Evet yuruyus boyle daha guzel oluyormus:) Internet paketim az olmasaydi da daha once indirseydim keskee.harikasın böyle devam canım adım sayar çok işe yarıyor ben hep onunla yürüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yuruyus boyle daha guzel oluyormus:) Internet paketim az olmasaydi da daha once indirseydim keskee.harikasın böyle devam canım adım sayar çok işe yarıyor ben hep onunla yürüyorum
geçmişe değil geleceğe bakalım herkesten en az 10000 adım bekliyorum hanımlarEvet yuruyus boyle daha guzel oluyormus:) Internet paketim az olmasaydi da daha once indirseydim keskee.
Evet canım ırmak la koltuğunuzu yarın veriyoruz. Cok sapa bi yerdeyim basım döndü :)başkannn A AklinYolu1 bakanlık yarın mı bana geçiyor yarından sonra mı tutuyorum listeyi
Sıkıldım haaa cok kk sıcak beaaaa%:)tamam canım sakinnn :)
burası da öyle kuzum sıcaktan kafamı dışarı çıkarmak istemiyorumSıkıldım haaa cok kk sıcak beaaaa%:)
Daha kısacık vakitte böylesin biraz daha zaman geçin taş olacağız canım zamanla kendini uzun uzun izleyecek hâle geleceksin geleceğizKuasar çanak anten deyince aklıma geldi
İş yerinden markete giderken yolda camekan var kendimi gördüğüm. diyete gideli pek gitmiyorum malum
Diyet öncesinde ordan geçerken çanak ve göbeğimi görünce ayyy der gözümü çekerdim
Bu sabah şöyle uzun uzun baktım yüzümde şımarık gülümseme![]()
Gaz sancısı ayrı bişey ya. Canım leslie ise yarıyorkızlar bişey sorucam ama nasıl sorucam bilmiyorumbenim galiba gazım var ondan bu şişkinliğim çözümü olan var mı
![]()
Pembik takim arkadasim menuyu bilmem ama spor gayet guzell.07.08.2018 tarihli menüm
Forever07 ve @Papatya gelini
Sabah
Limonlu su
Domates salatalık
Peynir zeytin
Küçük simit
Öğlen
Ev yapımı anne kesmesi erişte 3 kaşık yoğurtlu baharatlı
Salata
Akşam
Yoğurda salatalık doğradım. Keten tohumu kattım. Nane kattım yedim .
@ebrar1980 leslie 3mile yaptım. 15 dk yürüdüm tekrar yürüyeceğim
Canim birkac kasik bisey yediysen korkmana gerek yok o kadar etki etmez.Ev eriştesi kilo yapar mı az bişey yedim ama
tamam canım deniyeceğimGaz sancısı ayrı bişey ya. Canım leslie ise yarıyorbol hareket et
Tavsiyene ben de bir katki yapayim canim meyveyi aynen senin soyledigin gibi blenderdan gecirip yogurtla karistirip dondurunca da super oluyor. Ben oglum ve kendim icin yapiuorum bazen kaliba dokup icine dondurma cubugu geciriyorum, hazir dondurmalari aratmiyorve size güzel bi tavsiye ile geldim . Canınız dondurma çektiğinde sevdiğiniz bir meyveyi buzlukta dondurup blenderdan geçirin mükemmel bişey oluyor ve o dondurma isteğinizi yok ediyor . ben evde muz vardı yumuşamıştı ezdim buzluğa attım canım dondurma istedikçe 2 kaşık atıyorum ağzıma . Tabi abartı halde değil her gün 2 kaşık yeter yani![]()