• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

31928238_208088726637943_54551741131128832_n.jpg

Yararli seyler yemeye ozellikle dikkat etmeye calisiyorum bebis dusundugum icin:)) sabah pekmez ceviz falan bayaa bi abarttim:) Cok profesyonel anlamam ama arkadaslarla bakariz bazen
2 kilo vermissin gecen hafta. :halay:

Pekmezi seker iceriginden dolayi tercih etmem ama sana bi etkisi olmuyorsa iyi bi secenek.

2 Agustos menum

Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
1 adet az yağlı sahanda yumurta
1 çay kaşığı pekmez
1 ceviz
Çeyrek salatalık domates

Oglen:
2 yemek kasigi bulgur pilavi
5 yemek kasigi nohut yemegi
1 dilim karpuz

Aksam: saat 5 gibi yiyecegim
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik taze fasulye yemegi
1 bardak ayran

@Papatya gelini Forever07 Forever07

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 kuzum tartı fotosu çekip atabilirmisin bugün içerisinde . Bir de gerçekten kararlımısın , burada sağlıklı besleniyoruz, günlük düzenli menü bildiriyoruz, yapabildiğimiz kadar sporla destekliyoruz. Eritelim mi seni de ne diyorsun
Valla tam gaz kararliyim kesinlikle canm çekerim atarım tabiki

:KK70::KK70::KK70: Kızzz hatlar mı karıştı acaba :KK70::KK70: ben zor hasta olurum olunca da zor geçer ama ufak bir nezle gibi:KK1: soğuk suda hiç içmem ki. terliyorum ya geliyorum klima falan ondan bence :KK39:
fit olacağızzz işte o kadar :rapci: bence sen bu hafta daha çok verirsin düşük geldi bana hedefin :KK22:
hasta olmam yakın ondan öyle dedim bide ben ağır veriyorumm:kızgın:

2 kilo vermissin gecen hafta. :halay:

Pekmezi seker iceriginden dolayi tercih etmem ama sana bi etkisi olmuyorsa iyi bi secenek.
Normal zamanlarda diyet yaparken tercih etmemeye calisirim. Ama bu aralar bu tur yiyecekleri ozellikle yemeye calisiyorum. Sebze, meyve, yumurta, peynir cok tuketmeye calisiyorum. Yedigim yiyecekleri gorunce esim karismiyor diyet yapmama:)) Ciddi bir diyet yapsaydim kesin simdi yapma birak bebekten sonra yaparsin diye tuttururdu:)

pko derken kadın doğumla ne alakası var çözemedim
Yumurtalik kisti de sivilce yapiyor. Bir kontrol ettir.

Normal zamanlarda diyet yaparken tercih etmemeye calisirim. Ama bu aralar bu tur yiyecekleri ozellikle yemeye calisiyorum. Sebze, meyve, yumurta, peynir cok tuketmeye calisiyorum. Yedigim yiyecekleri gorunce esim karismiyor diyet yapmama:)) Ciddi bir diyet yapsaydim kesin simdi yapma birak bebekten sonra yaparsin diye tuttururdu:)
Yani zaten dogru olan diyet yapmamak . Ben biraktim korumadayim asagi yukari ayni besleniyorum. :temizlik:

Tek korkum tatlilar. :halay:

Back