Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyimis kaloriside az
Tamam taliskom yaparım bunuyulaf ezmesi ile muz da yiyebilirsin canım 4 kaşık yulaf ezmesini tavaya koy üstünü geçecek kadar süt koy lapa yap onu sonra muz doğra üstüne de o lapayı koy ve tarçon dök hiç tatlı isteğin kalmıyor ben bunu sabah kahvaltısı olarak yapıyorum hem tatlı isteğim gidiyor hem de uzun süre tok tutuyor
Aynen almak kolay da vermek zor , zoru başarmalıyızHaklısın evet amacımız zayıflamak ise vazgececk çok şey olmali
aynen kuzum böyle de yapabilirsin ya da ayranlı soda da yapabilirsin. Benim plates hocam spordan sonra ayranlı sodanın yağ yaktığını metabolizma hızlandırdığını ve kemiklere faydalı olduğunu söylemişti. Bu da küçük bi dip notSıcaklarda meyveli soda iciyodum hergun ama artık sade soda içine limon sikarak içmeyi dusunuyorum
Asigli içecekler miğdenin genişlemesine sebep oluyormuş bi makalede okumuştum ben sodayı bile içmiyorum bu yüzden ama istersemde ayranın içinde içiyorum hem asidi öldürüyo bi nebze hemde doyurucu oluyo bi gıdımSıcaklarda meyveli soda iciyodum hergun ama artık sade soda içine limon sikarak içmeyi dusunuyorum
Aynen iyi gidiyoruz takım olarak önceleri anneme diyetteyim diyince kızıyordu ne gerek var kilon iyi diyordu şimdi oda anladı sağlıklı olmak için kilo vermemiz gerektiğini 15 kilo verdi şimdi sıra bende48 den 61 e sonra 78 e cikinca kilo almissin dedikleri gibi olmadi .
Hedefim bu kiloyu simdilik korumak. Aliskanliklar degismezse bu kilolar verilir ve alinir.
Siz de iyi bir baslangic yaptiniz ve bence cok iyi kilo veriyorsunuz. Takim ortalamasi superin uzerinde.
Sodali ayranla limon da guzel oluyor.Sıcaklarda meyveli soda iciyodum hergun ama artık sade soda içine limon sikarak içmeyi dusunuyorum
BaşarılıMenumu yazayim unutmadan.
3 Agustos
Sabah:
Yarim dilim kadar ekmek
1 domates
1 salatalik
1 ceviz
1 cay kasigi pekmez
1 yaprak marul
Bir iki kasik yogurt
Yiyince ogle ve aksami da yazacagim.
@Papatya gelini Forever07
Bende çok seviyorum asitli içecekleri bide bu sıcaklarda içmeden durmak çok zorluyor beni ama alışmam lazımAsigli içecekler miğdenin genişlemesine sebep oluyormuş bi makalede okumuştum ben sodayı bile içmiyorum bu yüzden ama istersemde ayranın içinde içiyorum hem asidi öldürüyo bi nebze hemde doyurucu oluyo bi gıdım
aynen canım sağlıklı olmak için kilo veriyoruz . Eminim sende istediğin kiloya ulaşacaksınAynen iyi gidiyoruz takım olarak önceleri anneme diyetteyim diyince kızıyordu ne gerek var kilon iyi diyordu şimdi oda anladı sağlıklı olmak için kilo vermemiz gerektiğini 15 kilo verdi şimdi sıra bende
Senin menulerinde asitli yiyecekler disinda buyuk bi yanlis gormuyorum belki salatayi ve yogurdu arttirabilirsin.Aynen iyi gidiyoruz takım olarak önceleri anneme diyetteyim diyince kızıyordu ne gerek var kilon iyi diyordu şimdi oda anladı sağlıklı olmak için kilo vermemiz gerektiğini 15 kilo verdi şimdi sıra bende
Aynen haklısın salata ve yoğurt hiç yemiyorum desem yeridir asitli ve şekerli içecekler konusunda daha dikkatili olmaya çalışıcagjmSenin menulerinde asitli yiyecekler disinda buyuk bi yanlis gormuyorum belki salatayi ve yogurdu arttirabilirsin.
O fantalar , didiler kalksin.
Maden suyuna ayran dene bir.
Amin canım , İnşallah hep birlikte ulaşacagız çok iyi gidiyoruz takım olarakaynen canım sağlıklı olmak için kilo veriyoruz . Eminim sende istediğin kiloya ulaşacaksın
Ortalamaniz 1.9 daha ne olsun.Amin canım , İnşallah hep birlikte ulaşacagız çok iyi gidiyoruz takım olarak
Meyveli sodada kalori varmis ama sade ek limonlu zayiflamayada yardimciymis diye duydumSodali ayranla limon da guzel oluyor.
Onu biliyorumda kuzum sodanınsa yaptığını duymamistimAsigli içecekler miğdenin genişlemesine sebep oluyormuş bi makalede okumuştum ben sodayı bile içmiyorum bu yüzden ama istersemde ayranın içinde içiyorum hem asidi öldürüyo bi nebze hemde doyurucu oluyo bi gıdım