ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

En bilincli KK takimina gunaydin, :cool:

Bugun Irmak'i egale edip topigi ben actim. :KK70:

Verilmeyecek kilo yok kizlar . Gecen seneden bu yana 23 kilo verdim kimi dedi patates yeme kimi dedi cok latte iciyorsun. Belki yararim icin soylendi bunlar ama benim gibi patates ve latte seven birine haksizlikti bunlar. :confused:Sayet biraksaydim koruma doneminde ne yapacaktim . :KK70:Lattenin zarari vardi da patatesin zararini hissetmedim, belki de ekmek yemedigim icin doyurucu oldu.

Iyi yanim bunlarin disinda fazla kacamak tuketmemem oldu. Yani ekmegi nadir yedim , insulin direncimi hoplatan meyveleri cok nadir yedim.

Kacamak dedigin gunde bi kere sadece bi seyle yapilir. Birden fazla yapilirsa o artik diyetinizi bozmaya dogru gidiyor.

Sizden tek istedigim umudunuzu yitirmeyin. Duse kalka da olsa kendinize gore olusturdugunuz diyet listesine devam edin. Bir gun mukafatini mutlaka alacaksiniz. :KK76:
Günaydın :KK37: hakikaten umut yitirildimi bittik :skandal:

Ka
Ohom ohom.Mikrofonu alayim. :KK76:

Birincisi latteyi nereden aldigina bagli. Eger ki sut ve kahve disinda bir katki maddesi yoksa beni tok tutuyor . Cogu zaman kahvalti yerine kullandim onu cunku kahvalti ettigim gun 4-5 ogune cikabiliyordum. Iki ogun yeterliydi oysa ki. :cool:

Su dedigin olay benim sutlu kahve ictigimde basima geliyor mesela. Acliktan kivraniyorum. O yuzden onu icmedim. :confused:

Latte , kahve , cay bunlar asidik oldugu icin onermem ama ben lattesiz kilo vermeyi beceremedim sanirim. Belki siz becerirsiniz.

Ikincisi , hayatimda cok buyuk bir degisiklik olmadi sadece kiyafet secerken rahat giyinebiliyorum. Eskiden tayt tercih sebebimdi. + Insanlar biraz daha farkli davranabiliyor. Erkekler daha fazla saka yapmaya basladi mesela. :KK8:

Hala rahat bir 2 kilo fazlam var. Kalcam , 95 cm yahu. Biraz daha incelebilir. :KK73:
Kalcan 95 miiiii muhteşem ya. Tebrik ederim seni ya 23 kilo cook iyi:KK200:

Jillian cok daha zor . Simdi baslama kuasar, baslarsan demotive olursun. Su an senin icin en iyisi , ilk sayfadaki pilates ve leslie ya da acik havada yuruyus.
Timam hocam :KK52: leslie ve yürüyüşe devammmm plates çok istiyorum ama malesef bel rahatsızlığimdan yapamıyorum.

Ka

Kalcan 95 miiiii muhteşem ya. Tebrik ederim seni ya 23 kilo cook iyi:KK200:
Sagol canim 18 + ara verdigimde aldigim bes kilo maalesef. O yuzden su an 100 gram alicam diye cok dikkatli yiyorum. :KK53:

95 iyi bi rakam degil bel 68 oldu . Beden farki oluyor.

Timam hocam :KK52: leslie ve yürüyüşe devammmm plates çok istiyorum ama malesef bel rahatsızlığimdan yapamıyorum.

Gecmis olsun kuasar . Yerinde olsam bel icin bir fizyoterapist ile gorusurdum.

Günaydın kızlar
Kızlar sorduydum ama gözünüzden kaçmış olabilir aklıma çok takıldığı için yine soracağım. :KK64:hiç hareket etmedim leslie 1 mile ise yararmi:KK39:
Bence hiç hareket etmemende daha iyidir zAman buldukça ihmal etme sporu leslie 1 mil yeni başlıyor san ideal canım

En bilincli KK takimina gunaydin, :cool:

Bugun Irmak'i egale edip topigi ben actim. :KK70:

Verilmeyecek kilo yok kizlar . Gecen seneden bu yana 23 kilo verdim kimi dedi patates yeme kimi dedi cok latte iciyorsun. Belki yararim icin soylendi bunlar ama benim gibi patates ve latte seven birine haksizlikti bunlar. :confused:Sayet biraksaydim koruma doneminde ne yapacaktim . :KK70:Lattenin zarari vardi da patatesin zararini hissetmedim, belki de ekmek yemedigim icin doyurucu oldu.

Iyi yanim bunlarin disinda fazla kacamak tuketmemem oldu. Yani ekmegi nadir yedim , insulin direncimi hoplatan meyveleri cok nadir yedim.

Kacamak dedigin gunde bi kere sadece bi seyle yapilir. Birden fazla yapilirsa o artik diyetinizi bozmaya dogru gidiyor.

Sizden tek istedigim umudunuzu yitirmeyin. Duse kalka da olsa kendinize gore olusturdugunuz diyet listesine devam edin. Bir gun mukafatini mutlaka alacaksiniz. :KK76:
Bende meyveye karşı duramıyorum İnsilün direnci nde olunca senin sayende daha az tüketmeye . Başlayınca daha düzenli kilo vermeye başladım

günaydın hanımlaarrr :halay: buralar biraz hareketsiz noluyor sizee azcık kendinize gelin aktif olun eskiden 10 sayfa okurdum mesajalrı artık 3 5 sayfa hani nerde birbirimize destek ihmal etmeyelim şekerlerrr:KK15:
Hafta sonu olunca buralara kimseler uğramıyor herkez gezmelere gidiyor sanırım haftaiçi daha yoğun geçiyor topik
Evet aktif olursak bizim için daha iyi:))

Hafta sonu olunca buralara kimseler uğramıyor herkez gezmelere gidiyor sanırım haftaiçi daha yoğun geçiyor topik
Evet aktif olursak bizim için daha iyi:))
aynen aktif olunca daha hırslanıyorum , bi de son 3 gündür aşırı zorlanıyorum sürekli yeme isteğim var zor tutuyorum kendimi . Keyifsiz olunca sürekli yemek istiyorum :KK43::işsiz:

Sagol canim 18 + ara verdigimde aldigim bes kilo maalesef. O yuzden su an 100 gram alicam diye cok dikkatli yiyorum. :KK53:

95 iyi bi rakam degil bel 68 oldu . Beden farki oluyor.

Gecmis olsun kuasar . Yerinde olsam bel icin bir fizyoterapist ile gorusurdum.
Hmm anladım doğru ama 23 kilo vermişsin oda gider ya sen yaparsın.
Bel için doktor ile görüşüyorum canım sagolasin

Back