• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Zaten sizin menüleri okuyunca ağlamak istiyorum :kızgın:
En iyisi @_LA_PATYA_ gibi sabahtan menü paylaşıp kuzu kuzu uymak yoksa ben cozutuyorum :olamaz:
Cnm @_LA_PATYA_ gibi ben yapamam İnan onu burdan tebrik ediyorum :KK66: sabah yazsamda uyamam bazen komşum geliyor kahve keyfi ya bazen ben gidiyorum Yafa kaynanam çağırır yani o şekilde zor Cnm

Günaydın kızlar :halay: güzel bi hafta olsun hepimize derken güne berbat başladım. Şu an o kadar sinirliyim ki insanlar ne kadar kötü ya ne kadar iyi niyetin üstüne gidiyorlar gerçekten anlam veremiyorum . Sabah sabah büyük haksızlığa uğradım ve sinirden ağladım hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor :KK43:

Bu hafta sonunda kaçamak yapmadan döndüm şükür normalde pazar günleri ve cumartesi günleri benim için büyük sıkıntılı günlerde atlattım çok şükür :KK76: sizin haftasonunuz nasıl geçti burdaki enerji biraz düşüyor hanımlar sarsılın ve kendinize gelin yeni hafta yeni bir ay hadi silkelenin ve kendinize gelin. Ekim hepimize güzel ve huzurlu gelsinn:KK200:

Bu hafta sonunda kaçamak yapmadan döndüm şükür normalde pazar günleri ve cumartesi günleri benim için büyük sıkıntılı günlerde atlattım çok şükür :KK76: sizin haftasonunuz nasıl geçti burdaki enerji biraz düşüyor hanımlar sarsılın ve kendinize gelin yeni hafta yeni bir ay hadi silkelenin ve kendinize gelin. Ekim hepimize güzel ve huzurlu gelsinn:KK200:

İşallah cnm hepimize ;)

Günaydın kızlar :halay: güzel bi hafta olsun hepimize derken güne berbat başladım. Şu an o kadar sinirliyim ki insanlar ne kadar kötü ya ne kadar iyi niyetin üstüne gidiyorlar gerçekten anlam veremiyorum . Sabah sabah büyük haksızlığa uğradım ve sinirden ağladım hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor :KK43:
Bu kadar takma Cnm en azından tecrübeli oldun ona göre davranırsın karşındakine git keyif kahveni yap hiç bir şey ağlamaya değmez Cnm :anne:

Bende bu gün toplantıya gittim okula
Yorucu gecti. Fazla önemli konu yoktu konuşulacak yani toplantı yapılacak kadar
Neyse geldim bu gün boynum çok ağrıyor :(
Bu arada da kıyafetlerin az da olsa bol duruyor hafif ayva göbeğim vardı azalmış nerdeyse gitmiş bu gün daha mutluyum ;)

Bu günkü menüm
Sabah süt
Kahvaltı
Yapmadım sadece 1 tane ceviz
Öğle saat 2:30 yedim
2 küçük cevizli üzümlü kurabiye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı et türlüsü
1 tane az şekeri çay
Akşam
Yemek Yemiycem
Öğlen pirinç ve kurabiye yetti gerek kalmadı