ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

O
Iyiki varsınız canlarim hemen kendime gelip son diyerek diytime devam ediyorum:KK67:

Neyseki yalnız değilmişim daha çok yolumuz var Dikkat edelim canım
Yaptığm kaçamak tan sonra bi ağırlık çöktü resmen hantallaştım sanki yerimden kalkasım yok yapıştım :KK68::KK68:
Alışmışız hafif beslenmeye cislar öyle yapıyor..geçti gitti. Önümüze bakalım.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yorgunluk çok etkiliyor çay kahve çok iciyorsun biraz azaltmaya çaliş :KK66::KK68:
Doğru söylüyorsun nasıl da bilirmis beni.biraz kahveyi bırakayım bari .
Psikoloji m çok hassas hemen üzüntü beni yemeye endeksliyor resmen:mad:
Aynı ben. Ama sen yalnız canım benim. 20 gün sabret .
Yeni bir tarif buldum kızlarrr tok duruyo çok hafif yarın başlıycam haslanmis nohut közlenmiş biber marul domates salata limon
Inşallah canım ise yarar afiyet olsun şimdiden.

Esneklik yok gevşemek yok :sinirli: ne oluyoruz hemen 2-3 kilo verdik diye mankenim olduk sandık varsayalım manken olduk onlar bile hep dikkatli beslenerek öyle kalabiliyorlar canım duymayayım öyle salmıyoruz kendimizi hedefe kadar tam istikrar:KK66:

Kızlaaaaaarrrrrr:KK34:

3yumurta 2.5 ekmek ne yaaa :confused:
Sen yumurta sevmiyorsun değil mi??
Ben de tam tersi. Bir de hastane işi uzun sürdü. Öğlene acikmisim en.sağlıklı yumurta geldi canim arkadaşım. 2.5 dilim ekmek yazmayı unutmuşum. :KK15::KK19:

Ben bir kaçamak yaptım hemde şimdi @naz5403 Ben şimdi pişmaniye yedim :kızgın:
Noldu pismaniye mi getirmiş biri. Daha sıkı olmalıyız. Günün kalanını kurtarmalisin canım. Sakin devam etme. Bugün ekmek yeme. Ya da karbonhidratlı şeyleri azalt menun de. Devamı gelmezse senin için çok iyi olur.

Selam Hanımlar eksik menü paylaşımı yapanlar;
LolaLuna LolaLuna canım ne zamandır yoksun ortalıkta bi problem yoktur umarım :skandal:
Sarellam Sarellam
Sena616 Sena616 kzum sen menüleri atıyorsunda ben mi kaçırıyorum yoksa sen de mi yoksun ortalıkta :işsiz:
@Papatya gelini senin mazeretini biliyorum o yüzden lafım yok :KK45:
Amelie23 Amelie23
@swtyheart
etiketli arkadaşlarım 2 gündür ortalıkta yoksunuz bi problem yoktur umarımmo_O

O

Alışmışız hafif beslenmeye cislar öyle yapıyor..geçti gitti. Önümüze bakalım.

Doğru söylüyorsun nasıl da bilirmis beni.biraz kahveyi bırakayım bari .

Aynı ben. Ama sen yalnız canım benim. 20 gün sabret .

Inşallah canım ise yarar afiyet olsun şimdiden.
Teşekkür ederim tatlim

merhaba,

bulunduğum yer 2 saat geriden takip ediyor, o yüzden menüm biraz gecikebilir.

bugün kendimle ilgili bişey farkettim. yemek yemekten aldığım zevki daha ziyade akşam yemeğine saklıyorum. Onu kahvaltıya taşımaya çalışcam. O yüzden bugün krep yaptım, bu açıklama kreple tepki çekmemek için galiba :KK53:
Haklısın evet zorla bişey olmaz yememem lazimdi

A

Allah bağkşlasın bebeğini canım hayırlı uzun ömürler versin Rabbim
erken doğum sanırım düzeltilmiş deyince öyle anladım yanlış deisem:KK68::KK36:
Aminnn canım amin cümlemizin:KK200: herkesin evladını bağışlasın mevlam. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın biz yaşadık çok zor günlerden geçtik :cry:o zor günlerde ben homili gırtlak tabi:KK42:
Aynen erken doğum hemde çok erken 24 haftalık doğdu:cry:
Neyse içini karartmıyım şimdi gayet iyi teyzesi :KK36::nazar: bu ara biraz hasta yemiyor ve beni çok üzüyor :işsiz: sanırsın benle oda diyette :anne:

Aminnn canım amin cümlemizin:KK200: herkesin evladını bağışlasın mevlam. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın biz yaşadık çok zor günlerden geçtik :cry:o zor günlerde ben homili gırtlak tabi:KK42:
Aynen erken doğum hemde çok erken 24 haftalık doğdu:cry:
Neyse içini karartmıyım şimdi gayet iyi teyzesi :KK36::nazar: bu ara biraz hasta yemiyor ve beni çok üzüyor :işsiz: sanırsın benle oda diyette :anne:
maşallahı var kuzunun şimdi ortalıkta bilmiş bilmiş dolaşıyor bal küpü :nazar: dişi falan çıkacaktır. ya da yeni düzene alışmaya çalışıyordur düzen değişikliğinden olabilir

ya bize bu hafta noldu herkes bi kaçamak yapıyor bayram haftası da geliyor artık kaçamak yapmayalım lütfen yapan olursa böcekli havuz çivili sopalar geliyorrrrrr

kaçın kızlarrr fena yapar heee :KK70:
hepinize günaydınnnnnnn :halay: ben bugün biraz neşeli uyandım 2 günlük bile olsa tatile gidiyorum da azcık keyiflendim . Tatil dediysem diyet bozmuyorum aynen devam En Büyük KK
ohhh misss iyi tatiller kuzumm :KK200:

bende buz dondurmayı çok seviyorum bi kez kardeşim almış baktım kalorisi az dedim bu yenir seker oranına baktım %25 gibi bi rakamdı sessizce yerine koydum :kızgın:
oooo çok muş o ya
benim ki %10 idi :KK70::KK23:
senin pilavları görüyorum şeker asıl onlar şeker :KK20: neyse ki öğlen yiyorsun ses etmiyorum :KK70:

maşallahı var kuzunun şimdi ortalıkta bilmiş bilmiş dolaşıyor bal küpü :nazar: dişi falan çıkacaktır. ya da yeni düzene alışmaya çalışıyordur düzen değişikliğinden olabilir
bilmiyorum ama süzüldü iyice doktorundan vitamin istiycem yarın :KK25:
ben diyorum çocuk kilo verdi gözlerin altı morardı kaynana diyor ki prematüre olmasına göre gelişimi çok iyi
:mad::mad:

Back