- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Size yaptigim takilari atayim belkim alirsiniz .Bizede atsana saçını son halini görelim olurmu merak ediyorum bende yapıcam dur bakalım nezaman kimbilir:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size yaptigim takilari atayim belkim alirsiniz .Bizede atsana saçını son halini görelim olurmu merak ediyorum bende yapıcam dur bakalım nezaman kimbilir:))
Tamam tatlım at da bakalım:))
aynen canım bende öyle oluyorumBende aynısı moral bozukluğu benide açlık krizine sokuyor
Buraya yazıcam diye bişey yiyemiyorum
yapar canım seni bi nebze de olsa sakinleştirirrC cizen_bayan su an evde adacayim yok ama papatya var o da ayni etkiyi yapar mi acaba
canım normal de bi ara öğünü mü kayısı yapıyordum 2 gün yemedim hemen fark ettiKuzular her sabah kahvaltıdan önce 2 gün kurusu ve 1 su brd ılık su içseniz,düzend girdiğini hissedeceksiniz,wc sorunu kalmayacaktır denedim onaylıyorum
Çok geçmiş olsun. Hayatta hersey insanlar için yasimiz ilerledikçe daha çok.hastalık çıkıyor.
Bu kilolarla bi bakma kendimizi zehirliyoruz
Yavaş yavaş vermek en doğrusu haftada 1 2 en ideal aslında diyetisyen lerde öyle diyorlar ya:))
Yes darling diyenler de cogaldi.
Pret a manger in kahvesini begeniyorum ben. Klasik frappesi de guzel. Costa da idare eder. Nero ve starbucks i begenmiyorum ama mecbur oldugum zaman oradan da iciyorum tabi kim.
Bende şimdi onu soracaktım yaktın mi diyeBen kinayi hazirladim ama eldiveni bulamiyorum.
Bi keyfim var o da latte-frappe. Bi de patatiz var. Her seyi biraktim zaten karpuz bile yemiyorum.darling olmaya benim daha 20 kilom var desene
Ben kahveyi hiç ayıramam, 400 kalorilik frappeler anca paklar ( sonra neden şüşko oldum...)
Yaktim ama parcali bulutlu oldu. Mal mal oturuyorum. Eldivenlerden hala haber yok.Bende şimdi onu soracaktım yaktın mi diye
Bi keyfim var o da latte-frappe. Bi de patatiz var. Her seyi biraktim zaten karpuz bile yemiyorum.
Yaktim ama parcali bulutlu oldu. Mal mal oturuyorum. Eldivenlerden hala haber yok.
Kendim yapiyorsam yagsiz haslama ya da firinda tercihim . Nadir de olsa kizartma yiyebilirim . Uc gundur oyle yapiyorum. Nasil olsa korumadayim diye.Patitizi nasıl yiyyosun, kızartma, haşlama, fırında?