- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
@ebrar1980 leslie 1mile yaptım ise yarar mı ya misafirden dolayı yürüyüş yapamadım leslie 3 mile yapamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yediklerimde farklı bişey yok ama çözemedimyediklerinle alakalıdır canım 2 gündür mercimek yiyorum bende aynı durumdayım şişiriyor beni
yediklerim normal şeyler her gün kuru kayısı yiyordum 2 gündür yemiyorum büyük ihtimal ondan böyleyimCocuklarina ne guzel bir aliskanlik gelistiriyorsun.
Hazimsizliktan oluyor, yediklerin yaramiyor demek ki. Bol salata lifli gidalar tuketmelisin.
Nasil cikti kiz bunlar.Kızlar sizinle korkunçlu motivasyon fotosu paylaşıyorum.
Zararlı ve dengesiz beslenmekten safra keseciğimin içinde oluşan taşlar
Cok gecmis olsun ya.Kapalı ameliyatla safra kesemi aldılar, çok fena bi süreçti, doktor sağolsun bunları da hatıra diye verdi A AklinYolu1
Cok gecmis olsun ya.
Ne gibi rahatsizligin oldu. Ameliyat olmak zorunda miydin.
Çoook teşekkür ederim.
Esasında çok zor bir ameliyat değil fakat benimkinde işler biraz karışmıştı. Taşlardan birisi safra kanalımı tıkadığı için sarılık değerlerim artmıştı, taşı endoskopiden beter bir yöntemle (ayrıntı vermiyorum) kanaldan aldılar. O işlemden sonra da vücudum alarma geçtiği için ameliyat edemediler ve 2 ay vücudumun sakinleşmesini bekledim. Sonrasında da aldılar çok şükür. İşte bunlar hep gece 11den sonra cips gömen, her gün düzenli gece tostu yiyen, çiğ köfte üstüne künefe, künefe üstüne kokoreç gömen hovarda gençliğimin bana bıraktığı hatıralar ..
Allah tan.Allahtan ayrıntı vermemişim..
Allah tan.
Ya ben de kotu besleniyordum. Kesin bende de vardir.
Offf cok geçmiş olsunKızlar sizinle korkunçlu motivasyon fotosu paylaşıyorum.
Zararlı ve dengesiz beslenmekten safra keseciğimin içinde oluşan taşlar
Kızlar sorduydum ama gözünüzden kaçmış olabilir aklıma çok takıldığı için yine soracağım. hiç hareket etmedim leslie 1 mile ise yararmi
O
Offf cok geçmiş olsun
En bilincli KK takimina gunaydin,
Bugun Irmak'i egale edip topigi ben actim.
Verilmeyecek kilo yok kizlar . Gecen seneden bu yana 23 kilo verdim kimi dedi patates yeme kimi dedi cok latte iciyorsun. Belki yararim icin soylendi bunlar ama benim gibi patates ve latte seven birine haksizlikti bunlar. Sayet biraksaydim koruma doneminde ne yapacaktim . Lattenin zarari vardi da patatesin zararini hissetmedim, belki de ekmek yemedigim icin doyurucu oldu.
Iyi yanim bunlarin disinda fazla kacamak tuketmemem oldu. Yani ekmegi nadir yedim , insulin direncimi hoplatan meyveleri cok nadir yedim.
Kacamak dedigin gunde bi kere sadece bi seyle yapilir. Birden fazla yapilirsa o artik diyetinizi bozmaya dogru gidiyor.
Sizden tek istedigim umudunuzu yitirmeyin. Duse kalka da olsa kendinize gore olusturdugunuz diyet listesine devam edin. Bir gun mukafatini mutlaka alacaksiniz.
Ohom ohom.Mikrofonu alayim.Günaydınlar fit kelebek ekibi ve başkan hanımkız,
23 kilo gerçekten efsane bir rakam. Sana iki sorum var bu konuyla ilgili.
Birincisi, ben çok kahve düşkünü hele hele latte düşkünü bir insan değilim ( herşeyde olduğu gibi kahvenin de kalorilisini severim, mocha > latte benim için ehm ). Dün 40 yılın başı bir latte içeyim dedim resmen tok gittim aç kalktım. Midemde ne var ne yoksa parçalayıp sindirdi resmen, açlıktan zor uyudum.
sende de böyle bir etkileri oluyor mu?
İkincisi daha ziyade motivasyon konuşmasına çağrı gibi, 23 kilo hayatını nasıl değiştirdi? Bir kaç ayrıntı alalım..