• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Pko konusuna güzel değinmiş @AklinYolu1 bende vardı pko belki de var. Ama kadın doğuma gidip kontrol ettirmen çok doğru olur. Benim sivilceler babamın rahatsizlanmasindan dolayı 1 gece de patlamıştı ve ne yaptıysam geçmemişti. Pko ile alakası yokmuş canım roaccutane bana iyi geldi çok şükür ama ondan sonra cildime çok dikkat eder oldum. Bioderma kullanıyorum oda iyi geldi devamlı temiz tutuyorum C cizen_bayan belki işine yarar diye belirtmek istedim
Sağol kuzumm hemen kadın doğuma randevu alıp baktırıcam

ayy bi şeyi söylemeyi unuttum canım aşırı çikolata çekti % 60 bitter aldım sadece 1 karesini yiyecektim ama yemedim sadece aldım ve hiç paketine bile dokunmadan kız kardeşime verdim ben baya gelişme gösteriyorum kendime şaşırıyorum bunlar hep sizin başarınızzz:KK200::KK15:
Forever07 Forever07 ben yaptım bunu ben düşün artık ben :mapus:

ayy bi şeyi söylemeyi unuttum canım aşırı çikolata çekti % 60 bitter aldım sadece 1 karesini yiyecektim ama yemedim sadece aldım ve hiç paketine bile dokunmadan kız kardeşime verdim ben baya gelişme gösteriyorum kendime şaşırıyorum bunlar hep sizin başarınızzz:KK200::KK15:
Harikasın :KK200:

@Papatya gelini
Sabah limonlu su
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmegi
1kasik lor
1domates salata
1haslanms yumurta
1sekeesiz çay
Öğlen 1kase çorba
1tabak tonbalikli salata
1 küçük dilim cavdrekmegi
Sinirsiz tarcinlilimonlu naneli detoks su
Aksama yazarım yine

@Papatya gelini
Sabah limonlu su
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmegi
1kasik lor
1domates salata
1haslanms yumurta
1sekeesiz çay
Öğlen 1kase çorba
1tabak tonbalikli salata
1 küçük dilim cavdrekmegi
Sinirsiz tarcinlilimonlu naneli detoks su
Aksama yazarım yine
Gayet başarılı ;)

Birde ben yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum tiksiniyorum sizde de var mi böyle bir sorun
Ben kara biber tuz pul biber döküp öyle yiyorum sadece yumurta yiceğim zaman yoksa peynirle ama yumurta salatası yapıp yiyebilirsin baharatlı maydanozlu limonlu öylede çok güzel oluyo;)

02.08.2018 menü
Sabah
Muzlu yulaf ezmesi

Ara Öğün:
sade türk kahvesi
4 adet kuru kayısı

Öğlen :
Çorba
2 kaşık pilav
Patlıcan yemeği
2 küçük dilim karpuz

Ara öğün:
1 küçük boy nektari

Akşam:
Ayran veya yoğurt

1,5 litre limonlu su 1 litre normal su

Bol bol yürüyüş

Forever07 Forever07 @papatyagelini

N naz5403 S salinger29 lastrose6 lastrose6 heyy turkuaz takım nerdesinizz ben geldim :halay:
Burdayııııımmmm:halay:
ya benim korkum bayram memlekete gideceğiz ve napıcam bilmiyorum:kızgın:
Bende gidecem canım ama çırpınmıyorum senin gibi ne demek nspıcam tutucaz ağzımızı her ne olursa olsun buradan kopmayalım ozaman daha kolay olacak kendimizi tutmak eminim :KK66:
Turkuaz takim
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
lastrose6 lastrose6
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35

Araniza bir kisi daha katildi. Tek besli takim sizsiniz. Besi bi yerde. :halay:
:KK70::KK70:
Tabiki :)) hamilelikler doğumlar ve suy olsun diye yemeklerde yemeler şükür bir rahatsızlığım yok burcum aslan 26 yasindayim 3 çocuk annesiyim 10 yıllık evliyim evlenirken 62 kilo idim o günlerine dönmek istiyorum tatlı isteği çok oluyo bende onuda tarçınlı süt ile pekistiriyorun
Canım hoşgeldin aramıza :KK24:

Veee menümü yazayım kızlar
@Papatya gelini
Kahvaltı
1yumurta
3çatal patates kızartması
Az peynir
Domates salatalık maydonoz dereotu
Çay

Öğlen
Yarım poğaça
1dilim salam yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çay

Akşam
1tabak kıymalı bamya
Kavun

Öğlen saçma oldu farkındayım ama misafirime ayıp olmasın diye eşlik ettim ve gayet güzel tuttuğumu düşünüyorum kendimi :KK66:

Burdayııııımmmm:halay:

Bende gidecem canım ama çırpınmıyorum senin gibi ne demek nspıcam tutucaz ağzımızı her ne olursa olsun buradan kopmayalım ozaman daha kolay olacak kendimizi tutmak eminim :KK66:

:KK70::KK70:

Canım hoşgeldin aramıza :KK24:
H.b cansiiii

Veee menümü yazayım kızlar
@Papatya gelini
Kahvaltı
1yumurta
3çatal patates kızartması
Az peynir
Domates salatalık maydonoz dereotu
Çay

Öğlen
Yarım poğaça
1dilim salam yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çay

Akşam
1tabak kıymalı bamya
Kavun

Öğlen saçma oldu farkındayım ama misafirime ayıp olmasın diye eşlik ettim ve gayet güzel tuttuğumu düşünüyorum kendimi :KK66:
Evet canım az yemişsin ama hamur işi ve kızartma yememeye çalış bide kavunu ve diğer meyveleri daha erken saatlerde öğün olarak yersen yakman daha kolay olur ;)

:halay::halay::halay: oldu bil sen bu işi kuzuuuu o zaman :rapci:

Back