ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

6 Agustos menum

Sabah:
Yarim dilim ekmek
Yumurtali patates
Bir kac dilim domates
1 yaprak marul

Oglen:
1 kase ezogelin corbasi

Ara:
2 dilim karpuz

Aksam:
1 biber dolmasi yaninda da dolmanin icine 1 kabak ve biberi doldurmadan dogradim birlikte pissin diye 1 kasik yogurta onlari yedim. Ustune de ceyrek cay bardagi milkshake ictim. Ogluma yapmistim dayanamadim tadina baktim.

@Papatya gelini Forever07

Çok geçmiş olsun. Hayatta hersey insanlar için yasimiz ilerledikçe daha çok.hastalık çıkıyor.

Çok teşekkür ederim. Yaşla beraber bilhassa kilo bir çok hastalığın sebebi. Kilo vermek istememin başlıca sebebi de bu, fiziksel beğeni ikinci sırada şimdilik, safradan gözüm korktu:)

Bu kilolarla bi bakma kendimizi zehirliyoruz
Yavaş yavaş vermek en doğrusu haftada 1 2 en ideal aslında diyetisyen lerde öyle diyorlar ya:))

Evet ebrar doktorlarda çok sert diyet mi yaptın demişlerdi. Bedensel sağlık da ruhsal sağlık da hayatı dengeli yaşamaktan geçiyorsa demek...:)

Yes darling diyenler de cogaldi.

Pret a manger in kahvesini begeniyorum ben. Klasik frappesi de guzel. Costa da idare eder. Nero ve starbucks i begenmiyorum ama mecbur oldugum zaman oradan da iciyorum tabi kim.

darling olmaya benim daha 20 kilom var desene

Ben kahveyi hiç ayıramam, 400 kalorilik frappeler anca paklar ( sonra neden şüşko oldum...)

Forever07 @Papatya gelini

Selam beybiler,

Sabah bir yumurtayla mantarlı sucuklu omlet yaptım ama nedense midem bulandı, yiyemedim..
Sonrasında yarım dilim kepek ekmeği, bir avuç yer fıstığı, 15 tane falan kuru üzüm ve kahvaltı için enteresan olsa da bir avuç kadar yeşil fasulye yedim.

Öğlen bir şey yemedim.

Akşam bir kase haşlanmış kabak, 4 yemek kaşığı yoğurt, 4 adet tavuk kanat, 8 tane falan minicik kornişon, 2-3 adet fıstık. 1 ince üçgen dilim karpuz tükettim.

darling olmaya benim daha 20 kilom var desene

Ben kahveyi hiç ayıramam, 400 kalorilik frappeler anca paklar ( sonra neden şüşko oldum...)
Bi keyfim var o da latte-frappe. Bi de patatiz var. Her seyi biraktim zaten karpuz bile yemiyorum.
Bende şimdi onu soracaktım yaktın mi diye
Yaktim ama parcali bulutlu oldu. Mal mal oturuyorum. Eldivenlerden hala haber yok.

Patitizi nasıl yiyyosun, kızartma, haşlama, fırında?
Kendim yapiyorsam yagsiz haslama ya da firinda tercihim . Nadir de olsa kizartma yiyebilirim . Uc gundur oyle yapiyorum. Nasil olsa korumadayim diye.

Ama bakin sabahtan beri yediklerim.

Sabah bir tabak cherry domates

ogle : Bir mocha frappe

aksam: yarim tabak patates kizartmasi + 2 bardak ayran

ara: bir Turk kahvesi

Fazla yemiyorum ve ara koyuyorum.

Acikirsam kuruyemis saapabilirim .

Kızlar menumu yazayım yarın okuyacağım. Uyumazsam. :)))
9 ağustos pazar
Sabah 10.00
2 yumurta tereyağlı
El kadar pide ve içine beyaz peynir tereyağ.domates.
5 zeytin
2 salatalık 1 domates
Çay
Yeşilçay

Ara .sade su
Akşam 17.00
3 kaşık yeşil fasulye
1 kase etli çorba
1 kase salata.
2.küçük elma

Ara
22.00
2 kaşık yoğurt.

Bol su ve 1 saat yüzme 01ebruli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…