- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
KIZLAR ÖNEMLİ DUYURU
YEPYENI BIR GÜNE GIRDIK VE ŞUANDAN SONRA VUCUDUMUZA ZARAR VERECEK YİYECEKLER ICECEKLER TUKETMEYELIM. ASITLI BISEY CANIMIZ ISTIYORSA MADEN SUYU ICELIM.
TATLI ISTIYORSA TARÇINLI SUT ICELIM HURMA YIYELIM. HERSEYIN EN GÜZEL ŞEKİLDE ALTERNATIFI VAR.
ÇOK GÜZEL BIR EKIP OLDUK VE BIRBIRIMIZE DESTEGIMIZLE VERECEGIZ KILOLARI VE FIT OLACAĞIZ... SIZI SEVIYORE BEYBILER. AAA BIRDE BURAYI BOŞ BIRAKMAYALIM DEVAMLI DURTELIM BIRBIRIMIZI
Yazdigin saatte bende sugar belgeselini izliyordum. Çok güzel çok beğendim. Keşke girseydim konuşurduk. Gece bende çok acıktım hatta o kadar cok aciktimki karnım çok.agridi sonra uyudumYazının içeriğiyle beraber rengi acayip rahatlattı:) şu dakikalar tam duygusal açlık moduma giriyorum, burda saat 23.30, spor yapmaya çalışsam mı acaba. Canım neden sıkıldı benim böyle ay..
Adetin yaklaşıyor olabilir mi ?Hahaha bebeyim haklısın ama kalorisi-şekeri daha az diye göze batmaz belki dedimşimdi de üzerime bi depresiflik çöktü nedense Leslie de yapmadım.. :,(
Inşallah canm.benimAmin canım sana da 4.nasp etsin inşallah
Hayirdir kuasar leslie mi yapiyordun sabah sabah walk walk walkKizlar uyuyor musunuz hala hayde uyanın walk walk walk
Hayirdir kuasar leslie mi yapiyordun sabah sabah walk walk walk
Yok kız nerede uygun yer yoktu olsa yapacaktım. Ben yapamadım siz yapın dedimHayirdir kuasar leslie mi yapiyordun sabah sabah walk walk walk
Yazdigin saatte bende sugar belgeselini izliyordum. Çok güzel çok beğendim. Keşke girseydim konuşurduk. Gece bende çok acıktım hatta o kadar cok aciktimki karnım çok.agridi sonra uyudumrahatlamana sevindim tatlım
Izledim harikaydı son şarkı süperdiAaa izledin mi? Etkileyici değil mi.. olayın sadece kalori değil beslenme tarzı olduğunu çok güzel anlatıyor. Ben de dünkü ataklardan sonra bugün korka korka tartıldım. Kilo vermemişim ama almamışım da neyseki
Bende kaynım var off geçmiyor vakit... geriyor beni çok.Selam canolar ne var ne yok
Adetin yaklaşıyor olabilir mi ?
Yediklerinden ötürü de olabilir?
Bir süre düzgün beslenip kaçamak yaptığımda beni çok etkiliyor çünkü.
Izledim harikaydı son şarkı süperdibeni eleştirenlere linki yolluyorum
Kilo almamana çok.mutlu oldum supeeeerrr
Ben şok oldum harbi çizelge vs baya uğraşmışsın. Canım neyse o dünde kaldı bugün sağlıklı.besleniyoruzSanırım yediklerimden ötürü canım. Suçluluk duygusu ve düzenimin bozulması etkiledi. Bir de ben kolayı da bırakmıştım, her gün kola içen biri olarak 18 gündür içmiyordum. Özellikle coca cola zeronun insanı depresifleştirdiğine dair bir yazı okumuştum.. çizelge bile tuttum bunun için, resmini yüklemeye çalışacağım :
Be
Ben şok oldum harbi çizelge vs baya uğraşmışsın. Canım neyse o dünde kaldı bugün sağlıklı.besleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?