• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bize takilirsan aktif olursan kilo verecegine eminim.:KK50: Baska diyet topiklerine gercekten ihtiyacin yok. :KK12:

Kendini bize tanitir misin ? Kilo alma surecin, varsa rahatsizligin insulin direnci gibi, burcun vs vs.
Tabiki :)) hamilelikler doğumlar ve suy olsun diye yemeklerde yemeler şükür bir rahatsızlığım yok burcum aslan 26 yasindayim 3 çocuk annesiyim 10 yıllık evliyim evlenirken 62 kilo idim o günlerine dönmek istiyorum tatlı isteği çok oluyo bende onuda tarçınlı süt ile pekistiriyorun

Tabiki :)) hamilelikler doğumlar ve suy olsun diye yemeklerde yemeler şükür bir rahatsızlığım yok burcum aslan 26 yasindayim 3 çocuk annesiyim 10 yıllık evliyim evlenirken 62 kilo idim o günlerine dönmek istiyorum tatlı isteği çok oluyo bende onuda tarçınlı süt ile pekistiriyorun
Tatli istegi neden ? Insulin direnci ...

Ben de tatli manyagiydim insulin direnci olustu ve kilo veremedim bir sure.

Bir anda 1200 gram gitti bak sennn. :halay:
Giymiş valla ne güzelli insallah çoğuda gider eliptik yaparken acaip ter atiyorum bacaklarım uyuşuyor resmen haaa bide en büyük hayalim suanki52 beden kıyafetlerim bol bollll olsunlar özgüvenin olsun istediğim tarzda kıyafetler bulayın bide sen veremezsin boşuna uğraşma diye n kendini bilmezlere basaricagimi gostermekkk

Tatli istegi neden ? Insulin direnci ...

Ben de tatli manyagiydim insulin direnci olustu ve kilo veremedim bir sure.
Ama ben kendimi bildim bileli bu böyle ve bisürü tahlil vermiştim hepsi normal cıktı ondan

size bir sorum olacak biraz alakasız ama ben 18 yaşında roakutan tarzı bi sivilce ilacı kullandım o zaman aşırı sivilceliydim sonra ilaç bitince düzeldi herşey son bi sene de yine aşırı sivilcelenmeye başladım ne denesem olmadı doktara gittim krem tedavisi veriyor ama bi işe yaramadı bıraktım ne yapmam lazım bana fikir verin 22 yaşındayım ama görün tam ergenler gibiyim :kızgın::kızgın::kızgın:
Canım Bende kullanmıştım 4 yıl oldu ve sıkıntı yaşamıyorum inşallah yasamamda... benim doktorum söyle demişti dozajini ve kullanma süresi ayarlayamazsa tekrar çıkar demişti.

Giymiş valla ne güzelli insallah çoğuda gider eliptik yaparken acaip ter atiyorum bacaklarım uyuşuyor resmen haaa bide en büyük hayalim suanki52 beden kıyafetlerim bol bollll olsunlar özgüvenin olsun istediğim tarzda kıyafetler bulayın bide sen veremezsin boşuna uğraşma diye n kendini bilmezlere basaricagimi gostermekkk
Sana bi sey soyleyeyim ihtiyacin olan her sey bu takimda var. Kilo verme ortalamamiz da yuksek.

Sen aktif ol , gereken paylasimlari yap. Bir ayda 10 kilo bile verebilirsin. O da kilon fazla oldugu icin.

Tatli istegine onerecegim sey su asamada tarcinli sut degil, bi sure meyve dahil butun tatlilari kesmen , ben tadini ancak oyle unuttum.

Simdi sadece karnim acikiyor. Tatli istegim yok.

Sana bi sey soyleyeyim ihtiyacin olan her sey bu takimda var. Kilo verme ortalamamiz da yuksek.

Sen aktif ol , gereken paylasimlari yap. Bir ayda 10 kilo bile verebilirsin. O da kilon fazla oldugu icin.

Tatli istegine onerecegim sey su asamada tarcinli sut degil, bi sure meyve dahil butun tatlilari kesmen , ben tadini ancak oyle unuttum.

Simdi sadece karnim acikiyor. Tatli istegim yok.
Himmmm birsen kes diyosun deniycem insallah basaricam keşke bir ayda 10 kilo versem ama burdaki motivasyon ile oni bile veririm canm

Himmmm birsen kes diyosun deniycem insallah basaricam keşke bir ayda 10 kilo versem ama burdaki motivasyon ile oni bile veririm canm
Evet birden kesiyorsun yapabilirsen tabi ki. Bunu tatli delisi biri olarak soyluyorum.

Bir de ekmek ve turevlerini bademe cevirdin mi ilk asamada yeterli.

Verirsin tabi ki. Neden olmasin. Geldigi gibi gider o kilolar. :KK50:

Meyve var meyve var. Gecen haftalarda bir karpuz yedim senede bir kez , o hafta ne doydugumu hissettim ne uyudugumu. :confused:

Insulin direnci olan anlar. O tatlilarin bize bi faydasi yok zaten tamamen eglencelik. Domates neyimize yetmiyor. :KK70:
Sukur insulin direncim yok. En sevdigim meyve karpuz, yemek niyetine yesem yerim:)) Karpuz yiyemedigimi dusununce ben:KK57:

img_58f28307e9c51_1492288263.jpg

Pko konusuna güzel değinmiş A AklinYolu1 bende vardı pko belki de var. Ama kadın doğuma gidip kontrol ettirmen çok doğru olur. Benim sivilceler babamın rahatsizlanmasindan dolayı 1 gece de patlamıştı ve ne yaptıysam geçmemişti. Pko ile alakası yokmuş canım roaccutane bana iyi geldi çok şükür ama ondan sonra cildime çok dikkat eder oldum. Bioderma kullanıyorum oda iyi geldi devamlı temiz tutuyorum C cizen_bayan belki işine yarar diye belirtmek istedim

Evet birden kesiyorsun yapabilirsen tabi ki. Bunu tatli delisi biri olarak soyluyorum.

Bir de ekmek ve turevlerini bademe cevirdin mi ilk asamada yeterli.

Verirsin tabi ki. Neden olmasin. Geldigi gibi gider o kilolar. :KK50:
Ekmek olarak sadece günde 2 küçük dilim çavdar yiyorum bir sabah bir öğlen akşam ekmek yemiyorum

Pko konusuna güzel değinmiş A AklinYolu1 bende vardı pko belki de var. Ama kadın doğuma gidip kontrol ettirmen çok doğru olur. Benim sivilceler babamın rahatsizlanmasindan dolayı 1 gece de patlamıştı ve ne yaptıysam geçmemişti. Pko ile alakası yokmuş canım roaccutane bana iyi geldi çok şükür ama ondan sonra cildime çok dikkat eder oldum. Bioderma kullanıyorum oda iyi geldi devamlı temiz tutuyorum C cizen_bayan belki işine yarar diye belirtmek istedim
Kist kaynakli ise zaten o ilac ise yarasa da eski haline doner.Bir Jinekoloji uzmanina gitmesi gerek.

Ekmek olarak sadece günde 2 küçük dilim çavdar yiyorum bir sabah bir öğlen akşam ekmek yemiyorum
Simdilik tatlilari kes o zaman. Seni hayattan tamamen sogutmayalim. :KK45:

Aramiza hos geldin:KK54:

Back