ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Evet bi cay kasigi, toz tarcin da koyabilirsin yanina. :KK19:

Ben artik limonlu suyu da bunu da yapmiyorum cunku biraz kilo konusundan uzaklasmak istiyorum ama ise yarayan seyleri paylasiyorum. :cool:
Evet biliyorum tatlım önerilerin benim için çok önemli bu gün yapsam yarına artı çıkarım diye korkuyorum artık sıfır kaçamakla

Hemen yapım öyleyse
limonlu suyumu yaptım içiyorum:KK50:
Bir gunde mucize bekleme ama bir haftada etkisi oldugunu goruyorsun. Karaciger bizim en onemli organlarimizdan biri ve onu temizle ozelligi var. Tarcinin da sekeri dengeleme ozelligi. 1 ck+ 1 ck

1 çay kaşığı değilmi
yoksa tatlı kaşığı mıydı bu?
Cay kasigi, tatli kasigi fazla olur.

Bir gunde mucize bekleme ama bir haftada etkisi oldugunu goruyorsun. Karaciger bizim en onemli organlarimizdan biri ve onu temizle ozelligi var. Tarcinin da sekeri dengeleme ozelligi. 1 ck+ 1 ck

Cay kasigi, tatli kasigi fazla olur.
Yok yaa mucize falan beklemiyorum da farklı bişeyler yapmam gerekiyor onun için diyorum

35FDAB63-D6E1-49AF-8612-AF11C97B9D5B.jpeg

Kızlar çok mutluyum çok teşekkür ederim
A AklinYolu1

Ben bu hafta sadece 400 gram verebildim. Onuda tartidan sonraki ilk iki- uc gunde verdim. Ondan sonra hic oynamadi neden bilmiyorum. Kacamak falan da yapmadim, hatta onceleri ekmek tuketiyordum gunluk 1.5 dilim kadar onu bilem yarim dilime indirdim, degisen bisey yok:(

Back