ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Vakla özlemedim değil şimdi birbirimizi kandırmayalım ama kendi kendime bi kural koydum şöyle 57-58 görmeden bi çatal bile karbonhidrat yemicem çok sıkıldım kg halimden bak sana resim atıyım 70 kg ken
Ooo super baya fark var pg. Iki beden gitmis nerdeyse.

Aynen canım devam bizden kopma ve yeme isteği anında gel buraya yudum yudum su iç atlatıcaksın
Şu olarak detoks içiyorum canisi kabuktarcin limon tazenaneli su bittikçe 1 litre yeniliyorum bugün markete gidicem çikolata vs almamak için kendimi durduurmam lazım başarırsam benm için büyük bir adım olacak

Şu olarak detoks içiyorum canisi kabuktarcin limon tazenaneli su bittikçe 1 litre yeniliyorum bugün markete gidicem çikolata vs almamak için kendimi durduurmam lazım başarırsam benm için büyük bir adım olacak
Bak benim de canim istiyor ama cok degil. Gecen gun oldu hatta , buraya da yazdim . Buraya yazinca o cikolatayi alasim kalmadi. Ustelik ben artik korumadayim.

Korumadayim ama alirsam gerisi gelecek. Bagimlilik gibi cunku.

Onun yerine sutlu kakao icebilirsin. Baslarda oyle degistirip sonra kahve ekliyorsun. Sonra o tad yavas yavas kayboluyor.

Nasil tatli yedigimi anlatayim kizlar size.

O 6-8 kisilik pastalar var ya her gun yiyordum . Uzerine profiterol, supangle, arada cikolata .

Sabahleyin kola ile baslardim bir de.

Yemekten sonra tatli canim cekerdi. Tatlidan sonra canim yemek, patlamis misirlari arka arkaya patlatirdim cunku hem tatli isterdim hem tuzlu.

Once kati cikolata , tatli yemiycem dedim. Oyle sivi kakaoya basladim. Sonra mocha cikolata ve kahve , arada meyveyi biraktim. Simdi oyle bir ani tatli istegim yok ama biliyorum ki baslarsam gelecek.

Koruma doneminde sadece maras dondurmasi ve sivi tatlilar yemek istiyorum.

Yoksa ben de verdigim kilolari alip uzerine de alirim.

Çok iyi vermişsin maşallah darısı başımıza, kilo verince çevrendekilerin tepkisi nasıl oldu ?

güzeller güzeli anne bende öyleydim bi çikolata kesmez çeşit çeşit alırdım geçen gün yine aldım bitter hemde ama hiç yemedim alarak biraz hırsım kesildi sonra ben bunu yersem gruba nasıl yazıcam bunu yersem ne kadar yürümem gerek ne kadar kalori yakmam gerek diye düşününce hiç dokunmadım bile sen başarırsın biz hepimiz sana inanıyoruz

Haklısın evet amacımız zayıflamak ise vazgececk çok şey olmali

Çok iyi vermişsin maşallah darısı başımıza, kilo verince çevrendekilerin tepkisi nasıl oldu ?
48 den 61 e sonra 78 e cikinca kilo almissin dedikleri gibi olmadi .

Hedefim bu kiloyu simdilik korumak. Aliskanliklar degismezse bu kilolar verilir ve alinir.

Siz de iyi bir baslangic yaptiniz ve bence cok iyi kilo veriyorsunuz. Takim ortalamasi superin uzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…