Bu menüyle Cnm kesin görürsün 5 li rakamı30 EYLÜL
SABAH
1 bardak limonlu su
2 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Ysrım salatalık
3 çatal peynir
ARA
1 elma
ÖĞLE
Bezelye
Yoğurt
ARA
bitki çayı
AKŞAM
yok
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Teşekkür ederim Cnm vücud alışıyor bir dönem abur Cubur yemeyince şuam ben çok alıştımSagol canim insallah bi an once verebilirim. Sporsuz zor olcak gibi ama hic degilse abur cubur bagimliligima bi dur diyebiliyorum su an. Senin de donmene cok sevindim.
Hava değişiminden de olabilir Cnm bende öyleyim ama reglam bitti Cnm şuan yemek yemeyeyim diye çekirdek yedimBu aralar diyette degilim gibi hissediyorum kendimi. Yediklerimden dolayi degil, herhangi bir yiyecekle ilgili yasak koymuyorum, bunlari zaten diyette yiyorum. Sorun yediklerimin miktarindaAcaba regl olacagim icin mi cok yemeye basladim, sanki engel olamiyorum kendime
Bilemiyorum canim olabilir. Umarim bir an once eski halimize doneriz, hic sevmedim bu durumumu.Hava değişiminden de olabilir Cnm bende öyleyim ama reglam bitti Cnm şuan yemek yemeyeyim diye çekirdek yedim
Bilemiyorum canim olabilir. Umarim bir an once eski halimize doneriz, hic sevmedim bu durumumu.
Cnm çok abartmışsın resmen kalori listen toparlan . Yarın dikkat et bari bu günü telafi et Cnm bu şekilde zor gider kilolar
Of hiç bilmiyorum niye böyle yapıyorum aslında çok iradeliyimdir 6kilo gitti ne oldu bilmemCnm çok abartmışsın resmen kalori listen toparlan . Yarın dikkat et bari bu günü telafi et Cnm bu şekilde zor gider kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?