ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70 napiyon

Evet canım ırmak la koltuğunuzu yarın veriyoruz. Cok sapa bi yerdeyim basım döndü :)[/QUOTE
Napimm canim bizim cocukla ugrasiyorum. Arkadaslariyla su savasi yapmis, resmen sudan cikmis balik gibi olmus hala eve girmiyor zar zor eve soktum:) Simdi de aksam yemegimi yiyecegim.

Kuasar Kuasar çanak anten deyince aklıma geldi :confused:
İş yerinden markete giderken yolda camekan var kendimi gördüğüm. diyete gideli pek gitmiyorum malum:KK36:
Diyet öncesinde ordan geçerken çanak ve göbeğimi görünce ayyy der gözümü çekerdim :kızgın:
Bu sabah şöyle uzun uzun baktım yüzümde şımarık gülümseme :KK37::KK31::21:
Daha kısacık vakitte böylesin biraz daha zaman geçin taş olacağız canım zamanla kendini uzun uzun izleyecek hâle geleceksin geleceğiz :KK73:

07.08.2018 tarihli menüm
Forever07 Forever07 ve @Papatya gelini
Sabah
Limonlu su
Domates salatalık
Peynir zeytin
Küçük simit

Öğlen
Ev yapımı anne kesmesi erişte 3 kaşık yoğurtlu baharatlı
Salata

Akşam
Yoğurda salatalık doğradım. Keten tohumu kattım. Nane kattım yedim .

@ebrar1980 leslie 3mile yaptım. 15 dk yürüdüm tekrar yürüyeceğim

07.08.2018 tarihli menüm
Forever07 Forever07 ve @Papatya gelini
Sabah
Limonlu su
Domates salatalık
Peynir zeytin
Küçük simit

Öğlen
Ev yapımı anne kesmesi erişte 3 kaşık yoğurtlu baharatlı
Salata

Akşam
Yoğurda salatalık doğradım. Keten tohumu kattım. Nane kattım yedim .

@ebrar1980 leslie 3mile yaptım. 15 dk yürüdüm tekrar yürüyeceğim
Pembik takim arkadasim menuyu bilmem ama spor gayet guzell.

ve size güzel bi tavsiye ile geldim . Canınız dondurma çektiğinde sevdiğiniz bir meyveyi buzlukta dondurup blenderdan geçirin mükemmel bişey oluyor ve o dondurma isteğinizi yok ediyor . ben evde muz vardı yumuşamıştı ezdim buzluğa attım canım dondurma istedikçe 2 kaşık atıyorum ağzıma . Tabi abartı halde değil her gün 2 kaşık yeter yani :KK45:

ve size güzel bi tavsiye ile geldim . Canınız dondurma çektiğinde sevdiğiniz bir meyveyi buzlukta dondurup blenderdan geçirin mükemmel bişey oluyor ve o dondurma isteğinizi yok ediyor . ben evde muz vardı yumuşamıştı ezdim buzluğa attım canım dondurma istedikçe 2 kaşık atıyorum ağzıma . Tabi abartı halde değil her gün 2 kaşık yeter yani :KK45:
Tavsiyene ben de bir katki yapayim canim meyveyi aynen senin soyledigin gibi blenderdan gecirip yogurtla karistirip dondurunca da super oluyor. Ben oglum ve kendim icin yapiuorum bazen kaliba dokup icine dondurma cubugu geciriyorum, hazir dondurmalari aratmiyor:KK56:

Back