- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Meyveli soda katki maddesi oldugu icin iyi degil zaten.Meyveli sodada kalori varmis ama sade ek limonlu zayiflamayada yardimciymis diye duydum
Sadesi guzel.
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyveli soda katki maddesi oldugu icin iyi degil zaten.Meyveli sodada kalori varmis ama sade ek limonlu zayiflamayada yardimciymis diye duydum
Aynen öyle canm almak çok kolay ama vermek zor bassricaz insallahAynen almak kolay da vermek zor , zoru başarmalıyız
Aynen bende öyle yapmayı dusunuyorum zaten sade sodaya alisicamMeyveli soda katki maddesi oldugu icin iyi degil zaten.
Sadesi guzel.![]()
Demek ki en cok kilo veren sen olacaksin. Bir de bu yonden bak.
@Papatya gelini
Forever07
2 ağustos menüm
Kahvaltı
Çeyrek tost kaşarlı
Çeyrek armut
Öğlen
Taze fasülye
Bir bardak fanta
1 bardak çay
Akşam
Yarım lahmacun
2 ağustos perşembeForever07 @Papatya gelini
Kahvaltı
2 yumurta ile sucuklu omlet
Beyaz peynir
Öğle
1 kase karpuz
1 mürdüm eriği
Akşam
1 kase sebze çorbası
2 karnıyarık (patlicanlar kızartma değil, fırında közleme usulu)
2 kaşık mantarli risotto
1 kase çoban salata
1 bardak ayran
Ara
Yarım kase karpuz
1 avuç üzüm
2 mürdüm erigi
not: akşam yemeği yendiyarım porsiyon ekmeksiz döner ve salata yendi malesef
Forever07 @Papatya gelini
ekmek dışında güzel canım
her aksam az döner mi yesenhanımlar akşam yemeğinden sonra 45 dk zumba yapıldı bütün yenilenler yakıldı![]()
kısır ve pidecik dayanılamamış sağlık olsun diyelim frenlemişsin bellibugünki menum sabah
2 köz biber
yoğurt
1kaşık kadar basma peynir
2 lokma pide
14 00de
1 kase kısır
2bardak ayran
turşu
domates salatalık
1 sade kahve
1saat eliptik
suyu ne kadar oldu bilmiyorum
arada yeşil çay
@Papatya geliniForever07
ah ahhhh hemde akşammm@Papatya geliniForever07
merhaba başganlar,
sabah: iki lokma muz, bi avuç kuru üzüm, tuzsuz yer fıstığı karışımı, çay
öğlen: yok
akşam: bir tabak mercimek çorbası, 1 adet lahmacun, salata, iki lokma ekmak (olmayaydı iyiydi), bir dilim karpuz
totalde çok fena olmasa da biraz dengesiz bir gündü..
Ağzından bal damlıyor inşallah en çoğunu veririm canimmmDemek ki en cok kilo veren sen olacaksin. Bir de bu yonden bak.![]()
ay yok cumartesi günü de böyle yapmayı düşünüyorum sevgili süt kardeşim bana ziyafet çekecekmişekmek dışında güzel canım
her aksam az döner mi yesensüpersinnnnnn
![]()
Suyu pet siseye koyacaksin. Gun icinde bitirip tekrar dolduracaksin. Az iciyorsan kendini zorlamalisin.size bi sorum olacak ben ilk günlerde çok güzel su içiyordum artık azaldı su içmem ilk zamanlardaki kadar içemiyorum sizce neden ?