- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
Ve ben tabiki 7 gün yazdım canım Ama olsun.Tam - 7 gun menu bildirenler ve haftalik tek kupa kazananlar. Tebrikler kizlar.
@Papatya gelini
@ebrar1980
S salinger29
Kuasar
I IRMAKK70
sarem2015
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve ben tabiki 7 gün yazdım canım Ama olsun.Tam - 7 gun menu bildirenler ve haftalik tek kupa kazananlar. Tebrikler kizlar.
@Papatya gelini
@ebrar1980
S salinger29
Kuasar
I IRMAKK70
sarem2015
Tek tek baktim canim ya.Ve ben tabiki 7 gün yazdım canım Ama olsun.
Yürüyüş yapamadım canım biraz pilates topuyla hareket ettim hiç yoktan iyidir ama yarın kesin yürüyüşe çıkıcam inşallahmenün çok güzel canım limonlu suyunu da ihmal etmeyip yürüyüş spor yaparsan daha etkili olur![]()
Kimyon canım netten araştır hatta onun için egzersiz hareketleri varkızlar bişey sorucam ama nasıl sorucam bilmiyorumbenim galiba gazım var ondan bu şişkinliğim çözümü olan var mı
![]()
YihuuuuuTam - 7 gun menu bildirenler ve haftalik tek kupa kazananlar. Tebrikler kizlar.
@Papatya gelini
@ebrar1980
S salinger29
Kuasar
I IRMAKK70
sarem2015
Arkadaslar ,
Menuler cok eksik , tam bildiren sadece 6 kisi var . Isterseniz menuleri artik kaldiralim. Gununde yazilmayan menulerin bir anlami yok cunku...
Mavi takim: mavi diyetim iyi mi?
@LolaLuna
@Sarellam
@Kimmik
@Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
@Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
lastrose6
@Anneyimbenanne35
Ellerin dert gormesin canım benim. Ogun nasıl başlarım acaba midundaydim. Haklısın. Önemli olan da bir yerden başlamak . senin ellerin den bol kupa alırım inşallah.
Haksizlik yapmamaya calisiyorum rose.Ellerin dert gormesin canım benim. Ogun nasıl başlarım acaba midundaydim. Haklısın. Önemli olan da bir yerden başlamak . senin ellerin den bol kupa alırım inşallah.
Sally, bugun tursu gunu yapmissin . Biliyorsun ki mercimek ve tursu odem yapar.Forever07 @Papatya gelini
Sabah: bir dilim kepek ekmeğinde beyaz peynirli domatesli tost, zeytinyağlı sumaklı domates salatalık, yarım avuç yer fıstığı, bir çay bardağından az süt, azıcık beyaz peynir, 5 zeytin, 5-6 adet minik kornişon turşu ( bu ara turşuya taktım ), çay
Öğlen: 1 çay bardağı şalgam suyu, 1 Nektarin
Akşam: bir parça somon (150 g kadar galiba), kocaman bir kase mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı haşlanmış kabak, 2 yk yoğurt, salata, 3 dilim şalgam turşusu, 2 minik kornişon, 2 tane üzüm
Akşam sağlıklı olsa da fazla kaçırdım, inşaallah yarına yansımaz:,(
Ben yazdım@Papatya gelini
@ebrar1980
S salinger29
Kuasar
I IRMAKK70
sarem2015
Kizlar bugunku menuler yazildi mi. Bugun de icinde yani. Yazmazsaniz kupa gider. Carsamba - sali arasi.
Sally, bugun tursu gunu yapmissin . Biliyorsun ki mercimek ve tursu odem yapar.![]()
Yesille isaretledim seni.Ben yazdım