Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooo ben burdayım baby naberhanımlaarrr başkan gitti diye siz nurayı boşladınız mı acabaaa
Merhaba kızlar
Annesi diyette olunca çocuğuda diyete sokmuş demekki senin kaynana![]()
Diş çıkartıyor olabilirmi?yooo ben burdayım baby naber
kız ben bugün çok aç hissediyorum ya
Acababence kendi diyet yapmalı caaanım kaynana
emziriyorum ya ben ondan olmaz heralde dimi![]()
Diş çıkartıyor olabilirmi?
o dönemde de zayıflaıyor çocuk lar
Ne kadarlık oldu ki bebeğin![]()
Canım biz buradayız. Hem temelli gitmediki.
o buz dondurmanın kalorisine değil şeker oranına bak sonra yemekten vazgeçiyorsun09.08.2018Menüm
Sabah - Peynir zeytin salatalık domates
Ara - Türk kahvesi ve buz dondurma 63 cal.
Öğlen - Yulaflı ve bademli yoğurt
Ara - Türk kahvesi - 4 çizi
Akşam - 2 belki de 3 köfte ve salata
su bol bol içiyorum
sabah ve akşam yürüyüş
C cizen_bayan I IRMAKK70
Ayyy ben öğleden sonra küçük kase muhallebi yedimmm kaynanamın zoruylahanımlar bu sıra kaçamak yapan çok yapmayın lütfen bende yaptım daha tövbe yapmam. Kendimizi frenlememiz lazım bu kadar sabrediyoruz daha da edebiliriz. Çoğunluk meyve ve dondurma da sınanıyor . Bunların olabildiğince erken yemek lazım akşam saatleri değil. Dondurmayı da yarım top maraş yerseniz sizin için yeterli olacaktır. Ufak tefek tavsiyelerim size
![]()
Allah bağkşlasın bebeğini canım hayırlı uzun ömürler versin RabbimBugün bende de kaçamak var
Ay bilmiyorum ki baktım aslında görünürde yeni birşey yok gibi
Oyyy benim bebeğimmm bir mucize teyzesi bugünlere çok şükür, düzeltilmiş yaşı 2![]()
Iyiki varsınız canlarim hemen kendime gelip son diyerek diytime devam ediyorumCanım biz buradayız. Hem temelli gitmediki.
Gelecek bizim diyet kocumuz. Hemen bol bol su ic hareketi artır. Ve son ver bu son yedigindi. Akşama sakin tekrar etme. Öpüyorum seni.
Neyseki yalnız değilmişim daha çok yolumuz var Dikkat edelim canımAyyy ben öğleden sonra küçük kase muhallebi yedimmm kaynanamın zoruyla![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yorgunluk çok etkiliyor çay kahve çok iciyorsun biraz azaltmaya çalişSelam hatunlar
Sanırım son karar bayram da tartı yok. Öyle olsun güzel karar bence de.
C cizen_bayan I IRMAKK70
9 ağustos perşembe.
Menum
Sabah 11.00
3 yumurta
Domates 2 tane
Salatalık
2 zeytin
2.5 dilim ekmek
2 dilim peynir
Ara türk kahvesi
Akşam yemegi
19.00
2 ya da.3 adet küçük karniyarik
3 kaşık yoğurt.
Domates A AklinYolu1 bizeogretti domates yemeyi.
Bugün kan verdim troidlerim normal çıktı. Ama kortizol hormonu düşük çıktı. Ama tam sınırda.ilaç henüz baslamayalim dedi. O da.bende bunalti yapıyor.sinir yapıyor . buna da şükür diyorum.
Sizler ne yaptiniz arkadaşlar??
Ne var ne yok??
Ne iş yaptiniz bugün??
Çocuklar nasıl oldu hasta olanlar.
Psikoloji m çok hassas hemen üzüntü beni yemeye endeksliyor resmendikkat edicez kuzum kaçamak yaptın diye bırakmak yok hemen![]()