ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İnsülin direnci için endokronolojiye mi gittin. Bende troid olcturmeye gideceğim bir de şu şeker duskunlugum nedenmis bakalım. İnsülin direncinin bir belirtisi var mi acaba??
Endokrin e de gittim dahiliye yede gittim farketmez ama endokrin varsa ona git dedim belirtisi bende devamlı
halsizlik
Doymak bilmeyen açlık
Uyku hali
Ilk zamanlarda Kahvaltım biraz gecikince elim ayağım titriyor kafamda soğuk bi ter boşaniyodu bende
Şimdi çok şükür eskisi gibi değilim:))

Endokrin e de gittim dahiliye yede gittim farketmez ama endokrin varsa ona git dedim belirtisi bende devamlı
halsizlik
Doymak bilmeyen açlık
Uyku hali
Ilk zamanlarda Kahvaltım biraz gecikince elim ayağım titriyor kafamda soğuk bi ter boşaniyodu bende
Şimdi çok şükür eskisi gibi değilim:))
Allah sifa versin geçmiş olsun. Inşallah tamamen iyilesirsin.

Geçmiş olsun canım. Hep.mi böyle olur. Klima mi çarptı acaba.

İlk defa oldum canım anlamadım ama baya kötü bir gündü :kusmuk:
Günaydın canım. Bekliyoruz menünü müsait olunca yazarsin.
Kahvaltı
Yarım açma
Yarım yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Çay

Öğlen kahve
Badem kavun

Akşam
3-4kaşık çorba
3sarma
Tavuk sote (2kaşık makarna)
Salata yoğurt

Çay
Kızlar Cumartesiyi hatırlamıyorum çok kötüydüm ama yine abartmadım merak etmeyin :super:
Sevgili turkuaz grubu arkadaşlarım napiyorusnuz diyet nasıl gidiyor??
Ben limonlu şu içiyordum dün basim dönmeye başladı. Benden başka böyle olan var mi?? Bir de içine kabul tarçın atınca ağzımda yara çıkıyor. Acaba çay kaşığı ile icsem su ile yutsam aynı şey olur mu??
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35
Alerjin olabilirmiii??
günaydın sevimli, minnak, fit sincaplar

dün gece üniversitede (yaklaşık 7 yıl önceki) günlüğüme baktım. sayfalardan gene kilo dramı dökülüyor. senelerce istersem veririm diye kendimi oyalamışım resmen, isteyip verememişim. bunu görünce hem üzüldüm, hem hırslandım. gecenin 12 sinde spor ayakkabıları giyip leslie 3 mil yapıp öyle yattım.. ( 01ebruli 01ebruli )
sabah kalktığımda dayanamayıp tartıldım, minicik daha kilo vermişim, gerçekten mutlu oldum.
bu grubun faydasını günden güne daha çok hissediyorum. genelde benim diyetler 1 hafta 10 gün sonra mola verme bahanesine sona eriyordu. Elimden geldiğince burayı takip etmek vermem gereken kiloları hatırlattığı ve aynı amaç için uğraşan insanları izleme fırsatı verdiği için epey faydalı oluyor. O yüzden hepinize teşekkür ederim:)

Bari düğünümde şüşko olmayayım diye annemle ablam beni ısrar kıyamet Ankara'daki çok ünlü bir akapunkturcuya göndermişlerdi (zaten Ankara'da yaşıyordum). Adam 1.5 saat boyunca bir oda insana aynı anda hem elemanları vasıtasıyla küçük iğneler takmıştı, hem de motivasyon konuşmaları yapmaya çalışmıştı ( benim çok etkilenesim yoktu o ayrı..), Sık sık üstünde durduğu bişey dikkatimi çekmişti sadece; sürekli kendinize diyet arkadaşı bulun, burdan arkadaş edinin, yemeniz içmeniz hakkında mesajlaşın, bu işin anahtarı bu demişti. İnsanın her konuda ilacı insan demekki.

Neyse öyle işte, içimi dökesim gelmiş.
İnşaallah bu sefer şeytanın bacağını kırarım, kırarız :halay:
Gerçekten buna inanıyorum canım bende onun için buradan ayrılmak yoooookkkk:süslü:
Kiz niye cikartalim. Allah iyiligini versin. :confused:

Aktif olmanizi tamamen kilo vermeniz acisindan istiyoruz.

Kacamak yapiyorsunuz sonra gelip yaziyorsunuz . Halbuki kacamaktan once burayi kullanmayi ogrenseniz o kacamak belki olmayacak.

+ Birbirimize destek onemli. Kilo vermek uzun bir surec . Yaninda motive eden , kilo veren arkadaslar hissetmek bi o kadar guven veriyor insana.

