ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

KIZLAR ÖNEMLİ DUYURU
YEPYENI BIR GÜNE GIRDIK VE ŞUANDAN SONRA VUCUDUMUZA ZARAR VERECEK YİYECEKLER ICECEKLER TUKETMEYELIM. ASITLI BISEY CANIMIZ ISTIYORSA MADEN SUYU ICELIM.
TATLI ISTIYORSA TARÇINLI SUT ICELIM HURMA YIYELIM. HERSEYIN EN GÜZEL ŞEKİLDE ALTERNATIFI VAR.
ÇOK GÜZEL BIR EKIP OLDUK VE BIRBIRIMIZE DESTEGIMIZLE VERECEGIZ KILOLARI VE FIT OLACAĞIZ... SIZI SEVIYORE BEYBILER. AAA BIRDE BURAYI BOŞ BIRAKMAYALIM DEVAMLI DURTELIM BIRBIRIMIZI:KK200:

Yazının içeriğiyle beraber rengi acayip rahatlattı:) şu dakikalar tam duygusal açlık moduma giriyorum, burda saat 23.30, spor yapmaya çalışsam mı acaba. Canım neden sıkıldı benim böyle ay..

Yazının içeriğiyle beraber rengi acayip rahatlattı:) şu dakikalar tam duygusal açlık moduma giriyorum, burda saat 23.30, spor yapmaya çalışsam mı acaba. Canım neden sıkıldı benim böyle ay..
Yazdigin saatte bende sugar belgeselini izliyordum. Çok güzel çok beğendim. Keşke girseydim konuşurduk. Gece bende çok acıktım hatta o kadar cok aciktimki karnım çok.agridi sonra uyudum :KK16: rahatlamana sevindim tatlım

Hahaha bebeyim haklısın ama kalorisi-şekeri daha az diye göze batmaz belki dedim :KK53: şimdi de üzerime bi depresiflik çöktü nedense:KK43: Leslie de yapmadım.. :,(
Adetin yaklaşıyor olabilir mi ?
Yediklerinden ötürü de olabilir?
Bir süre düzgün beslenip kaçamak yaptığımda beni çok etkiliyor çünkü. :eğlence:

Paylaşımlara etiketlere devam hanımlar aktif olmazsak ihlal yalmaya devam ederiz unutmayın :KK66: biz birbirimize destek olursak kg veririz bol su tüketelim yoğurt süt peynir önemli hafif yigelim mümkün olduğunca menüleri takip edelm sadece beğen butonuna basakla olmaz birbirimizin yanlışlarını kırmadan söyleyip düzeltelim :KK5:

Yazdigin saatte bende sugar belgeselini izliyordum. Çok güzel çok beğendim. Keşke girseydim konuşurduk. Gece bende çok acıktım hatta o kadar cok aciktimki karnım çok.agridi sonra uyudum :KK16: rahatlamana sevindim tatlım

Aaa izledin mi? Etkileyici değil mi.. olayın sadece kalori değil beslenme tarzı olduğunu çok güzel anlatıyor. Ben de dünkü ataklardan sonra bugün korka korka tartıldım. Kilo vermemişim ama almamışım da neyseki :halay:

Aaa izledin mi? Etkileyici değil mi.. olayın sadece kalori değil beslenme tarzı olduğunu çok güzel anlatıyor. Ben de dünkü ataklardan sonra bugün korka korka tartıldım. Kilo vermemişim ama almamışım da neyseki :halay:
Izledim harikaydı son şarkı süperdi :KK70:beni eleştirenlere linki yolluyorum :KK67:
Kilo almamana çok.mutlu oldum supeeeerrr:KK71:

Adetin yaklaşıyor olabilir mi ?
Yediklerinden ötürü de olabilir?
Bir süre düzgün beslenip kaçamak yaptığımda beni çok etkiliyor çünkü. :eğlence:

Sanırım yediklerimden ötürü canım. Suçluluk duygusu ve düzenimin bozulması etkiledi. Bir de ben kolayı da bırakmıştım, her gün kola içen biri olarak 18 gündür içmiyordum. Özellikle coca cola zeronun insanı depresifleştirdiğine dair bir yazı okumuştum.. çizelge bile tuttum bunun için, resmini yüklemeye çalışacağım :

Eklentiler

• 82380194-AE89-4D1E-9CA2-6FC297849399.jpeg
    82380194-AE89-4D1E-9CA2-6FC297849399.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 36
Be
Sanırım yediklerimden ötürü canım. Suçluluk duygusu ve düzenimin bozulması etkiledi. Bir de ben kolayı da bırakmıştım, her gün kola içen biri olarak 18 gündür içmiyordum. Özellikle coca cola zeronun insanı depresifleştirdiğine dair bir yazı okumuştum.. çizelge bile tuttum bunun için, resmini yüklemeye çalışacağım :
Ben şok oldum harbi çizelge vs baya uğraşmışsın. Canım neyse o dünde kaldı bugün sağlıklı.besleniyoruz :21:

12 Agustos

Sabah:
Yarim dilim ekmek
Domates, salatalik, peynir
Yogurt
3 tane patates kizartmasi

Oglen:
5 kasik bulgur pilavi
6 kasik turlu
Yaninda yogurt ve sogan

Aksam:
Bol yesillikli az yagli kisir