- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insulin direnci için tahlil vermiştin sonuçların belli oldumu kaptan:))Sagol Ebrar cim:)
Etiketlediğin kişi kaptan-ı diyet imiz
Nazcım artık fatmayı değil beni ve forever ı etiketliyosun F forever7Selam kızlar menümü yazayım hemen
@fatma7454
Kahvaltı
1dilim ekmek
1tereyağında yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Domates salatalık kırmızı biber
Çay (ödül olarak 1çay kaşığı reçel)
Ara kahve 1kestane şekeri
Öğlen
1haşlanmış Mısır
2erik
1şeftali
1avuç kabak çekirdeği
Akşam
1tabak kıymalı bamya
Salata
1bardak kefir
Tarçınlı yeşil çay
Bol su
Yarım saat yürüyüş
Gecmis olsun yeni gordum ben de.Sagol canim. Onemli değil boyun için fizyo. Bugüne denk geldi :)
Tamam tesekkur ederim :)Etiketlediğin kişi kaptan-ı diyet imiz
O ilgilenir seninle
Geçmiş olsun canım.Sagol canim. Onemli değil boyun için fizyo. Bugüne denk geldi :)
Yok canim o kadarına da karismiyoruz:) bunun nedenini sonra acikliycam.Baska diyet topikleri derken kendi diyet gunlugumuz dahil degil di mi? Ben kendi gunlugume de yaziyorum kilo takibimi.
Hala eksik tartilar var pg. Biraz sabir:)Kaptancığım sonuçlar ne zaman belli olcak acabaaa sabırsızlanıyoruz yani A AklinYolu1
Sagol Rose cum:)Geçmiş olsun canım.
Sadece sizin diyet topiginizde takilacagim diyorsan tarti resmini yuklemekle başlayabilirsin.
Tamam canım
Sinirdayim meyve tatlı yememem gerekiyormuş.Insulin direnci için tahlil vermiştin sonuçların belli oldumu kaptan:))
Sagol canim.Gecmis olsun yeni gordum ben de.
Tabiki olur yarın sabah yüklesem uygun olurmu suan tok karnınayım ve cok su ıctımSadece sizin diyet topiginizde takilacagim diyorsan tarti resmini yuklemekle başlayabilirsin.
Sen şimdi yükle gerekirse yarın da yuklersin.Tabiki olur yarın sabah yüklesem uygun olurmu suan tok karnınayım ve cok su ıctım
Eve gidiyorum ben. Hesaplamak fazla sürmez. Yeter ki gideyim:)Napıyonuz kızlaaar, nasıl gidiyor