Geçmiş olsun canımSağol canım çabuk atlatır inşallah
Evet begendim ben seviyorum kinayi ama sicak gunde ve eldivensiz yapmayin. Gercekten zor oluyor.BAna da hep öyle olur. Güle güne kullan saçlarını canım.parladilar mi?
Kizina cok gecmis olsun canim. Umarim onemli bi seyi yoktur cabucak gecer.Günaydınnn hanımlarrr
Nasılsınız bakemdün işler çok yoğundu pek izleyemedim sizleri katılamadım aranıza evde de kaynana var kızıma bakıyor. bakıcımız hamile kalınca mecbur babane bakıyor. yani benim için yeni bir düzen var evde.
teyzeleri fıstığımbirazcık hasta o sebeple akşam da pek girme fırsatım olmadı.
yarın tartı günümüzheyecanlıyım çokkkk malum yürek yemiş bir hedefim var
pazar ve ptesi menümü bugün yazıcamsalıyı da yazıcam tabi
4-5 cm bir beden mi oluyor.Kızlar size bi sorum olacak 2haftada 4-5cm incelmek mümkünmü sizceeee??
Sana da gecmis olsunKizina cok gecmis olsun canim. Umarim onemli bi seyi yoktur cabucak gecer.
Kupa hakkin gitti biliyorsun degil mi.
Bu hafta gunu gunune tam menu bildirimi yapanlar kimler.
En azindan arti cikmamaya bak irmak. O zaman iki hafta kupa hakkin olmuyor cunku aldigin kiloyu vermen gerekiyor.Sana da gecmis olsunForever07 umarim cabucak iyilesir.
A AklinYolu1 ben basladigimdan beridir menumu eksiksiz bildirim yaptim. Ama bu hafta hedefi tutturamayacagim kesin:)) kilom 4 gundur gram oynamiyor. Yarina kadar 1.1 kilo veremeyecegime gore benim hedef hayal oldu
Yok canim kilo verdim ama sadece 400 gram. 4 gundur de ne yaparsam yapayim takili kaldi 71 den asagi inmiyor. Duraklama donemine girdim sanirsam.En azindan arti cikmamaya bak irmak. O zaman iki hafta kupa hakkin olmuyor cunku aldigin kiloyu vermen gerekiyor.
Bu konudaki dusuncemi biliyorsunuz. Ne kadar aktif paylasim , o kadar iyi kilo vermek demek. Bu hafta katilim cok azdi.
Yeni basladigin icin duraklama donemine girmemen gerek. Duraklama donemi son kilolarda olabilir.Yok canim kilo verdim ama sadece 400 gram. 4 gundur de ne yaparsam yapayim takili kaldi 71 den asagi inmiyor. Duraklama donemine girdim sanirsam.
Galiba evet canım kalçamın bayrama kadar 3-4cm incelemesini istiyorum bi tane tulum siparişi vermiştim bayramlık geldi üzerime oldu ama biraz kastı4-5 cm bir beden mi oluyor.
Bugun kac kilosun. Dediklerimi harfiyen yaparsan yapabilirsin.Galiba evet canım kalçamın bayrama kadar 3-4cm incelemesini istiyorum bi tane tulum siparişi vermiştim bayramlık geldi üzerime oldu ama biraz kastı
Kesinlikle haklısın canım hadi kızlar biraz daha gayretYeni basladigin icin duraklama donemine girmemen gerek. Duraklama donemi son kilolarda olabilir.
Bu konudaki dusuncem hala ayni, Acik konusayim irmak az paylasimda bulunuyorsunuz. O yuzden bu kilonuza yansiyor.
Burayi bir kurs gibi dusunun. Kilo verme kursu. Adinizi , kilonuzu ya da menunuzu yazmakla olmaz bu isler.
Geleceksiniz , devamli sohbet halinde bulunacaksiniz, arkadaslarinizi motive ederken kendiniz motive olacaksiniz.
Kilo verme sureci 24 saat suren bir surec , ne kadar bilincli olursaniz o kadar cabuk gidiyor kilolar.
Bunu herkese yaziyorum. Sadece kendi uzerine alinma irmakcim. Kadinlar kulubunde kilo vermenin yolu budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?