• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi bu:KK19:
Aşure kazanı gibi değil de küçük pilav tenceresi gibi olmalıyız :KK70::KK70:(anten konusunda)
Bu neydi şimdi :KK48:
Ne olacak naza, ucutan uctan da bana dokundurmaydi:KK70: Kucuk pilav tenceresi demek, ben de o antenden istiyorum:KK53:

Kizz seneye kadar bir daha asure yeme sanaldan sanaldan vururlar merdaneyi:KK53: Nana telefonunu bozdu da kurtuldu ellerinden ihale sana kaldi:KK45:
He ya hiç sorma Nana929 Nana929 çabuk gel aramıza kurtar beniiii:mapus:
:sopa: Ona göre ya kg vercen ya kg vercen:KK70:
Verecem kız verecem görün bak siz yemeyecem o dayağı:63:
Ay bende aynı şeyi söylüyorum neden bu işlee bitmiyo ve o çamaşır sepeti hiç.boşalmıyo o kadar yıkanmaya Allahtan şu çamaşır makinesini icad etmişler yoksa ne yapardık
O adamlara ben hep dua ediyorum en işe yarar icatlardan bir tanesini bulmuşlar;)
Hayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi bu:KK19:
Aşure kazanı gibi değil de küçük pilav tenceresi gibi olmalıyız :KK70::KK70:(anten konusunda)
Bu neydi şimdi :KK48:
Biliyorum canım ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuz:KK70::KK70:
Ne olacak naza, ucutan uctan da bana dokundurmaydi:KK70: Kucuk pilav tenceresi demek, ben de o antenden istiyorum:KK53:
:KK70::KK70::KK70:

He ya hiç sorma Nana929 Nana929 çabuk gel aramıza kurtar beniiii:mapus:

Verecem kız verecem görün bak siz yemeyecem o dayağı:63:

O adamlara ben hep dua ediyorum en işe yarar icatlardan bir tanesini bulmuşlar:KK66:

Biliyorum canım ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuz:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Hislerimiz karşılıklı dimi nazo_O
hedef yazmadığına göre :kızgın:

22 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, bir kucuk armut, domates, peynir, zeytin, yogurt, bir iki catal patates kizartmasi

Ara: 5-6 badem

Oglen: 5 kasik kadar salcali makarna yaninda havuc salatasi

Aksam: Kesin olmamakla birlikte patates salatasi olabilir.

22 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, bir kucuk armut, domates, peynir, zeytin, yogurt, bir iki catal patates kizartmasi

Ara: 5-6 badem

Oglen: 5 kasik kadar salcali makarna yaninda havuc salatasi

Aksam: Kesin olmamakla birlikte patates salatasi olabilir.
Canım sabah patates öğlen makarna akşamda tekrar patates yersen şekeri yüklemiş olursun iyice , salatada olsa daha hafif geçirmeye çalış badem kg yapmaz 5-6 bademle yeşil salata bi bardak ayran hem doyurucu olur hemde hafif :KK66:

Canım sabah patates öğlen makarna akşamda tekrar patates yersen şekeri yüklemiş olursun iyice , salatada olsa daha hafif geçirmeye çalış badem kg yapmaz 5-6 bademle yeşil salata bi bardak ayran hem doyurucu olur hemde hafif :KK66:
Aksam degisiklik yaptim zaten canim. Icime dogdu heralde boyle diyecegin:KK45:Bes badem yedim az once aclik hissedersem bir bardak ayran icerim.

Bunyen aliskin degilse abartmadan ye 3 kasik falan yersen bir sakincasi olmaz heralde:kk77:

Cok degisik insanlar var gercekten. Insanlarla ugrasilan her meslek zor. Bir de yeni nesil cocuk yetistirme anlayisini yanlis anlayan boyle tuhaf insanlar var malesef:KK12: O kadar cok insan tanidim ki cocugu hatali da olsa, terbiyesizlik de yapsa kimseye laf soyletmeyen. Tamam kimseye soyletme ama o zaman kendin soyle lafini, egit, ogret ama nerdee:KK11: Bazi cocuklara gercekten cok uzuluyorum boyle ailelerin elinde heba oluyorlar:KK43:

Kiz dua et sen esinle ayni kilodaymissin, benim kilom esimden fazla:olamaz: Kilo almaya calisiyor alamiyor bir de. Var ya bazen durduk yerde gicik oluyorum adama:deli:

Evet ya malesef oyle. Ozgur ruhlu bagimsiz yetissin diye hicbir sey soylemiyor simdiki aileler.:KK43:

Ay sormaa ben de fazlaydim. Adam spor falan yapiyodu. Sonra hamilelikte dedim ki ben siserken sen de siseceksin:KK53::KK53: ben 95leri gordum o da 82leri falan:KK48: sonra verdik ikimiz de dun ayni kilo ciktik:KK48:

Öncelikle karar verdiysen ki bunun için aramızdasın belli, gerisi de gelecektir emin ol. 3-5 verince daha azimleneceksin. yulaf ezmesini yoğurda da katabilirsin direk canım. Akşam yemeğin hafif olmalı :KK24: bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden sahi hedefin yok mu:cool: hedef önemliiii:KK19:
beyin içecekse olabilir :deli:

Evet zayiflamayi gercekten cok istiyorum ama bi sure sonra hep pes ettim bu zamana kadar. Verdigim kilolari da aynen geri aldim korumadigim icin. :KK43:
Yulafi direk sutte veya yogurtta hic yiyemedim canim ya denedim de. Yarin esim ise gidiyor, kahvaltiya kendime deneyecegim yulafli bir seyler bakalim.
78.0 ciktim gectigimiz tarti gunu. Hedefim 77.0

Kesinlikle istemelisin kahveyi de bol şekerli içmelisin ve her akşam pilav yemelisin :KK70::KK70::deli:
Bu benim öyküm birazcık iştahlı :rapci:
:KK70::KK70:

Back