Limonlu suyu tansiyonu dusurur. Benim de tansiyonum dusuk + refluye de iyi gelmez. Her gun icmiyorum o yuzden. Limonlu suyun ozelligi asidik gidalar borek corek, cikolata, kola, kahve gibi yiyeceklerin olusturdugu asidik ortami alkali yapmasi. Yatmadan once tercih edebilirsin, haftada 2 kere kullanabilirsin.

Ya da spirulina var , o da detox sagliyor ama kokusu kotu uyarayim. :confused:
Yok yok kaçırmadan abartmadan geldim canım uykulu halimle yazınca öyle yazmışım çıkarmakta niye yaaa:KK70::KK70:
bir de size bişey sorucam 2 gündür aşırı bi şişkinlik var sanki karnım burnumda bi hamile gibiyim regl me de 10 gün var ama anlamadım neden olur ?
Gaz olmuş olabilir canım kimyon ekle yemeklerine naçizane fikrim :KK66:
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35
Turkuaz grubum nerelerde ne iş yapıyorsunuz?? Sekerden uzak spordan hareketten bol günler diliyorum size.

Bekar çocuksuz olan var mi bu gruptan?? Ne iş yaparsınız evli mi bekar mi kac cocuk var yazın sizi taniyayim.
Evli 33yaşında 2çocuk annesiyim canım çalışmıyorum evdeyim :KK24:
:KK9::KK9:

Kahvaltı
Yarım açma
Yarım yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Çay

Öğlen kahve
Badem kavun

Akşam
3-4kaşık çorba
3sarma
Tavuk sote (2kaşık makarna)
Salata yoğurt

Çay
Kızlar Cumartesiyi hatırlamıyorum çok kötüydüm ama yine abartmadım merak etmeyin :super:

Alerjin olabilirmiii??

Gerçekten buna inanıyorum canım bende onun için buradan ayrılmak yoooookkkk:süslü:

Yok yok kaçırmadan abartmadan geldim canım uykulu halimle yazınca öyle yazmışım çıkarmakta niye yaaa:KK70::KK70:

Gaz olmuş olabilir canım kimyon ekle yemeklerine naçizane fikrim :KK66:

Evli 33yaşında 2çocuk annesiyim canım çalışmıyorum evdeyim :KK24:

:KK9::KK9:
Güzel canım menun süper hatta. Ben olsam belki kacirabilirdim. Allah çocuklarını da.bağışlasın sana.

Ohom ohom.Mikrofonu alayim. :KK76:

Birincisi latteyi nereden aldigina bagli. Eger ki sut ve kahve disinda bir katki maddesi yoksa beni tok tutuyor . Cogu zaman kahvalti yerine kullandim onu cunku kahvalti ettigim gun 4-5 ogune cikabiliyordum. Iki ogun yeterliydi oysa ki. :cool:

Su dedigin olay benim sutlu kahve ictigimde basima geliyor mesela. Acliktan kivraniyorum. O yuzden onu icmedim. :confused:

Latte , kahve , cay bunlar asidik oldugu icin onermem ama ben lattesiz kilo vermeyi beceremedim sanirim. Belki siz becerirsiniz.

Ikincisi , hayatimda cok buyuk bir degisiklik olmadi sadece kiyafet secerken rahat giyinebiliyorum. Eskiden tayt tercih sebebimdi. + Insanlar biraz daha farkli davranabiliyor. Erkekler daha fazla saka yapmaya basladi mesela. :KK8:

Hala rahat bir 2 kilo fazlam var. Kalcam , 95 cm yahu. Biraz daha incelebilir. :KK73:

Dediğim gibi çok kahveci değilim ama burda alınca costadan veya nerodan alıyorum, sen bilirsin, onlar kullanıyor mu ekstra bir madde acaba?

Ona küçük şakalar, sürprizler yapın :KK53: tarzında çalışıyor beyler galiba :KK55:

Canım benim. Allah bağışlasın kuzularini.sağlık en.önemlisi tabi.Allah a şükür çocuğun var. Bana kalsa yeter derdim. Hepsinden var sende kiz erkek. Ama o.bebeği kucağına aldigin an da dünyada hicbirseye değişmem . mükemmel bir duygu.Allah herkese nasip etsin.
Üste o duygu yokmu o duygu ha bide ister 3 ister 5 olsun evlat istemi hasreti aynı ilk günkü gibi oluyor tatlim

Üste o duygu yokmu o duygu ha bide ister 3 ister 5 olsun evlat istemi hasreti aynı ilk günkü gibi oluyor tatlim
Ben de 3. Yü o yüzden yaptım. Özlüyor insan. Kadinsal duygular bir başka. Bu konuda çok şanslıyız.Allah canlarını sağ etsin.

Screenshot_2018-08-06-14-21-59-711.jpeg Screenshot_2018-08-06-14-22-42-883.jpeg t

Back