Cnm @_LA_PATYA_ gibi ben yapamam İnan onu burdan tebrik ediyorumZaten sizin menüleri okuyunca ağlamak istiyorum
En iyisi @_LA_PATYA_ gibi sabahtan menü paylaşıp kuzu kuzu uymak yoksa ben cozutuyorum
Günaydınmı desem iyi uykularmı bilemedim nanacımGünaydın arkadaşlar
Cnm menün de bişey yokBugün hiç bişey yiyesim yok
1 Ekim
Sabah
1 bardak limonlu su
ARA
yok
ÖĞLE
belki patlıcan kıymalı
ARA
Yok
AKŞAM
Yok
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Günaydınlar Cnm tekrardanGünaydınmı desem iyi uykularmı bilemedim nanacım
Hİççç bişey yemek istemiyo canımCnm menün de bişey yok
Hayırdır Cnm neden keyfin yokHİççç bişey yemek istemiyo canımsabah yarım domates yarım salatalık iki üç çatalda peynir yedim biraz keyifsizim
Bu hafta sonunda kaçamak yapmadan döndüm şükür normalde pazar günleri ve cumartesi günleri benim için büyük sıkıntılı günlerde atlattım çok şükürsizin haftasonunuz nasıl geçti burdaki enerji biraz düşüyor hanımlar sarsılın ve kendinize gelin yeni hafta yeni bir ay hadi silkelenin ve kendinize gelin. Ekim hepimize güzel ve huzurlu gelsinn
Bu kadar takma Cnm en azından tecrübeli oldun ona göre davranırsın karşındakine git keyif kahveni yap hiç bir şey ağlamaya değmez CnmGünaydın kızlargüzel bi hafta olsun hepimize derken güne berbat başladım. Şu an o kadar sinirliyim ki insanlar ne kadar kötü ya ne kadar iyi niyetin üstüne gidiyorlar gerçekten anlam veremiyorum . Sabah sabah büyük haksızlığa uğradım ve sinirden ağladım hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor
Boş veerrrr ben öyle yapmaya çalışıyorumHayırdır Cnm neden keyfin yok
Amin canım aminnBu ay hepimize bol eksiler getirsin sizi seviyorum All star takımı Allah tüm sıkıntılarınızı gidersin
@_LA_PATYA_ C cizen_bayan
Âmin CnmBu ay hepimize bol eksiler getirsin sizi seviyorum All star takımı Allah tüm sıkıntılarınızı gidersin
@_LA_PATYA_ C cizen_bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?