- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Gecmis olsun canim. Bol su icmen gerekiyor.
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah bebeğimmmmmmGeçmiş olsun tatlım. Yeni düzeninde huzurlu olsun
Hepsi sizin daha cok kilo vermeniz icin. Itirazzz yokkk.Sabah ezanı okunmamış işte
Iciyorum ama sıcaktan olabiliyormuşGecmis olsun canim. Bol su icmen gerekiyor.
Gormemeye duymamaya çalış. Benim kayınvalide üvey ve Allahtan uzaktayız. Şimdi görüşmüyoruz zaten.Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah bebeğimmmmmm
yavrum için katlanacağım napim
Gormemeye duymamaya çalış. Benim kayınvalide üvey ve Allahtan uzaktayız. Şimdi görüşmüyoruz zaten.
yaaa teydeee olmak bunu gerektirir çünküüüüKizlar bebisleriniz hasta cok gecmis olsun diyorum. Biliyorum moral bozuk oluyor ama ben de kilo vermeniz icin sizi motive etmek zorundayim. Bazen durtuyor gibi gorunsem de.Beni duygusuz sanmayin . Aksine fazla hassasim.
böyle ölümcül şeyler piyasaya nasıl sürülür aklım almıyorBöyle şeylere oldum olası karşıyım zaten
Canak anten deyince benim de kalcam geliyor aklima. Hala 95....Kuasar çanak anten deyince aklıma geldi
İş yerinden markete giderken yolda camekan var kendimi gördüğüm. diyete gideli pek gitmiyorum malum
Diyet öncesinde ordan geçerken çanak ve göbeğimi görünce ayyy der gözümü çekerdim
Bu sabah şöyle uzun uzun baktım yüzümde şımarık gülümseme
Ayyy canimm kiyamam. Bi de calisiyorsun tabi ki. Aksam bol bol hasret giderin.yaaa teydeee olmak bunu gerektirir çünküüüü
sabah öyle ağladı ki arkamdanhasta olunca daha çok istiyor beni tabi bende onu
?Günaydınnn hanımlarrr
Nasılsınız bakemdün işler çok yoğundu pek izleyemedim sizleri katılamadım aranıza evde de kaynana var kızıma bakıyor. bakıcımız hamile kalınca mecbur babane bakıyor. yani benim için yeni bir düzen var evde.
teyzeleri fıstığımbirazcık hasta o sebeple akşam da pek girme fırsatım olmadı.
yarın tartı günümüzheyecanlıyım çokkkk malum yürek yemiş bir hedefim var
pazar ve ptesi menümü bugün yazıcamsalıyı da yazıcam tabi
Superr . Yeni menu bakanlarimiz C cizen_bayan ve sensin o zaman.Arkidisler ben bayram haftasi haric bakabilirim menulere eger baska gonullu yolsa tabi. Menu olayi tumden kalksin istemiyorum bence de menu yazmak daha iyi motive ediyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?