Çok güzel gidiyosun canımKizlar gec kalinana ogle yemegimEki Görüntüle 2178429
Ahhh tatlım insallah ya bu pek doyurucu olmadi 1 ince dilinde karpuz yedim beraberinde ekmek yok ama canım sanayiinde sadece 1 ince krep vardi şimdide 1 sise nane yaprkli limonlu suyumu iciyorumÇok güzel gidiyosun canım
Canım yoğurt ve pekmez aynı anda tüketildiğinde demir emiliminin azalmasına neden oluyor diye biliyorum11 Agustos
Sabah:
Yarim dilim ekmek
Haslanmis yumurta
Salatalik
Marul
1 cay kasigi pekmez+ yarim ceviz
Biraz yogurt
Oglen:
1 kase corba
Salata
Yarim kaseden az cacik
Aksam:
1 orta boy patates ve bol yesillik, 1 tatli kasigi zeytin yagiyla yapilmis patates salatasi
C cizen_bayan
Timam tatlım başaracaksınA
Alışana kadarrrrr
Kesinlikle şekersiz daha güzel ve tam tadı alınıyorBir fincan sekersiz osmanli kahvesi ictim. Onceleri kahveyi sekerli severdim. Ilk defa sekersiz kahve icmeye cesaret ettim, hic sevmeyecegimi zannetmistim ama gayet guzeldii. Kahvenin tadi asil boyle cikiyor.
Kocamın yaptığına bakın. Dondurma almışlar iki saat zorladı istemiyorum dedim. Sonra zorla yedirmeye çalıştı ama yemedim.
Ayyy çok.fenalarCanim bu esler hep ayni galiba:)) Ben sekerpareyi cok severim, hem de reglm. Sekerpare almis iki gundur gozumunn onunde yiyorlar icim gidiyor resmen. Her seferinde de soruyor sen yemeyecek misin diye:))
Inşallah kuzumTimam tatlım başaracaksın
Oooh ne güzel canım menünBugünkü menüm C cizen_bayan
Sabah 1 domates salata 1haslanms yumurta 2 biber 1 krep
Öğlen 1 tabak tonbalikli salata 1 dilim karpuz
Ikındı 1 şeftali
Akşam 1 kase nohut yemeği 1 tabak cacik
Sağol canım benim allah razı olsun rabbim sanada nasip etsin okadar güzel bir duygulu şuanda 4. Olsun diye zayiflamam lazımAnneyimbenanne35 aynı yaşıtiz ve maşallah ne güzel evlatlarin var
Ben 1.5 yıllık evliyim ama korkuyorum doğumdan vs seni.tebrik ederim ne güzel evlatlarin var
Çok güzel evet tatlımOooh ne güzel canım menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?