ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar sizinle korkunçlu motivasyon fotosu paylaşıyorum.

Zararlı ve dengesiz beslenmekten safra keseciğimin içinde oluşan taşlar :KK53:

Eklentiler

• CCF755F9-DD1E-4F42-A6BD-9C160DC5199D.jpeg
    CCF755F9-DD1E-4F42-A6BD-9C160DC5199D.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 31
Cok gecmis olsun ya.

Ne gibi rahatsizligin oldu. Ameliyat olmak zorunda miydin.

Çoook teşekkür ederim.

Esasında çok zor bir ameliyat değil fakat benimkinde işler biraz karışmıştı. Taşlardan birisi safra kanalımı tıkadığı için sarılık değerlerim artmıştı, taşı endoskopiden beter bir yöntemle (ayrıntı vermiyorum) kanaldan aldılar. O işlemden sonra da vücudum alarma geçtiği için ameliyat edemediler ve 2 ay vücudumun sakinleşmesini bekledim. Sonrasında da aldılar çok şükür. İşte bunlar hep gece 11den sonra cips gömen, her gün düzenli gece tostu yiyen, çiğ köfte üstüne künefe, künefe üstüne kokoreç gömen hovarda gençliğimin bana bıraktığı hatıralar ..:KK53:

Çoook teşekkür ederim.

Esasında çok zor bir ameliyat değil fakat benimkinde işler biraz karışmıştı. Taşlardan birisi safra kanalımı tıkadığı için sarılık değerlerim artmıştı, taşı endoskopiden beter bir yöntemle (ayrıntı vermiyorum) kanaldan aldılar. O işlemden sonra da vücudum alarma geçtiği için ameliyat edemediler ve 2 ay vücudumun sakinleşmesini bekledim. Sonrasında da aldılar çok şükür. İşte bunlar hep gece 11den sonra cips gömen, her gün düzenli gece tostu yiyen, çiğ köfte üstüne künefe, künefe üstüne kokoreç gömen hovarda gençliğimin bana bıraktığı hatıralar ..:KK53:

Allahtan ayrıntı vermemişim.. :halay:

5 ağustos pazar menüm Forever07 Forever07 @Papatya gelini
Sabah: yarım simit, 5 dilim sucuk ve 1 yumurta, 1 zeytin, birkaç dilim domates ve salatalık, 1 tatlı kaşığı kadar peynir

Oglen: 5 sıkım cigkofte ve marul (kuzenim urfa dan baya hızlı geldi:silah:) 1 bardak ayran

Aksam: küçük kasede yarım cacık ve 3 dilim kavun

1000 tane ip atladım, ip atladiktan sonra 1 bardak ılık süt içtim

Bu hafta hem yemek açısından iyi bi hafta değil (dün ve bugün Halamdaydım, yarın ve ertesi gün de anneannemdeyim) hem de benim hastalığıma denk geldi. Malum zaten bu dönemde insan bi şişkinlik yaşıyor, bakalım tartıya nasıl yansıyacak :KK61:

Şekersiz günlere sil baştan başlıyorum. ..

Kızlar sorduydum ama gözünüzden kaçmış olabilir aklıma çok takıldığı için yine soracağım. :KK64:hiç hareket etmedim leslie 1 mile ise yararmi:KK39:

Ben jilian ve leslie yi ayni gun yapiyordum. Leslie 1 mile i de yatmadan once yapiyordum.

1 ile baslayip 2 ve 3 e cikarabilirsin durumuna gore bazi gunler sadece 1 yapabilirsin hic yoktan iyidir kuasar.

En bilincli KK takimina gunaydin, :cool:

Bugun Irmak'i egale edip topigi ben actim. :KK70:

Verilmeyecek kilo yok kizlar . Gecen seneden bu yana 23 kilo verdim kimi dedi patates yeme kimi dedi cok latte iciyorsun. Belki yararim icin soylendi bunlar ama benim gibi patates ve latte seven birine haksizlikti bunlar. :confused:Sayet biraksaydim koruma doneminde ne yapacaktim . :KK70:Lattenin zarari vardi da patatesin zararini hissetmedim, belki de ekmek yemedigim icin doyurucu oldu.

Iyi yanim bunlarin disinda fazla kacamak tuketmemem oldu. Yani ekmegi nadir yedim , insulin direncimi hoplatan meyveleri cok nadir yedim.

