- 11 Ağustos 2016
- 1.176
- 1.820
- 133
- 36
İnşallah canımSen hele sağlıklı beslenmeye başla ilk hafta ödemler nasıl iniyor, denendi onaylandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımSen hele sağlıklı beslenmeye başla ilk hafta ödemler nasıl iniyor, denendi onaylandı
Hadi inşallah tam hayalimdeki grupVericez kuzum yağların kaçışı yok bizim takımdan. Günlük düzenli menü bildirmeyi, sağlıklı beslenmeyi ,suyu artırmayı, sporla desteklemeyi unutma olur mu bu serüvende çok eğleneceğiz
Kilo vermeyeni dovuyoruz :)Hadi inşallah tam hayalimdeki grup
Hoşgeldin canımEvet enerjiniz hoşuma gitti. Elveda kilolar.
Teşekkürler .Hoşgeldin canım
selam hanımlar yine coşmuş grup maşallah allah sohbetinizi artırsın. Bugünkü menüm
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi
Ara öğün:
1 orta boy nektari
öğlen :
Küçük boy biber dolması
1 domatesten menemen
Salata
ara öğün
Türk kahvesi
5 adet kuru kayısı
Akşam :
Ayran yoğurt allah ne verirse
akşam güzel bir yürüyüş yaparım tamam bu iş Her öğünden önce 2 bardak su içildi ve sabah ve bütün gün limonlu su içildi
Vicdan merhamet yok isteHayır yani ilgileneceğin birkaç saat, zaten tüm gün okuldaymış, neyin kafasını yaşıyorsun
Canim bugun onun icin ugrastim ben suclu oldum abim onun evi var annesi var dedi cikti.3 yasinda . Kimseye iyilikte yaramiyo@swtyheart içim gitti canım yaaa
çok üzüldüm
oysa onun daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacı var
şimdi ne kadarlık meleğim
imkanın gücün olsa da keşke eşin de razı olsa sen alsan süt annesi yada babanne falan yok mu ne biliyim anane
resmen ağlıyorum şuan rabbim acısın yavruya yüzüne gülsün inşallah
Ben elimden geleni yaptim canim bugun birbirimize girdik en sonunda ben suclu oldum karisi tatli geldi heraldeCoook üzüldüm ya. Benim eşim de üvey anne olayını yasadi ve gerçekten çok sıkıntı bir durum... abin eşiyle konuşsun inşallah faydası olur. Çünkü konusuncada faydası olmuyor.
Bence yinede abin konuşsun eve gizlice kamera yerleştirsin. Kadın yine aynı devam ediyorsa sizin bakma durumunuz varsa siz bakin
Kuzum sende hoşgeldin aramızaTeşekkürler .
Darısı bize inşallah amin1 ağustos 2018 artık korumadayım kizlar. @Papatya gelini Forever07
Sabah : bi hindiba
Bir latte bedava içirdiler:) +1 kafeinsiz soya latte
Oglen :bi kase domates sebze çorbası
Aksam: bir tabak karidesli pirinç pilavı +2 bardak ayran.
Aralar. Bitki çayları
Cok guzel menu. Spor yapanlar da seni etiketlesin ebrarcim. Akşam eve gidince toplu yazacagim.1 ağustos 2018 menüm
sabah
Yarım erik
çeyrek şeftali
3 tane üzüm
Çeyrek elma
1 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yogurt
Ara sade sütlü kahve
1 küçük tabak kaşar ki tavyklu mantar
sote
2 kaşık yogurt
Ara yeşil çay
Akşam
Acıkırsam
Salata yicem
@Papatya gelini
Forever07
yarımlar çeyrekler altın gibim menü yapmış ebrar1 ağustos 2018 menüm
sabah
Yarım erik
çeyrek şeftali
3 tane üzüm
Çeyrek elma
1 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yogurt
Ara sade sütlü kahve
1 küçük tabak kaşar ki tavyklu mantar
sote
2 kaşık yogurt
Ara yeşil çay
Akşam
Acıkırsam
Salata yicem
@Papatya gelini
Forever07
Gördüğünuz gibi diyet menumden pek farklı değil. Size güveniyorum en kısa zamanda kilo vereceksiniz.Darısı bize inşallah amin
peki bu durumda yasal bir destek mutlaka olmalı canım ya.V
Vicdan merhamet yok iste
Canim bugun onun icin ugrastim ben suclu oldum abim onun evi var annesi var dedi cikti.3 yasinda . Kimseye iyilikte yaramiyo
hiç şüphen olmasın ben gruptan hiç artı beklemiyorum şahsenGördüğünuz gibi diyet menumden pek farklı değil. Size güveniyorum en kısa zamanda kilo vereceksiniz.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor zaten canım :)hiç şüphen olmasın ben gruptan hiç artı beklemiyorum şahsen
Amin canım inşallah ben de yeni başladımHoş bulduk canım seninkileride Allah bağışların yeni başladım umarım zor gitmez
Bugun menünü yazdın mı. Bi bakayım neler var:)Amin canım inşallah ben de yeni başladım