Sakız çiğnePsikoloji m çok hassas hemen üzüntü beni yemeye endeksliyor resmen
Tamam canim sakız severim denicem tavsiye n için sağolSakız çiğne
C cizen_bayan
Kuzum nescafe zararlı birde 3ubirarada daha zararlı9 Ağustos menüm sabah
Sucuklu yumurta peynir domates salatalık fıstık
Öğlen sucuklu yumurta peynir domates
Nescafe 3 ü bir arada kabak çekirdeği
Erik 3 tane@IRMAKK07 C cizen_bayan
Bugün çok saçma bi menü farkındayım ama. Mecburdum
Sabah benim bura büyük bi park var orda annem le kahvaltı yaptık sonra oradan pazara baya bi yokuş ikiçocuk bebek arabasında benim kollar pert oradan pazar da gezdik yakın bi arkadaşım orda oturuyor onu aradım sana gelmez diye onunda bi akrabası saat 3 te kahvaltı ya gelmiş
Benim çocuklar en geç 7 buçuk ta ayakta 3 e kadar dayanılırmı ya sonra kahve dahada bişey yemiycem ay ne kadar uzun yazdım
Nedenkiiiiii tatlimKuzum nescafe zararlı birde 3ubirarada daha zararlı
Canım içeriğinde katkı maddeleri çok ve birde şeker varNedenkiiiiii tatlim
Aynen canım normaldehiç. İçmiyorum ilk olduKuzum nescafe zararlı birde 3ubirarada daha zararlı
Haklısın bırakmak lazi. M dahada icmemCanım içeriğinde katkı maddeleri çok ve birde şeker var
Uzun süredir ilk kez içtim ama bi daha yok hamileyken bıraktım bide emziriyorumAynen canım normaldehiç. İçmiyorum ilk oldu
C cizen_bayan dünkü menumEki Görüntüle 2177510
Merhaba arkadaslar, hedefi tutturmayı bırakın bayağı gecen haftadan üstüne 100 gram da fazla almışım. Aslinda pek kacamak yaptigim soylenmez, bu meyveler mi beni boyle yapiyor acaba? Çok üzgünüm. Bu arada bayağı kosusturmacali günler geçiriyorum geç yükledim o yuzden.
8 ağustos menü
Kahvaltı 10:00
2 yumurta ile sucuklu omlet
2 ince dilim kasar peyniri
Öğle 15:00
2 hurma
Akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase zeytinyağlı barbunya yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
Ara
Galiba yine meyve yiyecegim.
Belki 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içerim ya da hiçbir sey icmem
Bugün evde olmadığı için meyve yiyemedim ama esim eve gelirken almış bir sürü sağ olsun. Allah olmayanlara da versin cok sukur. Meyvelere dayanamıyorum ama ben...
Cocuk dedigin gelecek dedigin kaynin mi canim, kendi cocugundan mi bahsediyorsun?Offf durmuyor bu çocuk daha ilk günü kizlar kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?