Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi tatiller canim. Bizim icin de eglenin:)) Tatilde de olsaniz fazla kacirmamaya dikkat, ayni kiloyla donerseniz superrr olur.Kızlar iyi geceler . ben 3 günlüğüne tatile gidiyorum. Bu benim için inşallah deşarj olmanın iyi bir yolu olur.menü yazamayacağım. Haber vermek için geldim. Hepinizi özleyeceğim. Dönüşte hepinizle beraber kaldığımız yerden devam ederim inşallah.iyi akşamlar herkese.
Soyle yapalim o zaman. Sen bu gece o misiri yeme cunku gece gece tam yaga donusur. Tarti gunu istedigin kilodaysan carsamba gunu ogle odulun olsun oglen patlat ye az yagli az tuzlu:))Canım acayip aşırı ve çok fazla mısır patlatıp yemek istiyor ... minicicik.
Sabah 1yumurta 1 salata domates 1 dilim ekmek@Sena616
@ebrar1980
S salinger29
@naz5403
@Kimmik
Anneyimbenanne35
@Amelie23
LolaLuna
@Sarellam
@swtyheart
Arkadaslar menuleri eksik olanlar![]()
Birde olmadım düşününCanim ben de 2 gundur ayni sekildeydim. Bu gun biraz duzeldim. Bu regl insanin duzenini mahvediyor resmen.
Soyle yapalim o zaman. Sen bu gece o misiri yeme cunku gece gece tam yaga donusur. Tarti gunu istedigin kilodaysan carsamba gunu ogle odulun olsun oglen patlat ye az yagli az tuzlu:))
Yapma yeme yeme. Fit olacagini düşün mini mini kıyafetler giyeceğiz. Ama yersen giyemezsin
Sabah 1yumurta 1 salata domates 1 dilim ekmek
Öğlen 2 biber dolma yoğurt
Akşam 3 kasik kıymalı yumurta 1 tabak salata
Benim de olmadan 2 gun once baslamisti bu asiri yeme istegi. Dun anca kesildi.Birde olmadım düşünün![]()
Ben başka bir yaramazlık yAptım :,(
Ya ben kaçamak yaptım ama ya7 tane küçük midye ve bi top dondurma yedim yürüdüm onların üstüne baya bunu telafi etmek için sabah erken kalkıp yürüyüş e gidicem
![]()
Iyi tatiller canımKızlar iyi geceler . ben 3 günlüğüne tatile gidiyorum. Bu benim için inşallah deşarj olmanın iyi bir yolu olur.menü yazamayacağım. Haber vermek için geldim. Hepinizi özleyeceğim. Dönüşte hepinizle beraber kaldığımız yerden devam ederim inşallah.iyi akşamlar herkese.
Bu konuda ben çok çektim hala çekiyorum canım. Ama takma sen hiçbirini bildiğin den şaşma devam et. Ben hep şekere karşıyım çünkü ailemde herkes şeker hastası. Bunu gel.gor buradakilere anlatamıyorum. Dünyanın cümlelerini duyuyorum. Sade türk kahvesi içiyorum diye katkı bile işittim ve işitiyorum da... Ama umrumda değil sen bildiğin gibi devam etBir de farklı bir derdim var ama çevremdekilere inanmakta güçlük çekiyorum...
Şeker yemiyorum diye suçlu muamelesi görüyorum. Evdekiler sanki yanlış bi şey yapıyormuşum gibi davranıyor, sınavımı daha da zorlaştırıyorlar. Hiçbir destek göremiyorum.
Destekleyen tek kişi annem, o da arada sırada eskiden hoşlandığım seyleri yapıyor. (Aslında hala hoslaniyorum, zorlanmam bu yüzden sanirim) Koskoca bir meyve tabağı ya da çerez getiriyor mesela... Ya da sabah sutlaclar filan yapılıyor. Geçen sinirden ağladim sırf bu yüzden.
Siz de böyle şeyler yaşadınız mi? Ailenizden diyetinizde ya da sağlıklı yiyecekler yemenize bu şekilde muhalefet olanlar oldu mu?