- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii kuzum kapımız her daim açıkKızlar benim Sütüm ün miktarı hâlâ artmadı
bir de tebriğe gelen giden olmaya başladı çok da aktif olamicam
Bu yüzden ben diyet ı bebeğim biraz daha büyüyüne kadar ertelemeye karar verdim
Bu süreç bitsin kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek isterim
@ Papatya gelini , Forever07Sabah yediklerim
Peynirli yumurta 1 yumurtayla maydanoz dereotu domates salatalık şekersiz çay
Ara 1 armut 1 avuç yer fıstığı
Ara tarçınlı süt 2 kayısı
Akşam mercimek yoğurtlu havuç salatası az yağ ile (mayonezsiz)1 kaşık bulgur pilavı
Senin yorumların beni çok güldürüyor ya. Haklısın evet ama pilav yemedimKuasar zayıflamak mi istiyorsun kilo almak mı canım.
Benim fikrimce ne lay lay lom olsun, ne de biktirip bezdirip vazgecirtecek zorluk ta:)) Demem o ki orta karar iyidir:Kizlar ikinci yarismanin kurallarini belirleyecegiz. Zorlanmak mi istiyorsunuz yoksa lay lay lom mu :)
Çok teşekkür ederim canımTabii kuzum kapımız her daim açık
Daha sizlerin yuzdesi ve dereceye girenleri bitmedi . Onu yapalim sonra konusalim.Benim fikrimce ne lay lay lom olsun, ne de biktirip bezdirip vazgecirtecek zorluk ta:)) Demem o ki orta karar iyidir:
Hayır yanlış anlamıyorum tabiki. Haklısınız kesinlikleÖğrenmek değişmek için burdayiz Kuasar yanlış anlama.
Sen buraya basladiginda kilon kacti kuasar.Hayır yanlış anlamıyorum tabiki. Haklısınız kesinlikle
Doğru tutamadım bugün kendimi ama yarın telafi edeceğimBen de kızdım bu menüye karbonhidrat azaltıp protein artıralım dedikçe ısrarla karbona yüklenmişsin kuzum Kuasar
78.700 olması lazimSen buraya basladiginda kilon kacti kuasar.
Evet 78.7 bana mail atmıştın78.700 olması lazim