ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ekmekte zorlanmiyorum doymakta zorlaniyorum.
Benim ekmeği yediğim tek öğündü onun dışında bi diyetisyen ekmeksiz öğün olmaz dediği için diyet yaparken 1 dilim yerim yemeğin yanında kahvaltıyada 3 dilim demişti ondan öyle devam ediyordum e artık yemeyebilirim :))

Ben bu diyetle kilo alırım kız normalde bu kadar yemiyorum ki :))

Doymakta sıkıntım yok neyseki bende düzensiz beslenme var bazen bütün gün oruçlu gibi hiç bişey yemediğim olur
Insulin direnci olusunca doymaaa hissiii attaaaaaaaaa gidiyor.

Ben bu diyetle kilo alırım kız normalde bu kadar yemiyorum ki :))

Bu diyet listeleri gercekten cok yaziyor ama genelde saglik sorunu olmayan insanlar icin . Bize gore degil yani.

Günaydınn

09.07.2018 menüsü

Sabah
Bir dilim kepek ekmek
İki cherry domates
Çeyrek salatalık
4 zeytin
1 kutu peynir
Sade türk kahvesi

Öglen
Izgara sebzeli salata
Soda

Akşam
Bir kase Yoğurt

Aralarda
2 Kuru incir
8 badem

O diyet listeleri genelde obezler icin oluyor
Benim obez arkadasıma doktoru bi diyet vermişti tamamen yarısını yaparak kilo vermiştim ama tamamını yapsam kesinlikle oynamazdı :)
Banada dr bi diyet verdi her dakka yiyosun yemek yemediğin aralar var sanki onunla rahat üç beş kilo alırsın kendim yaptım bi program o listeyide attım çöpe sonra 6 kilo verdim ve hamile kaldim üstüne 18 kilo aldım

Tünaydin arkadaş lar
Dün akşam gelemedim düğün vardı
Gitmek istemiyordum eşim kır düğünü olunca ısrar etti bende gitmek zorunda kaldım iyiki gitmiştim epey tanıdık gördüm
hepside çok güzel olmuş sun zayıf lamis in gibi şeyler söyleyince çok mutlu 8lfum

9 temmuz menüsü Muttapa7555
Sabah;
2 yumurta
Domates-salatalık-yeşil biber-süzme peynir- zeytin ve maydonoz ile yapılmış salata
Çay

Akşam;
1 porsiyon etli nohut
Yeşil salata
Ayran

Aralarda turk kahvesi, soda, limonlu su
30 dk. Yürüyüş ve 35 dk. Slim in 6
3 lt su

sabahları kendime bende bol yeşillikler salata yapıyorum yada biber patlıcan pişiriyorum fırında
Bakliyat lar beni çok rahatsız ediyor ertesi gün hep artı olarak dönüyor
Dün bulgur yedim hemen sabah tartı farketti sende öyle bi etkisi varmı?
bende ara sıra yiyor um

Bende de pirinçte oluyor canım. Bulgurda belki yapiyordur ama yemiyorum. Aslında çok severim bulgur pilavını, ama evde benden başka kimse yemediği için ayrı ayrı yemek pişirmeye üşenir oldum artık. Oyüzden uzun zamandır bulgur yemiyorum. Pirinç pilavını da 1 defa yedim ertesi gün tartıyı görünce ağzıma sürmedim bir daha
Evde eş ve çocuklar olunca bu diyet işi beni çok zorluyor ama bu kez kararlıyım gidecek bu kilolar

Bizde bulgur çok gidiyor çiğ köfte özellikle çocuklar çok seviyor
pirinç pilav olarak değil de dolma sarma çok yaparım ben yapınca dayanamayıp yerdim ama sınır koymaya alıştım abartmadan yiyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…