ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar gec kalinana ogle yemegim
Screenshot_20180811-152053.png

Çok güzel gidiyosun canım
Ahhh tatlım insallah ya bu pek doyurucu olmadi 1 ince dilinde karpuz yedim beraberinde ekmek yok ama canım sanayiinde sadece 1 ince krep vardi şimdide 1 sise nane yaprkli limonlu suyumu iciyorum

11 Agustos

Sabah:
Yarim dilim ekmek
Haslanmis yumurta
Salatalik
Marul
1 cay kasigi pekmez+ yarim ceviz
Biraz yogurt

Oglen:
1 kase corba
Salata
Yarim kaseden az cacik

Aksam:
1 orta boy patates ve bol yesillik, 1 tatli kasigi zeytin yagiyla yapilmis patates salatasi

C cizen_bayan
Canım yoğurt ve pekmez aynı anda tüketildiğinde demir emiliminin azalmasına neden oluyor diye biliyorum

Kocamın yaptığına bakın. Dondurma almışlar iki saat zorladı istemiyorum dedim. Sonra zorla yedirmeye çalıştı ama yemedim. :KK72:

Canim bu esler hep ayni galiba:)) Ben sekerpareyi cok severim, hem de reglm. Sekerpare almis iki gundur gozumunn onunde yiyorlar icim gidiyor resmen. Her seferinde de soruyor sen yemeyecek misin diye:))

Menü
11.00
1 kk peynir ,5 zeytin ,1 yt menemen,salatalık,1 dl çavdar
13.00
2 üçgen dl karpuz
18.00
1 yt menemen,5 zeytin,1 kk peynirAkşam da kahvaltılık vardı.),1 dl çavdar
Su 2 lt oldu.Bu aralar hayatımda işler düzenli gitmiyor diyetin yanına başka sorunlar eklendi .15 Ağustosta tartı fotolarını unutmayalım.
C cizen_bayan

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 aynı yaşıtiz ve maşallah ne güzel evlatlarin var
Ben 1.5 yıllık evliyim ama korkuyorum doğumdan vs seni.tebrik ederim ne güzel evlatlarin var
Sağol canım benim allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin okadar güzel bir duygulu şuanda 4. Olsun diye zayiflamam lazım

Back