ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

akşam yemekten sonra badem yedim çerezkoydum çocuklara da
Cocuklarina ne guzel bir aliskanlik gelistiriyorsun. :KK50:

bir de size bişey sorucam 2 gündür aşırı bi şişkinlik var sanki karnım burnumda bi hamile gibiyim regl me de 10 gün var ama anlamadım neden olur ?
Hazimsizliktan oluyor, yediklerin yaramiyor demek ki. Bol salata lifli gidalar tuketmelisin.

lastrose6 lastrose6 canim grubuna sormuşsun ama bende cevap vereyim dedim. Hoppa limonu Bende çok tukettigim zaman tansiyonumu düşürüyor başım dönüyor vs. Mesela 1 limon değil yarim limon sıkıyorum 1.5lt suya ve o gün limon tekerlemeye çalışıyorum. Tarçın belki alerji yapıyordur onu yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı kuzum:KK19:
Cevap vermek iyi oldu. Grubu yollarken herkese sormak istemiştim.yaşayan var mi diye.
Ben artık hiç sıkmayacagim limon. 2lt ye yarım limon yapıyordum ben.
bide akşam bi sinir anı yaşadım yemek isteğimi durdurmak için 2 avuç kabak çekirdeği yedim o çekirdek için biraz pişmanlık duyuyorum çünkü gece 12 falandı :KK43:
Takma canım kabak çekirdeğini tuzlu değilse çok kalorisi yok. Bugün normal devam et diyetine.
günaydın sevimli, minnak, fit sincaplar

dün gece üniversitede (yaklaşık 7 yıl önceki) günlüğüme baktım. sayfalardan gene kilo dramı dökülüyor. senelerce istersem veririm diye kendimi oyalamışım resmen, isteyip verememişim. bunu görünce hem üzüldüm, hem hırslandım. gecenin 12 sinde spor ayakkabıları giyip leslie 3 mil yapıp öyle yattım.. ( 01ebruli 01ebruli )
sabah kalktığımda dayanamayıp tartıldım, minicik daha kilo vermişim, gerçekten mutlu oldum.
bu grubun faydasını günden güne daha çok hissediyorum. genelde benim diyetler 1 hafta 10 gün sonra mola verme bahanesine sona eriyordu. Elimden geldiğince burayı takip etmek vermem gereken kiloları hatırlattığı ve aynı amaç için uğraşan insanları izleme fırsatı verdiği için epey faydalı oluyor. O yüzden hepinize teşekkür ederim:)

Bari düğünümde şüşko olmayayım diye annemle ablam beni ısrar kıyamet Ankara'daki çok ünlü bir akapunkturcuya göndermişlerdi (zaten Ankara'da yaşıyordum). Adam 1.5 saat boyunca bir oda insana aynı anda hem elemanları vasıtasıyla küçük iğneler takmıştı, hem de motivasyon konuşmaları yapmaya çalışmıştı ( benim çok etkilenesim yoktu o ayrı..), Sık sık üstünde durduğu bişey dikkatimi çekmişti sadece; sürekli kendinize diyet arkadaşı bulun, burdan arkadaş edinin, yemeniz içmeniz hakkında mesajlaşın, bu işin anahtarı bu demişti. İnsanın her konuda ilacı insan demekki.

Neyse öyle işte, içimi dökesim gelmiş.
İnşaallah bu sefer şeytanın bacağını kırarım, kırarız :halay:
Bu sefer geçmişe bakıp verdiğin kilolari vay be ne güzel verdim diyeceksin inşallah

Günaydın lastrose6 lastrose6 cım. Belki senin tansiyonun biraz hassastır, çok limonlu su içmiyorum lakin böyle bir problem yaşasam içeceğimi seyreltirdim. Daha az limon daha çok su problemini çözebilir. Kabuk tarçın atınca ne tür bir yara çıkıyor, aft gibi mi?
Evet canım aft çıkıyor.
ARA
Yok
ÖĞLE
yulaf ezmesi
AKŞAM
Belli dsğil
Forever07 Forever07

Cevap vermek iyi oldu. Grubu yollarken herkese sormak istemiştim.yaşayan var mi diye.
Ben artık hiç sıkmayacagim limon. 2lt ye yarım limon yapıyordum ben.

Takma canım kabak çekirdeğini tuzlu değilse çok kalorisi yok. Bugün normal devam et diyetine.

Bu sefer geçmişe bakıp verdiğin kilolari vay be ne güzel verdim diyeceksin inşallah

Evet canım aft çıkıyor.

Allah Allah, bağışıklık güçlendirici şeylere bak istersen. umcayı araştırabilirsin..

Forever07 Forever07 @Papatya gelini

Selam menü bakanları:halay:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeğini çaprazlama bölerek peynirli sucuklu tost
Kekikli hafif zeytinyağlı 4 çeri domatiz, 2-3 dilim salatalık
Bir küçük elmanın yarısından azı, 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
2 ceviz
Yeşillik, çay

Öğlen: yok

Akşam: 1 tabak (4 servis kaşığı kadar) zeytinyağlı fasulye, yarım kutu tonbalığıyla yapılmış ton balıklı salata, 1 kare dilim karpuz

+ 1 latte, 1 çatal çikolatalı pasta (ehm..)

2 lt su içildi.
3 mil leslie yapılacak 01ebruli 01ebruli

Back