- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ebrar Kuasar swyt burada:)Kızlaaar canım sıkıldı işsizlikten valla, kitap okuyordum ondan da sıkıldım nerdesiniz ahaliii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebrar Kuasar swyt burada:)Kızlaaar canım sıkıldı işsizlikten valla, kitap okuyordum ondan da sıkıldım nerdesiniz ahaliii
Yok daha yarım saat var. Bu fizyo için :)Geçmiş olsun kuzum sıra geldi mi
Geçmiş olsunGördüm :)
Maalesef doktordayim hala...
Sağolun kizlar SENA. SEN:) .Geçmiş olsun
Sabahları 1 incir 7 zeytin yeyip ,üzerine 2 brd su düzenli yapınca wc problemini çözüyor canım, suyu arttır ,hareket etBenimde kabızlık problemim var ne yapacağım bilmiyorum
yaa ben çok su içiyorum zaten ama olmuyo az yiyoruz diyemi ki bende çareyi sinameki çayında buldumSabahları 1 incir 7 zeytin yeyip ,üzerine 2 brd su düzenli yapınca wc problemini çözüyor canım, suyu arttır ,hareket et
Hayırdır canoYok daha yarım saat var. Bu fizyo için :)
Ben ne kaçırdım geçmiş olsun kuzu bişeymi varSağolun kizlar SENA. SEN:) .
Sagol canim. Onemli değil boyun için fizyo. Bugüne denk geldi :)Ben ne kaçırdım geçmiş olsun kuzu bişeymi var
Sağol tatlım yarın yapayımSabahları 1 incir 7 zeytin yeyip ,üzerine 2 brd su düzenli yapınca wc problemini çözüyor canım, suyu arttır ,hareket et
Sinameki çayının zararlı olduğunu duydum canım bagirsagimizdaki bazı tuycuklerin yok olmasına neden oluyormuşK
yaa ben çok su içiyorum zaten ama olmuyo az yiyoruz diyemi ki bende çareyi sinameki çayında buldum
TamamdirAksama kadar bekliyoruz. Sena616
Kuasar zayıflamak mi istiyorsun kilo almak mı canım.@papatyagelini ve Forever07
01.08.2018 menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Yufka
Peynir
Fındık ezmesi
1 dilim kepek ekmeği
Bıçak ucu kadar tereyağı bal.
Öğlen
Elma
Kakaolu sut
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Belki biraz pilav
1 dilim kepek ekmeği
Bitki çayları ve bol su akşam leslie ve yürüyüş yapacağım
Sadece tembellik yapıyo diye biliyodumSinameki çayının zararlı olduğunu duydum canım bagirsagimizdaki bazı tuycuklerin yok olmasına neden oluyormuş
Yok artık desem abartmış olurmuyum kuzum bu kg verme topiği sen olayı yanlış anlamış olabilirmisin@papatyagelini ve Forever07
01.08.2018 menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Yufka
Peynir
Fındık ezmesi
1 dilim kepek ekmeği
Ooo patates gördüm:)Menüm 09.20 @Papatya gelini Forever07
1 kk peynir ,5 zeytin, domates ,salatalık ,şekersiz çay, yarım dl Çavdar
11.20
3 yeşil erik ,yarım salatalık
16.40