- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
Sağol kuzumm hemen kadın doğuma randevu alıp baktırıcamPko konusuna güzel değinmiş @AklinYolu1 bende vardı pko belki de var. Ama kadın doğuma gidip kontrol ettirmen çok doğru olur. Benim sivilceler babamın rahatsizlanmasindan dolayı 1 gece de patlamıştı ve ne yaptıysam geçmemişti. Pko ile alakası yokmuş canım roaccutane bana iyi geldi çok şükür ama ondan sonra cildime çok dikkat eder oldum. Bioderma kullanıyorum oda iyi geldi devamlı temiz tutuyorum C cizen_bayan belki işine yarar diye belirtmek istedim
H.b canimmmmmmAramiza hos geldin
Öyle yapıyım canmKist kaynakli ise zaten o ilac ise yarasa da eski haline doner.Bir Jinekoloji uzmanina gitmesi gerek.
Simdilik tatlilari kes o zaman. Seni hayattan tamamen sogutmayalim.
ayy bi şeyi söylemeyi unuttum canım aşırı çikolata çekti % 60 bitter aldım sadece 1 karesini yiyecektim ama yemedim sadece aldım ve hiç paketine bile dokunmadan kız kardeşime verdim ben baya gelişme gösteriyorum kendime şaşırıyorum bunlar hep sizin başarınızzz
Harikasınayy bi şeyi söylemeyi unuttum canım aşırı çikolata çekti % 60 bitter aldım sadece 1 karesini yiyecektim ama yemedim sadece aldım ve hiç paketine bile dokunmadan kız kardeşime verdim ben baya gelişme gösteriyorum kendime şaşırıyorum bunlar hep sizin başarınızzz
Hoş geldinH.b canimmmmmm
Gayet başarılı@Papatya gelini
Sabah limonlu su
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmegi
1kasik lor
1domates salata
1haslanms yumurta
1sekeesiz çay
Öğlen 1kase çorba
1tabak tonbalikli salata
1 küçük dilim cavdrekmegi
Sinirsiz tarcinlilimonlu naneli detoks su
Aksama yazarım yine
Ben kara biber tuz pul biber döküp öyle yiyorum sadece yumurta yiceğim zaman yoksa peynirle ama yumurta salatası yapıp yiyebilirsin baharatlı maydanozlu limonlu öylede çok güzel oluyoBirde ben yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum tiksiniyorum sizde de var mi böyle bir sorun
Burdayııııımmmm
Bende gidecem canım ama çırpınmıyorum senin gibi ne demek nspıcam tutucaz ağzımızı her ne olursa olsun buradan kopmayalım ozaman daha kolay olacak kendimizi tutmak eminimya benim korkum bayram memlekete gideceğiz ve napıcam bilmiyorum
Turkuaz takim
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
Araniza bir kisi daha katildi. Tek besli takim sizsiniz. Besi bi yerde.
Canım hoşgeldin aramızaTabiki :)) hamilelikler doğumlar ve suy olsun diye yemeklerde yemeler şükür bir rahatsızlığım yok burcum aslan 26 yasindayim 3 çocuk annesiyim 10 yıllık evliyim evlenirken 62 kilo idim o günlerine dönmek istiyorum tatlı isteği çok oluyo bende onuda tarçınlı süt ile pekistiriyorun
H.b cansiiiiBurdayııııımmmm
Bende gidecem canım ama çırpınmıyorum senin gibi ne demek nspıcam tutucaz ağzımızı her ne olursa olsun buradan kopmayalım ozaman daha kolay olacak kendimizi tutmak eminim
Canım hoşgeldin aramıza
Evet canım az yemişsin ama hamur işi ve kızartma yememeye çalış bide kavunu ve diğer meyveleri daha erken saatlerde öğün olarak yersen yakman daha kolay olurVeee menümü yazayım kızlar
@Papatya gelini
Kahvaltı
1yumurta
3çatal patates kızartması
Az peynir
Domates salatalık maydonoz dereotu
Çay
Öğlen
Yarım poğaça
1dilim salam yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çay
Akşam
1tabak kıymalı bamya
Kavun
Öğlen saçma oldu farkındayım ama misafirime ayıp olmasın diye eşlik ettim ve gayet güzel tuttuğumu düşünüyorum kendimi
ayy bi şeyi söylemeyi unuttum canım aşırı çikolata çekti % 60 bitter aldım sadece 1 karesini yiyecektim ama yemedim sadece aldım ve hiç paketine bile dokunmadan kız kardeşime verdim ben baya gelişme gösteriyorum kendime şaşırıyorum bunlar hep sizin başarınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?