Frambuaz diyince bi acaip oldum şimdi ben menulerimi tam yaziyorum buaralar yogunum kv bizde gorumcem var yetistigm kadr tatlmArkadaslar ,
Menuler cok eksik , tam bildiren sadece 6 kisi var . Isterseniz menuleri artik kaldiralim. Gununde yazilmayan menulerin bir anlami yok cunku...
Mavi takim: mavi diyetim iyi mi?
@LolaLuna
@Sarellam
@Kimmik
@Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
@Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
@Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
C cizen_bayan
@salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
Isin sakasi o . Sakin haaa.Frambuaz diyince bi acaip oldum şimdi ben menulerimi tam yaziyorum buaralar yogunum kv bizde gorumcem var yetistigm kadr tatlm
Dünkü yediğim frambuazlı cesscake geldi vian aklıma ama aklıma geldi sadece hayali yok gozumdeIsin sakasi o . Sakin haaa.
Bu haftaki menulerin eksik ama yarindan itibaren duzenli paylasim yaparsan kupa hakkin olur.
Bugunku menuden kurtarirsin, merak etme.Dünkü yediğim frambuazlı cesscake geldi vian aklıma ama aklıma geldi sadece hayali yok gozumde
Sağol canım. Geçecek inşallah nezle oldu ama ciğerede indi kısa sürede. hava veriyoruz sabah akşam?
Canım geçmiş olsun kızına .neyivar acaba?
gün içinde yemeklerden önce 2 bardak limonlu su içildi ve gün içinde toplam 3 litreye yakın su içildi.07.08.2018 menüm
Sabah:09,00
Muzlu yulaf
Ara öğün 11,30
yarım nektari
yarım armut
Öğlen 13,30
4 adet sinitzel
1,5 patates haşlama
Cacık
Ara 17,00
4 adet kayısı
Akşam
Hiç bilmiyorum ama büyük ihtimal ayran ayran başka bişey olursa söylerimForever07 @Papatya gelini
Yarın bakanlık bana geçiyor galiba ondan sizi etiketledim
süpersinnYarın kupa mı alıcam amannn deyip te yazmamazlık etmeyin hanımlar
sahi bu millet nerde yahuuu gün boyu sporda olabilir misiniz acabayarın tartı günü deyin
07.08.2018
başlangıç ılık nane limon sirkeli su
sabah -2 yumurta haş, - salatalık 2- domates- 7 zeytin-1 dilim kalper peynir
Aratürk kahvesi - yarım nektari
Öğlenyoğurtlu yulaf ezmesi 1 yeşil elma
Ara8 badem - çay
Akşamyoğurt kürü
bol su 3 lt geçiyor benim acaba çok su içmek zararlı mızorla değil suyu seviyorum
C cizen_bayan I IRMAKK70
yürüyüşe devamgünde 40 dk sabah 40 dk akşam
@ebrar1980
harikasın böyle devam canım adım sayar çok işe yarıyor ben hep onunla yürüyorumAz once adimsayar indirdim yuruyus yapiyorum
menün çok güzel canım limonlu suyunu da ihmal etmeyip yürüyüş spor yaparsan daha etkili olur@Papatya gelini
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
1yumurta
2dilim peynir
5zeytin
Domates biber
Çay
Ara yeşil çay
Öğlen
Siyah üzüm
1galeta
Ara
Kahve
2hurma
Akşam
1tabak kıymalı kabak
Yoğurt
Çay
Spor hala yapamadım ama kesin yapmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?