ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Haftalik yuzdeniz : 1.931 di bakalim yarin cikacaksiniz kizlar.

Ilk hafta diye bu kadar yuksek cikti. Dusmesini bekliyorum yalniz cok daha dusuk olursa bunu tamamen aktif olmamaniza baglayacagim.

3. Maddeyi bi hatirlatayim.

3. Kilo alana aldigi kiloyu verene kadar kupa yok. Kilo almayi denemeyin o yuzden.

Son düzenleme:
Günaydınnn hanımlarrr
Nasılsınız bakem dün işler çok yoğundu pek izleyemedim sizleri katılamadım aranıza evde de kaynana var kızıma bakıyor. bakıcımız hamile kalınca mecbur babane bakıyor. yani benim için yeni bir düzen var evde.
teyzeleri fıstığım birazcık hasta o sebeple akşam da pek girme fırsatım olmadı.

yarın tartı günümüz heyecanlıyım çokkkk malum yürek yemiş bir hedefim var
pazar ve ptesi menümü bugün yazıcam salıyı da yazıcam tabi

Kizina cok gecmis olsun canim. Umarim onemli bi seyi yoktur cabucak gecer.

Kupa hakkin gitti biliyorsun degil mi.

Bu hafta gunu gunune tam menu bildirimi yapanlar kimler.

Kizina cok gecmis olsun canim. Umarim onemli bi seyi yoktur cabucak gecer.

Kupa hakkin gitti biliyorsun degil mi.

Bu hafta gunu gunune tam menu bildirimi yapanlar kimler.
Sana da gecmis olsun Forever07 umarim cabucak iyilesir.
A AklinYolu1 ben basladigimdan beridir menumu eksiksiz bildirim yaptim. Ama bu hafta hedefi tutturamayacagim kesin:)) kilom 4 gundur gram oynamiyor. Yarina kadar 1.1 kilo veremeyecegime gore benim hedef hayal oldu

En azindan arti cikmamaya bak irmak. O zaman iki hafta kupa hakkin olmuyor cunku aldigin kiloyu vermen gerekiyor.

Bu konudaki dusuncemi biliyorsunuz. Ne kadar aktif paylasim , o kadar iyi kilo vermek demek. Bu hafta katilim cok azdi.

En azindan arti cikmamaya bak irmak. O zaman iki hafta kupa hakkin olmuyor cunku aldigin kiloyu vermen gerekiyor.

Bu konudaki dusuncemi biliyorsunuz. Ne kadar aktif paylasim , o kadar iyi kilo vermek demek. Bu hafta katilim cok azdi.
Yok canim kilo verdim ama sadece 400 gram. 4 gundur de ne yaparsam yapayim takili kaldi 71 den asagi inmiyor. Duraklama donemine girdim sanirsam.

Yok canim kilo verdim ama sadece 400 gram. 4 gundur de ne yaparsam yapayim takili kaldi 71 den asagi inmiyor. Duraklama donemine girdim sanirsam.
Yeni basladigin icin duraklama donemine girmemen gerek. Duraklama donemi son kilolarda olabilir.

Bu konudaki dusuncem hala ayni, Acik konusayim irmak az paylasimda bulunuyorsunuz. O yuzden bu kilonuza yansiyor.

Burayi bir kurs gibi dusunun. Kilo verme kursu. Adinizi , kilonuzu ya da menunuzu yazmakla olmaz bu isler.

Geleceksiniz , devamli sohbet halinde bulunacaksiniz, arkadaslarinizi motive ederken kendiniz motive olacaksiniz.

Kilo verme sureci 24 saat suren bir surec , ne kadar bilincli olursaniz o kadar cabuk gidiyor kilolar.

Bunu herkese yaziyorum. Sadece kendi uzerine alinma irmakcim. Kadinlar kulubunde kilo vermenin yolu budur...

Kesinlikle haklısın canım hadi kızlar biraz daha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…