdi sözlüm her hafta sonu bize gelmek istiyor e diyorum dışarıda buluşalım falan yok diyor evde buluşsak hem başbaşa oluruz hem para gitmez yani ben bir şok daha geçirdim, buluşunca da inanın bir çöp almaz üç kuruş para harcar düşünün onun bile hesabını yapıyor ilk çıktığımız dönem çiçekler çikolatalar balonlar alırdı şimdi sözlenince böyle oldu, geçen hafta sonu yine tutturdu size geleyim diye (işte diyor ki anneni de komşuya gönderirsin vs.yani bedava kız istiyor herhalde bunu anlıyorum burdan) olmaz dedim ısrar kıyamet sonunda dışarda buluşmaya ikna ettim, öğlene doğru buluştuk durakta, dolmuşa bindik elini cüzdanına attı bozukları avcuna döktü 3lira elli kuruş çıktı bana elli kuruşun var mı diye sordu öteki eline baktım 5 lira var, bir elinde bozukluklar ötekindede cüzdan ve arkasına sıkıştırdığı 5 lirası snki 200 tl bozudruyor beyefendi bir tafralar ne diyim yok dedim, ardından indiğimiz muhitte dolaşmaya başladık, sonra dediki ya ben acıktım insan bir sorar sende açmısın diye biz beyefendiyle buluşcaz diye heyecandan kahvaltı yapmamışız bu bencil bencil ben acıktım diyor, neyssee beni her zamanki gibi çiğ köfteciye götürdü (buda ayrı bir anımdır bir kez ağzımdan çiğ köfte seviyorum diye kaçırdım ya her buluştuğumuzda çiğ köfte yiyoruz, asla ucuz olduğu için değil yani dürümü 3 liraya yapıyorlar) yedik kalktık bari dedim sinemaya gidelim bir avm nin önünden geçiyorduk kolumdan tuttu çekti beni zorla boşveeer gel yüriyelim de yüzünü göreyim diye bilete 10 tl verecek ya kıyamıyor yine, tabi konuşa konuşa ikna ettim filme gircez dedim ki susadım bir su alırmısın? beyefendiden meyve suyu isteyemezsin bile bana dediki hadi gel aşağıda carrefour var (buda nasıl yazılıyorsa artık) kalmış filme 2 dakika diyo 4 kat aşağıya gidip su alalım ya dedim bırak ALLAH aşkına dedim 1 lira 50 kuruş verdim aldım suyumu zıkkım içtim onuda
dönüş yolunda bir kırtasiyenin önünden geçiyorduk dedi ki kalem alcam bir bakalım dedi içeri girdi o bulamadı istediği kalemi ben bir kalem beğendim (bu arada öğrenciyim seneye inşallah bitecek okul) bunu alcam dedim 3 liramı ne he oda aldım kasaya gittim bıraktım önüme atılıp ödedi hemen neden? e insanlar var ayıp olur şimdi ben ödersem (valla bunu kendisi söyledi toplumun içinde kızlar ödemezmiş bak sen bana ayıp olmuyor ama seni ömründe sadece 3-5 saniye görecek olan kişilere ayıp oluyor)
kalemi alıp çıktık teşekkür ederim aşkım dedim bir önemli değil canım güle güle kullan bile demedi. ardından avm den koşarak uzaklaştık( ee tabi korktu zaar başka şey isterim diye) yarım saatlik bir bekleyişin ardından yine bindik dolmuşa yine bozuklarını döktü eline gözüme bakıyor kedi yavrusu gibi bende 50 tl vardı (babam haftalık veriyor- okula yol parası vs diye) çıkardım iki kişi dedim yüzüme bakıp sırıttı dolmuştan inince de zenginmişin ya dedi birde utanmadan hani toplumda kız parası yenmezdi? ee tabi kırtasiyede kasiyerler kız, müşteriler kız karizman çizilir di burda herkes yaşlı ya umurun olmuyor.
indikten sonra biraz yürüyelim dedi yürümeye başladık o saatlerde de hava kararmak üzere bak öğlene doğru çıktık ya bu yine acıktım dedi yine bir sormak yok canım susadınmı acıktın mı diye iki saat sıkış tepiş dolmuşta gitmişiz. bir simitci vardı yolda, bir tane simit aldı ben ne olcam ulan canım? tam parasını öderken diyoki sen bitiremiyosun zaten birlikte yeriz. ben de hem acıktım hem susadım artık ayıp olmasın diye susadım acıktım da demiyorum, insan simitin yanına bir ayran alır arkadaş elli kuruş. boğula boğula yedim simitten birazcık bu nasıl yiyor nasıl yiyor böyle bencilce yemek yenemez arkadaş!
şimdi diyeceksiniz ki belki yok parası üzerine gitme sana hediyeler alamıyor olabilir diye ama parası yok değil evlerine 4 maaş giriyor, abisi var o çalışıyor sözlüm çalışıyor annesi ve babası da emekli altı üstü bir ev kredisi ödüyorlar onunda 3 bin lira olduğunu biliyorum en az onların evine 7 bin lira para gidiyor ama sözlüm bana 1 liralık su bile almıyor yakında da nişan olacak diye konuşuluyor aileler arasında ne yapacağımı hiç bilmiyorum. ve bu sadece nişanlımla alakalı olan sorun ailesi ile ilgili de kafamda bir çok soru işareti var
ablalarım abilerim artık her kimseniz bana bir akıl verin
okuduysanız ALLAH razı olsun.
valla uyaracak yaşı geçti diye düşündüm uyarmaya utanıyorum ya 25 yaşında ne kadar olgunlaşabilir ki bir insan bu yaştan sonra.Ya hayır ben daha çok öğrenciyim Asla kabul etmem cimriliği de adamla konuşup düzeltmeden böyle yazmasına sinir oldum . Ben karşımdaki bir şey söylemeden nereden bileyim yani Hani uyardığım halde böyle ibaresi yok . Ben bu konularda onu uyarması için dedim
Yani sozlunuz bildiginiz cimri, dolmus parasini bile hesap eden biriyle hayat nasil gecer ki?o kpss için kursa gidiyordu hafta içi de çalışıyordu iki haftada üç haftada bir görüşüyorduk işte öyle.
Bence kacmali arkasina bakmadanYani sozlunuz bildiginiz cimri, dolmus parasini bile hesap eden biriyle hayat nasil gecer ki?
Bence yol yakınken geri dönün...
Ya hayır ben daha çok öğrenciyim Asla kabul etmem cimriliği de adamla konuşup düzeltmeden böyle yazmasına sinir oldum . Ben karşımdaki bir şey söylemeden nereden bileyim yani Hani uyardığım halde böyle ibaresi yok . Ben bu konularda onu uyarması için dedim. Dolmuş vs kısımlarında rakadaş haklı ama