- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
kız yazdım ben sadece bi gün tarih yazmadım geçmişe bakın yani hakkımı yedirtmem ulennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yazdım ben sadece bi gün tarih yazmadım geçmişe bakın yani hakkımı yedirtmem ulennnn
tamam bea yazmıyorum geçmiş menüleriBence gününde yazılmayan menünün bir anlamı yok. Nedeni ne yediğinin o gun
Bilincinde olamamak, kaçamak yaptığında ertesi gün için ders alınmaması, arkadaslari tarafından uyarılmamasi.
bende öyle düşünmüştümkız yazdım ben sadece bi gün tarih yazmadım geçmişe bakın yani hakkımı yedirtmem ulennnn
canım bende tam menü paylaşımı yaptım günü gününe ama sadece bi gün galiba tarih yazmadım
selam kızlarr dün biraz karışık bi gündü o yüzden menü yazamadım hemen yazıyorum
04.08.2018
Sabah 09,00
Muzlu yulaf
Ara 11,00
Sütlü türk kahvesi
orta boy nektari
Öğlen 13,00
4 yk taze fasulye
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Ara öğün16,00
Ayranlı soda
sade türk kahvesi
AKşam 20,30
Salata
2 Adet köfte
Yemeklerden önce 2 bardak limonlu su içildi. Gün toplamında 3 lt su içildi . Forever07 @Papatya gelini
8,5 km yürüyüş yapıldı @ebrar1980
He kupanizda gozum var . Vermek istemiyorum.kız yazdım ben sadece bi gün tarih yazmadım geçmişe bakın yani hakkımı yedirtmem ulennnn
gönlümüm şampiyonu sensin aşkımkzı ben onu gece 12den sonra yazdım ondan hatta dışardaydım eve gelip ilk işim menü yazmak oldu
Yok oyle bi sey. Sabah beste ertesi gune devrediyor.gönlümüm şampiyonu sensin aşkım
gece 12 den sonra sabah 8 i görmediyse kabul edilir sanki A AklinYolu1 başkan hanım
Tartılmadım canım sabah hastaneye gittik şimdi de tok tartılmak istemedimGunaydin canim.
Tartildin mi nasil manzara.
Yarin bekliyoruz ama. Yarin buyukk gun.Tartılmadım canım sabah hastaneye gittik şimdi de tok tartılmak istemedim
Geçmiş olsun tatlım. Yeni düzeninde huzurlu olsunGünaydınnn hanımlarrr
Nasılsınız bakem dün işler çok yoğundu pek izleyemedim sizleri katılamadım aranıza evde de kaynana var kızıma bakıyor. bakıcımız hamile kalınca mecbur babane bakıyor. yani benim için yeni bir düzen var evde.
teyzeleri fıstığım birazcık hasta o sebeple akşam da pek girme fırsatım olmadı.
yarın tartı günümüz heyecanlıyım çokkkk malum yürek yemiş bir hedefim var
pazar ve ptesi menümü bugün yazıcam salıyı da yazıcam tabi
Aaa kesinlikle çok.heyecanliyim çok dikkat ettim diye düşünüyorumYarin bekliyoruz ama. Yarin buyukk gun.
Tartılmadım canım sabah hastaneye gittik şimdi de tok tartılmak istemedim
Vuhuvv teşekkürler gotleri başları salliyurukTam - 7 gun menu bildirenler ve haftalik tek kupa kazananlar. Tebrikler kizlar.
@Papatya gelini
@ebrar1980
@salinger29
Kuasar
@IRMAKK70
@sarem2015
Bugun de yazmayi unutmayin.Vuhuvv teşekkürler gotleri başları salliyuruk
Kizlar isterdim evde pc yok laptop yok telefonda çok zorlanıyorum malesefDüzenli menü yazan arkadaşlar
Menü bakanına ihtiyacımız var
İki kişi
Sabah ezanı okunmamış işteYok oyle bi sey. Sabah beste ertesi gune devrediyor.