- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Daha zayıf olurdukAy bende aynı şeyi söylüyorum neden bu işlee bitmiyo ve o çamaşır sepeti hiç.boşalmıyo o kadar yıkanmaya Allahtan şu çamaşır makinesini icad etmişler yoksa ne yapardık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha zayıf olurdukAy bende aynı şeyi söylüyorum neden bu işlee bitmiyo ve o çamaşır sepeti hiç.boşalmıyo o kadar yıkanmaya Allahtan şu çamaşır makinesini icad etmişler yoksa ne yapardık
Ne olacak naza, ucutan uctan da bana dokundurmaydiHayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi bu
Aşure kazanı gibi değil de küçük pilav tenceresi gibi olmalıyız(anten konusunda)
Bu neydi şimdi![]()
He ya hiç sormaKizz seneye kadar bir daha asure yeme sanaldan sanaldan vururlar merdaneyiNana telefonunu bozdu da kurtuldu ellerinden ihale sana kaldi
![]()
Verecem kız verecem görün bak siz yemeyecem o dayağıOna göre ya kg vercen ya kg vercen
![]()
O adamlara ben hep dua ediyorum en işe yarar icatlardan bir tanesini bulmuşlarAy bende aynı şeyi söylüyorum neden bu işlee bitmiyo ve o çamaşır sepeti hiç.boşalmıyo o kadar yıkanmaya Allahtan şu çamaşır makinesini icad etmişler yoksa ne yapardık
Biliyorum canım ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuzHayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi bu
Aşure kazanı gibi değil de küçük pilav tenceresi gibi olmalıyız(anten konusunda)
Bu neydi şimdi![]()
Ne olacak naza, ucutan uctan da bana dokundurmaydiKucuk pilav tenceresi demek, ben de o antenden istiyorum
![]()
Git domates ye ayran iç canımYa kızlar canım acayip şeyler çekiyo ama tatlı değil
Ne olacak naza, ucutan uctan da bana dokundurmaydiKucuk pilav tenceresi demek, ben de o antenden istiyorum
![]()
Hislerimiz karşılıklı dimi nazHe ya hiç sormaNana929 çabuk gel aramıza kurtar beniiii
Verecem kız verecem görün bak siz yemeyecem o dayağı
O adamlara ben hep dua ediyorum en işe yarar icatlardan bir tanesini bulmuşlar
Biliyorum canım ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuz
![]()
Kuculecek elbet biz all starizsiziii yerimmmm direk zayıflarsınız bak
beniim anten şuan orta boydaküçülecekte elbet
Bu arada belimdeki 40 beden imiş![]()
Canım sabah patates öğlen makarna akşamda tekrar patates yersen şekeri yüklemiş olursun iyice , salatada olsa daha hafif geçirmeye çalış badem kg yapmaz 5-6 bademle yeşil salata bi bardak ayran hem doyurucu olur hemde hafif22 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, bir kucuk armut, domates, peynir, zeytin, yogurt, bir iki catal patates kizartmasi
Ara: 5-6 badem
Oglen: 5 kasik kadar salcali makarna yaninda havuc salatasi
Aksam: Kesin olmamakla birlikte patates salatasi olabilir.
Aksam degisiklik yaptim zaten canim. Icime dogdu heralde boyle diyeceginCanım sabah patates öğlen makarna akşamda tekrar patates yersen şekeri yüklemiş olursun iyice , salatada olsa daha hafif geçirmeye çalış badem kg yapmaz 5-6 bademle yeşil salata bi bardak ayran hem doyurucu olur hemde hafif![]()
Harikasın tatlımAksam degisiklik yaptim zaten canim. Icime dogdu heralde boyle diyeceginBes badem yedim az once aclik hissedersem bir bardak ayran icerim.
Bunyen aliskin degilse abartmadan ye 3 kasik falan yersen bir sakincasi olmaz heralde
Cok degisik insanlar var gercekten. Insanlarla ugrasilan her meslek zor. Bir de yeni nesil cocuk yetistirme anlayisini yanlis anlayan boyle tuhaf insanlar var malesefO kadar cok insan tanidim ki cocugu hatali da olsa, terbiyesizlik de yapsa kimseye laf soyletmeyen. Tamam kimseye soyletme ama o zaman kendin soyle lafini, egit, ogret ama nerdee
Bazi cocuklara gercekten cok uzuluyorum boyle ailelerin elinde heba oluyorlar
Kiz dua et sen esinle ayni kilodaymissin, benim kilom esimden fazlaKilo almaya calisiyor alamiyor bir de. Var ya bazen durduk yerde gicik oluyorum adama
![]()
Öncelikle karar verdiysen ki bunun için aramızdasın belli, gerisi de gelecektir emin ol. 3-5 verince daha azimleneceksin. yulaf ezmesini yoğurda da katabilirsin direk canım. Akşam yemeğin hafif olmalıbu hafta güzel sonuç bekliyorum senden sahi hedefin yok mu
hedef önemliiii
beyin içecekse olabilir![]()
Kesinlikle istemelisin kahveyi de bol şekerli içmelisin ve her akşam pilav yemelisin
Bu benim öyküm birazcık iştahlı![]()