ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

menün çok güzel canım limonlu suyunu da ihmal etmeyip yürüyüş spor yaparsan daha etkili olur
Yürüyüş yapamadım canım biraz pilates topuyla hareket ettim hiç yoktan iyidir ama yarın kesin yürüyüşe çıkıcam inşallah
kızlar bişey sorucam ama nasıl sorucam bilmiyorum benim galiba gazım var ondan bu şişkinliğim çözümü olan var mı
Kimyon canım netten araştır hatta onun için egzersiz hareketleri var

Aman menüleri kaldırmayalım başkan.
Buraya yazacağımı hatırlayınca elimdekini yavaşça yere bırakıyorum..

Merhabalar herkese,
Bugün çok yorulduuuum günde 4 saat arkadaşıma kafesinde yardım ediyorum demiştim, oraya çok sevimli bir kadın geldi, 42-43 yaşında görünüyo ama meğersem 66 yaşındaymış sırrı sağlıklı beslenmek ve yürüyüşmüş. Tüm soruların cevabı gene yeme-içmeye çıkıyor..
İtiraf edeyim dönüşte cin mısır aldım evde bulunsun diye ama patlatmadım

Ellerin dert gormesin canım benim. Ogun nasıl başlarım acaba midundaydim. Haklısın. Önemli olan da bir yerden başlamak . senin ellerin den bol kupa alırım inşallah.
Haksizlik yapmamaya calisiyorum rose.

Isterim kupalari vermek siz kupa alin yeter ki, kiloda dereceye girin kupa alin, hedefinizi tutturun alin, menulerinizi tam yazin alin.

Zaten ilk hafta cok az kisi yazdi. Bundan sonra C cizen_bayan ve I IRMAKK70 kontrol edecek menuleri.

Son düzenleme:
Forever07 @Papatya gelini

Sabah: bir dilim kepek ekmeğinde beyaz peynirli domatesli tost, zeytinyağlı sumaklı domates salatalık, yarım avuç yer fıstığı, bir çay bardağından az süt, azıcık beyaz peynir, 5 zeytin, 5-6 adet minik kornişon turşu ( bu ara turşuya taktım ), çay

Öğlen: 1 çay bardağı şalgam suyu, 1 Nektarin

Akşam: bir parça somon (150 g kadar galiba), kocaman bir kase mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı haşlanmış kabak, 2 yk yoğurt, salata, 3 dilim şalgam turşusu, 2 minik kornişon, 2 tane üzüm

Akşam sağlıklı olsa da fazla kaçırdım, inşaallah yarına yansımaz:,(

Sally, bugun tursu gunu yapmissin . Biliyorsun ki mercimek ve tursu odem yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…