- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Hep saliyi seciyorsun.Evet nedense bu ara öğünlerim turşu partisi modunda geçiyor.. vücudum istiyor kardiş keseyim bir kaç gün teşekkür ederim hatırlatma için:*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep saliyi seciyorsun.Evet nedense bu ara öğünlerim turşu partisi modunda geçiyor.. vücudum istiyor kardiş keseyim bir kaç gün teşekkür ederim hatırlatma için:*
Yeni okuyorum ya şimdi farkettim afedersin koçYesille isaretledim seni.
Hep saliyi seciyorsun.
Şimdi sen heyecanlıyım diyince bana da bi heyecan geldi bak. Totomu kaldırıp 3 mil yapcam sanırım. Kırcam zincirlerimiYarın için çok heyecanliyim yaa
BendeeeeYarın için çok heyecanliyim yaa
Hadi bakalım :)Şimdi sen heyecanlıyım diyince bana da bi heyecan geldi bak. Totomu kaldırıp 3 mil yapcam sanırım. Kırcam zincirlerimi
Ben de bakalım ortalamaniz kaç çıkacak:)Yarın için çok heyecanliyim yaa
Iyi akşamlar kızlar çok yorucu bi gün geçirdim şimdi girebildiimm nete
Bugün menüm
sabah
Sade kahve
14 00
Ispanak lı smoothie
ara 4.5 adet mürdüm eriği
1 yeşil elma
18 00
Kırmızı közlenmiş biberle yoğurt lu salata
@Papatya gelini Forever07
Spor 1 saat eliptik yapt7m
Sabah spordan sonra tartıldım ama tık yok bendeHadi bakalım :)
Ben de bakalım ortalamaniz kaç çıkacak:)
Calis senin de olur sally.Çok iddialı bir menü kardiş, tebrik ederim
Duraklamalara limonlu su, zerdecal ve sivi diyeti oneriyorum biliyorsun.Sabah spordan sonra tartıldım ama tık yok bende
Bu hafta veremedim çok cabaladım ama sanırım duraklama lar başladı
Evet ama bu hafta sıkıntı var hiç veremedim gibi çok moralim bozukÇok iddialı bir menü kardiş, tebrik ederim
Limonlu suyu ara ara içtim her gün düzenli yapmadımDuraklamalara limonlu su, zerdecal ve sivi diyeti oneriyorum biliyorsun.
17 yıldır görmediğim kilo dayım kolay gitmeyecek artık ona göre hareket etmem lazımDuraklamalara limonlu su, zerdecal ve sivi diyeti oneriyorum biliyorsun.
Corba, ayran , sut , smoothie gibi.Limonlu suyu ara ara içtim her gün düzenli yapmadım
Sıvı diyeti derken sadece çorba içiliyor ondan mı bahsediyorsun tatlım
Superr.17 yıldır görmediğim kilo dayım kolay gitmeyecek artık ona göre hareket etmem lazım
Evet bi cay kasigi, toz tarcin da koyabilirsin yanina.Evde var denim yarın yoğurtlu kürü diyosun dimi :))
Ispanaklı smoothie buara hergün yapıcam dur bakalım nasıl olucak fark edicek mi bende :))Corba, ayran , sut , smoothie gibi.
Superr.
Zerdecal kullaniyor musun?
Bence yarar. Yalniz her gun ispanak yemeyin diyorlar. Haftada en fazla uc kere. Vucuttan kalsiyumu cekme ozelligi varmis. Bizim hoca paylasmisti.Ispanaklı smoothie buara hergün yapıcam dur bakalım nasıl olucak fark edicek mi bende :))