• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Benim yemek yine gec vakte kaldi kizlar ya:KK43:

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2 dilim ekmek

Ara
1 galeta
Soda

Aksam
3 kasik Tavuk sote
2 kasik pirinc pilavi:KK48:
Bol salata

Su yine az:KK43:

I IRMAKK70

Sporumu birazdan yapabilirsem yapacagim. 10 dakika eliptikle baslamistim spora iki gun once. Bugun 15 dakika yapmayi hedefliyorum.:spor:

sarem2015 sarem2015
Nana929 Nana929
Moon Light Moon Light

Kizlar menuleri unutmayin. Kupa sansi devam edenlerden sizler kaldiniz yuklemeyen.
Cnm telefonum yok bu hafta idare edin fazla olmayabilirim hemen menumu paylasiyorum cnm
SABAH
Sut
Kahvalti
2 tane sini köftesi
Sekersiz cay
Yarim dilim domatesr
Öglen
Komusum geldi ( kahve yaninda 1kase aşure :(
1 tane maden suyu sade
1 tane gece kizi cayi
Aksam yemek yemedim
Yarin daha dikkat ederim isallah
Dua edin telefon hemen olsun telefonsuz cok kötü:(
I IRMAKK70
Forever07 Forever07 herkese iyi aksamlar

Merhaba arkadaslar telefonum gelene kadar menu paylasicagim :(
Bu gunku menum
Sabah
Kahvalti
Domates yarim
Salatalik
1 bardak sekersiz cay
Zeytin 5 tane
Kucuk dilim peynir
Oglen
Kahve sekersiz
Kuru dut 10 tane
Kuru visne 8 tane
7 tane cubuk kreker
Aksam
Sadece 3 yemek kasigi yogurt
I IRMAKK70 Forever07 Forever07

Menume ek arkadaslar
Yesil fasulye 1 tabak
4 yemek kasihi bulgur pilavi
Forever07 Forever07 I IRMAKK70 yemek yemiycektim dayanamadim yedim bu aralar kendimi yorgun halsiz hissediyorum :KK43: isallah daha cok dikkat ederim yaptigim soor eritir isallah:KK43:
Tatlim hic yemek yenmeyerek zayiflanmaktan cok metabolizmamizi yavaslatiriz zaten. Bugun yediklerin cok fazla degil zaten. Gecen gun sana demek istedigimiz sagliksiz seylere fazla yuklenmemendi, ne enerji veriyor vucuda ne bir faydasi var, bosa kilo:KK66: Kolaydi, hazir kahveydi, sekerli seylerdi bunlara ayni gun icinde asiri yuklenme. Insan kilo alacaksa bile saglikli yemeklerle almasi daha iyidir:KK70:Hem hastasin da beslenmenden fazla kismamalisin. Aksam yemegi icin bulgur pilavi ve yesil fasulye yemen bence cok da yanlis degil.

Merhabalar, cok bos kalmis bugun baslik. Benim hicbir sey yapasim yoktu bugun bi can sıkıntısı var nedense. Ondan gelemedim. Menumu yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2 dilim ekmek
Cay

Ara
1 galeta
5 kuru uzum

Aksam
Cigkofte
Marul
Domates
Ayran

I IRMAKK70

Bugün pikniğe gittik elimde 2.buçuk kilo ağırlığında bir poşet vardı ve iki üç kere dambıl şeklinde kaldırdım ve kolum çok yoruldu döndüm ve eşime bu poşetin 2katından bile fazla verdim meğer 2buçuk kilo bile ne kadar ağırmış kızlar ve bunu burada sayenizde başardım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :KK200:
Bu arada bir şey itiraf edeceğim Forever07 Forever07 kesin dövecek beni ama itiraf etmezsem olmazdı benim aşureye karşı aşırı bir zaafım var 10gündür bilerek diyet moduna girmedim ama artık aşure bitti ve artık muhteşem menülerle dönüş yapıyorum bekleyin beni kızlar:KK76:

Back