ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

akilli-kediler-kapakss.jpg Screenshot_2018-08-06-14-22-58-823.jpeg

Ben de 3. Yü o yüzden yaptım. Özlüyor insan. Kadinsal duygular bir başka. Bu konuda çok şanslıyız.Allah canlarını sağ etsin.
Aynen hemde ne şanslı dünyada hiçbir şeye değiştirmeyeceğim tek şey evlatlari rabbim seninkininde benmkininde canlarına sağlık omurlerini hayırlı eylesin bazen bana çok görüyorlar ne yapcan varya falan diyolar ama var diye istememezlik olurmu hiç okadar ozlemisimki düşün artık süt kokmak istiyorum evde bebek aglamasi duymak istiyorum ya en garibi geceleri uykumdan uyanıp emzirmek istiyorum :KK33::KK33::-):KK70::KK70:

Oğlum üniversite sınavına hazırlanıyor bu sene 12 sınıf oldu bende eve paketle kahve leri dolduruyor dum Ayy çok zaralıymış bende sade kahve kreması var sanıyorum bidaha almam sütle yapsın artık:))
Ayy maşallah büyükmüş oğlun Allah gönlündeki yeri kazanmayı nasip etsin.Canım aynen sütlü türk kahvesi yapılabilir .

@Papatya gelini
Evet bugünkü menüme gelelim
Kahvaltı
Melemen
2dilim peynir
5zeytin
1dilim ekmek
Domates biber
Çay

Ara
1avuç fındık kaju badem karşımı

Öğlen
1kase kuru meyveli yulaf ezmesi

Ara
Sade kahve
Az bir parça met helvası

Akşam
1tabak kıymalı kabak
Yoğurt yeşil biber

Yeşil çay
Çay
15dakika Zumba yapıldı
Spor bakanımız :KK66:

Maşallah senden de bunu beklerdim naz. Beraber eriyelim kuzum. Gezme bahane erimek şahane kurtulalım kilolardan.

Bakarsın eşin de gezmeci çıkmış gezer eğlenir durursunuz. Sen iyice zayıfla kilo derdin kalmasın rahat rahat yersin.
Aynen öyle canım yansın bu yağlar gitsin bizi iri gösteren kilolar:KK5:
Güzel canım menun süper hatta. Ben olsam belki kacirabilirdim. Allah çocuklarını da.bağışlasın sana.
Amin canım sağol:KK36:
Çarşambaya son 2 güüüün, tartıyı coşturuyor muyuuuz:KK31:
Kesinlikleeeee:spor::KK76:

Dediğim gibi çok kahveci değilim ama burda alınca costadan veya nerodan alıyorum, sen bilirsin, onlar kullanıyor mu ekstra bir madde acaba?

Ona küçük şakalar, sürprizler yapın :KK53: tarzında çalışıyor beyler galiba :KK55:
Yes darling diyenler de cogaldi. :KK70:

Pret a manger in kahvesini begeniyorum ben. Klasik frappesi de guzel. Costa da idare eder. Nero ve starbucks i begenmiyorum ama mecbur oldugum zaman oradan da iciyorum tabi kim. :confused:

Back