ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bazen zoruna gidiyor ama kendimi frenliyorum kocam için kv nın aklı hala coookkkkk eskilerde herşey oyleolsun istiyor ama imkansız
Kaynanaya selam söyle canım benden :KK70:
Benimkine soruyorum yedi mi çocuk bişey yedi yedi maşallah çok iyi dedi oh şunu yedi bunu yedi çocuk 2 haftada neredeyse 1 kilo kaybetti be nasıl yemek bu :işsiz::KK51:
bakaıcıyla da mutlu olamadım babanne ile de olamıyorum :kızgın::skandal:

ALL_STaR yarismacilarinin dikkatine...

Iyi geceler kizlar, :cool:

Aslinda sessizce cekip gidecektim ama sonra dedim ki yaptigimiz onca muhabbetten sonra bu yanlis olur. :KK12:

Bir sureligine bu son mesajim.

Ozel nedenlerden dolayi bir sure aranizdan ayrilacagim . Su an belirsiz bir durumdayim.

Allah izin verirse Eylul'de korumada dahi olsam da araniza gelmeyi dusunuyorum.

Vedalari sevmem, o yuzden bana yapacaginiz en buyuk iyilik; paylasimlariniza ben yokken de devam etmeniz ve kilo vermeniz olacaktir.

Iyi bir baslangic yaptiniz kimsenin sizi etkilemesine , diyetinizi sabote etmesine izin vermeyin.

Gunun sonunda kilo alacak da, sucluluk duyacak da sizlersiniz.

Takimdaki motivasyon super, boyle devam edeceginizi umuyor ve bir yandan da diliyorum.

Takimin bakanlarini tekrar yaziyorum.

Tarti isleri ve motivasyon bakani : Sena616 Sena616

Hesap/kitap isleri bakani: Forever07 Forever07 bundan sonra sonuclarinizi o aciklayacak. Daha once hesaplama yapmadigi icin ona yardimci olun.

Menu bakanlari : C cizen_bayan , I IRMAKK70 , gelirse @Papatya gelini

Menulerin gunu gunune yazilmasi onemli . Hem farkindalik sagliyor, hem arkadaslarinizi uyariyorsunuz, hem de belirli bir duzen oturtmanizi sagliyor.

Spor bakani : 01ebruli 01ebruli hicbir sey yapamiyorsaniz bile en azindan haftada 3 kere 20 dk dan yuruyus yapin.

Kacamak bakani : @naz5403 kacamaklarda direkt naza bildirim yapiyorsunuz.

Takimda yeterli bildirim olursa yeterli sayida yarismaci var. Araniza yeni arkadaslar katilmasini onermem. Burayi bir kurs gibi dusunun. Devamsizligi olan sinifta kalir. Iyi not alan sinifi gecer.

Takimin kurallari acik;

7 gun tam menu bildiren tek kupa alir.

Hedef kupasinda en yakin tahmini tutturan tek kupa alir.

Ilk uce giren 3, 2, 1 olmak uzere kupa/lar alir.

Kilo alan kisi, en dusuk kilosunun 100 gram altina inene kadar kupa alma hakki olmaz.

Ornek; 60 kilo olan bir kisi 62 ye cikarsa, 59.9 kiloya ininceye kadar dereceye girme hakki olmaz.

Bu sekilde kilo alip vermelerin onune geciliyor.
Iyi sanslar ve basarilar arkadaslar. Hepinize kolay gelsin. . :KK200:

Iyi ki sessizce gitmedin çünkü aklım sende kalırdı.
Seni özleyeceğim inşallah fırsat bulursun ve ara ara girersin.
Şuan çok üzüldüm. Ama gitme nedenin inşalla h kötü bir sebep değildir. Biz burdayiz ve yağlarımızı her geçen gün eksilterek seni bekliyoruz :KK200: iyi ki tanıdım seni enerjisi yüksek kadın :KK36:

Benimkine soruyorum yedi mi çocuk bişey yedi yedi maşallah çok iyi dedi oh şunu yedi bunu yedi çocuk 2 haftada neredeyse 1 kilo kaybetti be nasıl yemek bu :işsiz::KK51:
Şaka gibi gercekten yemiyosa yemiyo de niye yani yiyo diyo ki bende ocakta erzuruma gideceğim amcamin düğünü var 2 çocuğu birakacam 1 ini alcam tek bakalim nasıl olcak

Şaka gibi gercekten yemiyosa yemiyo de niye yani yiyo diyo ki bende ocakta erzuruma gideceğim amcamin düğünü var 2 çocuğu birakacam 1 ini alcam tek bakalim nasıl olcak
Ona göre 2 lokum yedi demek oluyor sanırım canım.
Erzurumlu musun güzel memleket vesselam eşim askerliğini orda yaptı ayrıca da gezme imkanımız oldu

Ona göre 2 lokum yedi demek oluyor sanırım canım.
Erzurumlu musun güzel memleket vesselam eşim askerliğini orda yaptı ayrıca da gezme imkanımız oldu
Evet kuzum erzurumluyum gerçekten güzel serin sade havası çok güzel bir memlekettir çokta ozledim

Merhaba kızlar
Annesi diyette olunca çocuğuda diyete sokmuş demekki senin kaynana:KK70:

Back