Kacamak dedigin gunde bi kere sadece bi seyle yapilir. Birden fazla yapilirsa o artik diyetinizi bozmaya dogru gidiyor.

Sizden tek istedigim umudunuzu yitirmeyin. Duse kalka da olsa kendinize gore olusturdugunuz diyet listesine devam edin. Bir gun mukafatini mutlaka alacaksiniz. :KK76:

En bilincli KK takimina gunaydin, :cool:

Bugun Irmak'i egale edip topigi ben actim. :KK70:

Verilmeyecek kilo yok kizlar . Gecen seneden bu yana 23 kilo verdim kimi dedi patates yeme kimi dedi cok latte iciyorsun. Belki yararim icin soylendi bunlar ama benim gibi patates ve latte seven birine haksizlikti bunlar. :confused:Sayet biraksaydim koruma doneminde ne yapacaktim . :KK70:Lattenin zarari vardi da patatesin zararini hissetmedim, belki de ekmek yemedigim icin doyurucu oldu.

Iyi yanim bunlarin disinda fazla kacamak tuketmemem oldu. Yani ekmegi nadir yedim , insulin direncimi hoplatan meyveleri cok nadir yedim.

Kacamak dedigin gunde bi kere sadece bi seyle yapilir. Birden fazla yapilirsa o artik diyetinizi bozmaya dogru gidiyor.

Sizden tek istedigim umudunuzu yitirmeyin. Duse kalka da olsa kendinize gore olusturdugunuz diyet listesine devam edin. Bir gun mukafatini mutlaka alacaksiniz. :KK76:

Günaydınlar fit kelebek ekibi ve başkan hanımkız,

23 kilo gerçekten efsane bir rakam. Sana iki sorum var bu konuyla ilgili.
Birincisi, ben çok kahve düşkünü hele hele latte düşkünü bir insan değilim ( herşeyde olduğu gibi kahvenin de kalorilisini severim, mocha > latte benim için ehm :KK53:). Dün 40 yılın başı bir latte içeyim dedim resmen tok gittim aç kalktım. Midemde ne var ne yoksa parçalayıp sindirdi resmen, açlıktan zor uyudum.
sende de böyle bir etkileri oluyor mu?

İkincisi daha ziyade motivasyon konuşmasına çağrı gibi, 23 kilo hayatını nasıl değiştirdi? Bir kaç ayrıntı alalım.. :halay:

Günaydınlar fit kelebek ekibi ve başkan hanımkız,

23 kilo gerçekten efsane bir rakam. Sana iki sorum var bu konuyla ilgili.
Birincisi, ben çok kahve düşkünü hele hele latte düşkünü bir insan değilim ( herşeyde olduğu gibi kahvenin de kalorilisini severim, mocha > latte benim için ehm :KK53:). Dün 40 yılın başı bir latte içeyim dedim resmen tok gittim aç kalktım. Midemde ne var ne yoksa parçalayıp sindirdi resmen, açlıktan zor uyudum.
sende de böyle bir etkileri oluyor mu?

İkincisi daha ziyade motivasyon konuşmasına çağrı gibi, 23 kilo hayatını nasıl değiştirdi? Bir kaç ayrıntı alalım.. :halay:
Ohom ohom.Mikrofonu alayim. :KK76:

Birincisi latteyi nereden aldigina bagli. Eger ki sut ve kahve disinda bir katki maddesi yoksa beni tok tutuyor . Cogu zaman kahvalti yerine kullandim onu cunku kahvalti ettigim gun 4-5 ogune cikabiliyordum. Iki ogun yeterliydi oysa ki. :cool:

Su dedigin olay benim sutlu kahve ictigimde basima geliyor mesela. Acliktan kivraniyorum. O yuzden onu icmedim. :confused:

Latte , kahve , cay bunlar asidik oldugu icin onermem ama ben lattesiz kilo vermeyi beceremedim sanirim. Belki siz becerirsiniz.

Ikincisi , hayatimda cok buyuk bir degisiklik olmadi sadece kiyafet secerken rahat giyinebiliyorum. Eskiden tayt tercih sebebimdi. + Insanlar biraz daha farkli davranabiliyor. Erkekler daha fazla saka yapmaya basladi mesela. :KK8:

Hala rahat bir 2 kilo fazlam var. Kalcam , 95 cm yahu. Biraz daha incelebilir. :KK73:

Back