Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel yazmışsın. O filmi izleyeceğim akşam tabi kaynım tv bırakırsa![]()
J
Benim yerime tavuklu salata yiyebilirsin
Veya
Tavuk yemekleri yiyebilirsin
Veya
Sekersiz kremasız kahve içebilirsin tatlım![]()
Sena616
01ebruli
S salinger29
Forever07
N naz5403
@Kimmik
C cizen_bayan
sarem2015
@lastrose6
@Amelie23
@LolaLuna
@Sarellam
@swtyheart
Menuleri eksik olan arkadaslar. Menu paylasimlarini unutmayalim![]()
Canım selam, haftanın en büyük kaçamağını yaptım. Mahcup olarak paylaşayım:
Sabah 10 tane fıstık, bir kaç kuru üzüm.
Öğlen 3.30 gibi eşimle ortak aldığımız bir pizzanın yarısı, 1 diyet kola, 4 küçük kanat, 5-6 patates kızartması :,(
Bu yetmezmiş gibi bir kase patlamış mısır..
Tekrar bir şey yemeyeceğim, yarın da güzel güzel devam edeceğim.
9700 adım attım bir de akşam Leslie 3 mil yapmak istiyorum01ebruli
C cizenbayan I IRMAKK70 [/
QUOTE]
Yine de yedin yani o patlamis misiri, aklin kalmisti zatenMadem patlamis misirini da yedin yarin senden tam performans bekliyoruz ona gore
![]()
Amin canım sana da 4.nasp etsin inşallahSağol canım benim allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin okadar güzel bir duygulu şuanda 4. Olsun diye zayiflamam lazım
Kuzum menüde gördüm ve ağzımın suyu aktı ama neyseki diyet kola içmişsinCanım selam, haftanın en büyük kaçamağını yaptım. Mahcup olarak paylaşayım:
Sabah 10 tane fıstık, bir kaç kuru üzüm.
Öğlen 3.30 gibi eşimle ortak aldığımız bir pizzanın yarısı, 1 diyet kola, 4 küçük kanat, 5-6 patates kızartması :,(
Bu yetmezmiş gibi bir kase patlamış mısır..
Tekrar bir şey yemeyeceğim, yarın da güzel güzel devam edeceğim.
9700 adım attım bir de akşam Leslie 3 mil yapmak istiyorum01ebruli
C cizenbayan I IRMAKK70
Kesinlikle haklısın yaaa hepimiz inanılmaz dağıttık nolur toparlanalim toparlayalım kendimiz A AklinYolu1 bizi böyle görmek istemez kiiiii hadi kiz lar onu verdiğimiz kilolarla karşılayalım kacamaklarla degil
Kuzum menüde gördüm ve ağzımın suyu aktı ama neyseki diyet kola içmişsinKız diyet kola ne oda aynı. Soda iç soda
![]()