ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Zaten sizin menüleri okuyunca ağlamak istiyorum
En iyisi @_LA_PATYA_ gibi sabahtan menü paylaşıp kuzu kuzu uymak yoksa ben cozutuyorum
Cnm @_LA_PATYA_ gibi ben yapamam İnan onu burdan tebrik ediyorum sabah yazsamda uyamam bazen komşum geliyor kahve keyfi ya bazen ben gidiyorum Yafa kaynanam çağırır yani o şekilde zor Cnm

Günaydın kızlar güzel bi hafta olsun hepimize derken güne berbat başladım. Şu an o kadar sinirliyim ki insanlar ne kadar kötü ya ne kadar iyi niyetin üstüne gidiyorlar gerçekten anlam veremiyorum . Sabah sabah büyük haksızlığa uğradım ve sinirden ağladım hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor

Bu hafta sonunda kaçamak yapmadan döndüm şükür normalde pazar günleri ve cumartesi günleri benim için büyük sıkıntılı günlerde atlattım çok şükür sizin haftasonunuz nasıl geçti burdaki enerji biraz düşüyor hanımlar sarsılın ve kendinize gelin yeni hafta yeni bir ay hadi silkelenin ve kendinize gelin. Ekim hepimize güzel ve huzurlu gelsinn

İşallah cnm hepimize

Bu kadar takma Cnm en azından tecrübeli oldun ona göre davranırsın karşındakine git keyif kahveni yap hiç bir şey ağlamaya değmez Cnm

Bende bu gün toplantıya gittim okula
Yorucu gecti. Fazla önemli konu yoktu konuşulacak yani toplantı yapılacak kadar
Neyse geldim bu gün boynum çok ağrıyor
Bu arada da kıyafetlerin az da olsa bol duruyor hafif ayva göbeğim vardı azalmış nerdeyse gitmiş bu gün daha mutluyum

Bu günkü menüm
Sabah süt
Kahvaltı
Yapmadım sadece 1 tane ceviz
Öğle saat 2:30 yedim
2 küçük cevizli üzümlü kurabiye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı et türlüsü
1 tane az şekeri çay
Akşam
Yemek Yemiycem
Öğlen pirinç ve kurabiye yetti gerek kalmadı
C cizen_bayan I IRMAKK70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…