- 28 Temmuz 2017
- 2.691
- 6.735
- 158
- 27
Kuzum sence aynı öğünde hem yufka ,hem kepekli ekmek bulunmalı mı yani amaç karbonhidratı azaltmak .Akşam ekmek var zaten pilava hiç gerek yokKuasar zayıflamak mi istiyorsun kilo almak mı canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sence aynı öğünde hem yufka ,hem kepekli ekmek bulunmalı mı yani amaç karbonhidratı azaltmak .Akşam ekmek var zaten pilava hiç gerek yokKuasar zayıflamak mi istiyorsun kilo almak mı canım.
Ben de kızdım bu menüye karbonhidrat azaltıp protein artıralım dedikçe ısrarla karbona yüklenmişsin kuzum KuasarYok artık desem abartmış olurmuyum kuzum bu kg verme topiği sen olayı yanlış anlamış olabilirmisin
Öğrenmek değişmek için burdayiz Kuasar yanlış anlama.Kuzum sence aynı öğünde hem yufka ,hem kepekli ekmek bulunmalı mı yani amaç karbonhidratı azaltmak .Akşam ekmek var zaten pilava hiç gerek yok
Geçmiş olsun canım banada bugün dr belim için fizik verdiSagol canim. Onemli değil boyun için fizyo. Bugüne denk geldi :)
Patatesle denemeye karar verdim başkanın askerleriyiz EheheeOoo patates gördüm:)
Sagol canim sana da geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım banada bugün dr belim için fizik verdi
Beni hiç utandırmadi seni de utandırmaz:)Patatesle denemeye karar verdim başkanın askerleriyiz Ehehee
Sabah aç karna sade kahvede bağırsakları çalıştırıyor denemeni tavsiye ederim tecrübeyle sabittir efem:)))Benimde kabızlık problemim var ne yapacağım bilmiyorum
Bende denicemSabah aç karna sade kahvede bağırsakları çalıştırıyor denemeni tavsiye ederim tecrübeyle sabittir efem:)))
Öğlen yediklerimi unutmuşum onları ekledim nine oldum artıkMenüm 09.20 @Papatya gelini Forever07
1 kk peynir ,5 zeytin, domates ,salatalık ,şekersiz çay, yarım dl Çavdar
11.20
3 yeşil erik ,yarım salatalık
14.15
5 fındık ,1 yt kabak taneleri ,3 yk yoğurt, 2 tombul biber, 1 domates , 1 gün kurusu
16.40
1 haşlanmış patates, 2 domates ,1 salatalık
Günü kapattım arkadaşlar
Su 2 lt bu artacak.
Geçmiş olsun canım yaYok daha yarım saat var. Bu fizyo için :)
Kekik çayını da deneyin :)Bende denicem
SaolSagol canim sana da geçmiş olsun.
Dene benim kurtarıcım kahveBende denicem
Sagol Ebrar cim:)Geçmiş olsun canım ya
O tutmuyo bendeKekik çayını da deneyin :)
Arkadaslar başka diyet topiklerinde takılan arkadaşları sileceğim. Haberiniz olsun..