• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tamamen sana bagli , sadece bu diyet topigine sadik kalacaksan, bizi baska diyet topikleriyle aldatmayacaksan, aktif olacaksan tarti resminle gelebilirsin. :KK19:
Tamam burdan başka yere gitmek yok tabikide sadık kalacagim sozzzz aktif olucam motivasyon için tartı şimdi çekiyorum kabul ederseniz

img_58f282f1a766a_1492288241.jpg

Bosver o zaman baskan sen hic baslama. Meyve iyidir, meyve candir boyle devam:super:
Meyve var meyve var. Gecen haftalarda bir karpuz yedim senede bir kez , o hafta ne doydugumu hissettim ne uyudugumu. :confused:

Insulin direnci olan anlar. O tatlilarin bize bi faydasi yok zaten tamamen eglencelik. Domates neyimize yetmiyor. :KK70:

A AklinYolu1
Sabah 1bardak limonlu su
Kahvaltı 1 hsslnsm yumrta 1 domatessalata 2 dal nane 1kasik lor 1 dilim küçük çavdar ekmegi 1 şekersiz çay öğlen 1 kase çorba 1 tabak tonbalikli salata ve sinirsiz tarçınlı naneli limonlu su şimdi 30 dk eliptik bisiklet binicem

A AklinYolu1
Sabah 1bardak limonlu su
Kahvaltı 1 hsslnsm yumrta 1 domatessalata 2 dal nane 1kasik lor 1 dilim küçük çavdar ekmegi 1 şekersiz çay öğlen 1 kase çorba 1 tabak tonbalikli salata ve sinirsiz tarçınlı naneli limonlu su şimdi 30 dk eliptik bisiklet binicem
Tok ve giysili oldugun icin kilondan biraz kirpma yapmam gerekiyor ve sana bi takma ad bulalim.

Menulerini toplu yazip @Papatya gelini ve Forever07 Forever07 i etiketliyorsun. Zamanla alisirsin.

Back