ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

selam kzılar bugünkü menüm :kk77:
06.08.2018

Sabah 09,00
Muzlu yulaf

Ara öğün 11,00
1 orta boy nektari

Öğlen 13,00
3 yk taze fasulye
1,5 küçük haşlanmış patates
az salata

Ara öğün 16,00
4 adet kuru kayısı

Akşam (saati belirsiz )
ya yemem yada salata - yogurt hiç bilemedim

Akşam yürüyüş yapacağım.
2,5 - 3 litre su , yemeklerden önce limonlu su içiyorum .
Forever07 Forever07 @Papatya gelini

Kızlar ama aşırı bi şişkinlik var neden oluyor nasıl çözülecek hiç bilmiyorum :işsiz:

N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35
Turkuaz grubum nerelerde ne iş yapıyorsunuz?? Sekerden uzak spordan hareketten bol günler diliyorum size.

Bekar çocuksuz olan var mi bu gruptan?? Ne iş yaparsınız evli mi bekar mi kac cocuk var yazın sizi taniyayim.
Ben evliyim 10 yıl olcak bu ayin 24 unde tatlim 3tane meleğim var 4. Için kilo vermem lazım ki insallah veririm ve bebeğine kavuşurum 26 yasindayim izmirde yasiyorum aslan burcuyum 2 kiz 1 oğlum var

Tamam canım. Onelerini dikkate alıyorum.
Zaten kuru meyve ise yaramadı yememek en iyisi.

Çok geçmiş olsun. Maşallah sana.

Canım afiyet olsun . bugün tarçın tuket yogurt ye şekerini dengelesin. Öğlen e 1 kepçe çorba 2 kaşık yoğurt salata olabilir . Yoksa yedikçe yedirtiyor şeker.
Aynen öyle oluyor benim alacağım yok kiz arkadaş getirmisti dayanamadim ama cocuklarbitirdi şükür

Ben evliyim 10 yıl olcak bu ayin 24 unde tatlim 3tane meleğim var 4. Için kilo vermem lazım ki insallah veririm ve bebeğine kavuşurum 26 yasindayim izmirde yasiyorum aslan burcuyum 2 kiz 1 oğlum var
oy maşallah genç anne en sevdiğimmm 3 tane çocuk var bi de 4. düşünülüyor maşallah ya benim gözüm korkar vallahi

Cok iyi sevindim. Bi de extra saglik sorununa ihtiyacin yoktu.

Insulin direnci icin leslie turleri oneriliyor. O yuzden ben yatmadan once yapinca bana buyuk katki sagliyordu.

O arkadasinla gorusmeee bi dahaaa. Kes arkadasliginiii. :KK70:

Ahh ahh ben de cok severdim cheesecake i . Afiyet olsun ama bugun son kacamagin bu olsun fa. ve beni dinlersen ogle yemegi arasini biraz ac.
Halen yemedim fırsat yokki camlar 2 tane kaldı onlarida sileyim belki çorba yapmam sadece salata ile gecistirirm

Halen yemedim fırsat yokki camlar 2 tane kaldı onlarida sileyim belki çorba yapmam sadece salata ile gecistirirm
geçiştirme canım öğlen çorbanı ye salatını ye akşamı hafif geçir , öğlen sadece salata ile akşama daha iştahlı geçirirsin bu da bizim en sevmediğimiz durum malesff:işsiz:

oy maşallah genç anne en sevdiğimmm 3 tane çocuk var bi de 4. düşünülüyor maşallah ya benim gözüm korkar vallahi
Yok tatlım ya bide benim çocukların bebeklikleri falan çok uslu geçti ondan bu rahatligim 2 yıldır 4.istiyoruz ama olmadi bi türlü bende sorun yok ama galiba kilodan dolayı olmuyor bakalım oncelikle 80 e düşersem kesinlikle kalirim 3. Ye 80 ile kalmstm çünkü

Yok tatlım ya bide benim çocukların bebeklikleri falan çok uslu geçti ondan bu rahatligim 2 yıldır 4.istiyoruz ama olmadi bi türlü bende sorun yok ama galiba kilodan dolayı olmuyor bakalım oncelikle 80 e düşersem kesinlikle kalirim 3. Ye 80 ile kalmstm çünkü
allah gönlüne göre versin canım inşallah olur

geçiştirme canım öğlen çorbanı ye salatını ye akşamı hafif geçir , öğlen sadece salata ile akşama daha iştahlı geçirirsin bu da bizim en sevmediğimiz durum malesff:işsiz:
Orası öyle gündüz ne yersem gidiyor ama aksaminki malesef kalori kg olarak duruyor

Insallsh kuzum insallah sne anlat bskalim evlimisin kac yasindasin istanbulsasin onh biliyorum
bekarım canım ben 23 yaşındayım ,istanbuldayım restorasyon mezunuyum ama bir çelik firmasında çalışıyorum öncesinde de Forever07 Forever07 ile beraber çalışıyordum. İş ev arasında gidip geliyorum :halay:

bekarım canım ben 23 yaşındayım ,istanbuldayım restorasyon mezunuyum ama bir çelik firmasında çalışıyorum öncesinde de Forever07 Forever07 ile beraber çalışıyordum. İş ev arasında gidip geliyorum :halay:
Hımmm kariyer sahibisin ne güzel

Hımmm kariyer sahibisin ne güzel
aynen canım iş hayatına girdim çıkamıyorum. İş olmadan ne yapabilirm hiç bilmiyorum . Hatta işimin az olduğu zaman bi karar verip internet üzeerinden kurabiye satışana başladım ama işlerim yoğunlaşınca biraz bıraktım diyebilirim .

20180806_142549.jpg
700 kalori yaktım geldim:ıslık::ıslık:

Back